xoxobell @ 14.04.2023 01:10jaunajā burkas epizodē uz beigām Edgars jau vnk guļ ? es saprotu, ka visi grib atpūsties, bet varbūt pielikt seju, zinot, ka tevi filmēs, nebija tā spīdošākā ideja
AnneBelle @ 14.04.2023 07:12https://www.tvnet.lv/7753449/latvija-zaudejusi-ect-par-nespeju-virietim-nodrosinat-iespeju-satikt-savu-bernu
Kivičs?? ? Neatceros viņiem to hronoloģiju, bet stāsts līdzīgs.
Kalnos @ 13.04.2023 22:04Ak Dievs.. Latvieši ?
Smējās par tādu cilvēku stulbumuEmilijaArm @ 13.04.2023 22:40
Vai uzrakstīji salonam, ka līdz ar viņu jauno reklāmas seju ir zaudējuši vienu klienti? Vnk incanti, vai uzņēmums ko atbildēja.
Es neskatos Burku un Graudiņiem nesekoju, bet cik saprotu, ka viņi tak tajā mājā nesen ievacās un iedomājies, nav pagājis ne cik ilgs laiks un mājas saimnieks redz, ka viņa īpašumu ne pārāk gudri cilvēki demolē. Diezgan loģisks iznākums, ja saimnieks apzinās, ka pēc Graudiņiem viņam vajadzēs pamatīgus ieguldijumus, lai to atjaunotu.Sarma1986 @ 14.04.2023 07:57
Tu debila esi vai izliecies? Varbūt parēkini, cik izmaksā nopirkt visu jaunu, atvest, mainīt santehniku, virtuves iekārtu, mēbeles, veikt pilnu kosmētisko remontu un salikt jaunu brugi? Tas viss būtu jādara, ja tie padibenes tur paliktu ilgāk. Ir nojēga, cik tas apgrozās naudas izteiksmē? Tu tādu ciparu neesi turējusi rokās, bufetniec. Ej paauklē labāk savu mazbērnu, par kura esamību kautri klusē un paglaudi sava treknā vīra blondās ūsiñas.
kapriza__ @ 14.04.2023 09:07Es neskatos Burku un Graudiņiem nesekoju, bet cik saprotu, ka viņi tak tajā mājā nesen ievacās un iedomājies, nav pagājis ne cik ilgs laiks un mājas saimnieks redz, ka viņa īpašumu ne pārāk gudri cilvēki demolē. Diezgan loģisks iznākums, ja saimnieks apzinās, ka pēc Graudiņiem viņam vajadzēs pamatīgus ieguldijumus, lai to atjaunotu.
Krizdole @ 14.04.2023 09:49
Graudiņi to māju taisījās izpirkt, vismaz tā stāstīja, teica, ka beidzot atraduši savu sapņu māju. Bet man kaut kā liekas, ka tas viss ir viena liela burka, jo kā kaut kas, tā skatieties nākamo sēriju un, re, meitenes te arī ar nepacietību gaida. Un ka tik beigās nav tā, ka gan Kiviči, gan Graudiņi pako koferus un kopistiski pamet Latviju, uz Kataru ? jo tie šausmīgie LV heiteri, ka pat no mājas izēd.
Krizdole @ 14.04.2023 09:49
Graudiņi to māju taisījās izpirkt, vismaz tā stāstīja, teica, ka beidzot atraduši savu sapņu māju. Bet man kaut kā liekas, ka tas viss ir viena liela burka, jo kā kaut kas, tā skatieties nākamo sēriju un, re, meitenes te arī ar nepacietību gaida. Un ka tik beigās nav tā, ka gan Kiviči, gan Graudiņi pako koferus un kopistiski pamet Latviju, uz Kataru ? jo tie šausmīgie LV heiteri, ka pat no mājas izēd.
Knabsab @ 14.04.2023 10:28Nez vai Kirpiči kaut kur brauks, lai arī Miai pasi taisīja. Naudas par ko braukt tā viņiem nav ? Kirpičs pakvieks šodien Klondaikā un nopelnīs 200eur, tur jau nekas daudz nesanāks