KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 2622
Reģ: 11.04.2023
Producenti savu darbu izpildījuši veiksmīgi. 😀
Intrigai, lai skatītos nākošo raidījumu jaunas Graudiņa kundzes problēmas.
13.04.2023 12:00 |

Reitings 1630
Reģ: 03.03.2020
Scandinavian @ 13.04.2023 11:57

Ko? Skaldīja bruģi?
Cilvēkiem, kam nekas nepieder, ir grūtāk saprast lietu vērtību.

Jā, tupā Liene četrāpus nometusies skaldīja skaliņus uz bruģa, trāpīja ar cirvi pa bruģi un gandrīz sev pa stulbo pauri😀
13.04.2023 12:04 |

10 gadi
Reitings 6229
Reģ: 05.08.2013
Kurpīte @ 13.04.2023 10:46

Ja Tu atceries to, kas nekad nav bijis tad kaut kāda vaina ir Tev ?
Bet paskaidrošu, ko gribēju teikt, ja ar pirmo nesaprati. Ir stulbi apgalvot, kaut kādu faktu, ja tam vispār nav nekāda pamata, sanāk tukša dirša…na. Šeit forumā runā par Mia zābīšiem, kiviča mēteli, ļenas seju, tas viss ir reāls fakts, bet mēģināt palaist pīli, ka Ozoliņš ir ielicis zobus ? uz kaut kāda pamata, “es kaut kur dzirdēju” ?

Tu man besī. Es neapgalvoju, ka tā ir patiesība.
Kad Andris ar Madaru izšķīrās, Madarai bija kāda saistība ar M.Ozoliņu un tas sakrita ar laiku, kad ielika zobus. Kivji vēl livos sēdēja tajos laikos un apsprieda to. Principā man pajebak kas tos zobus ielika, ko piesejies. Tak neizdomaju pati to. Baumas, tapat kaa vismaz 50% no šīs diskusijas.
13.04.2023 12:09 |

Reitings 8745
Reģ: 16.02.2021
Liene, lielajos Rimi starp citu arī tirgo bērnu drēbes, regulāri ir 40% atlaide, nu paņem Mia pa lēto lietus komplektu, vējjaku, pavasara cepurīti. Ja labi grib, tad iespējams arī botes un gumijniekus var dabūt un bērns būs pavasarim gatavs, varēsi kādu brīdi uzelpot. Iesi pēc šmigas, uzmet aci bērnu apģērbu stendam. Arī Lidlā un Maximās ir bērnu apģērbs. Nav pat jātērē savs dārgais laiks braukt uz atsevišķu veikalu, visu met pakaļ mūsdienās par lētu naudu, īpaši jau apģērbu un apavus.
13.04.2023 12:10 |

Reitings 2160
Reģ: 30.12.2022
Ļoti iespējasm, ka Liene nestaigā pa humpīšiem, jo pati panākusi savu pseido-popularitāti, un viņu uzreiz bildēs, liks soctīklos, ierēks, ka nevar jaunas drēbes atļauties utt. Uz Pepco ik pa laikam aiziet, tas Batman džemperis Miai ir no turienes. Lielisks veids, kā pirkt lietotu un lētu - Andele un tamlīdzīgas vietas. Bet tas atkal prasa laiku, enerģiju utt. Nav taču nekā no tā visa, jāmācās spēlēt bungas, jāraksta grāmata, jāabild uz daudzajām vēstulītēm un jātiek galā ar jauniem projektiem.
Nez, ko Liene darītu, ja viņai būtu jādara tās lietas, ko dara pārējās sievietes? Ēst gatavošana katru dienu vairākas reizes dienā, trauku mazgāšana, mājas regulāra uzkopšana. Ik pa laikam istabas augu pārstādīšana, pārkārtošana, ģenerālā tīrīšana. Sporta zāle, bērnu audzināšana, apģērbšana, izskološana, kā arī kādas kūkas vai pīrāgu izcepšana - uz svētkiem vai tāpat vien. Paralēli tam skaistuma procedūras - salonā vai mājās, tam nav tik liela nozīme. Budžeta plānošana, hobiji un paralēli tam visam 8 h darba diena 5x nedēļā.
Viņa pat matus izmazgāt nevīžo!
13.04.2023 12:26 |

Reitings 21
Reģ: 30.03.2023
yay @ 13.04.2023 12:09

Kad Andris ar Madaru izšķīrās, Madarai bija kāda saistība ar M.Ozoliņu un tas sakrita ar laiku, kad ielika zobus. Kivji vēl livos sēdēja tajos laikos un apsprieda to. Principā man pajebak kas tos zobus ielika, ko piesejies. Tak neizdomaju pati to. Baumas, tapat kaa vismaz 50% no šīs diskusijas.

Nē, nē, Tev tur kaut kas ir sajucis. Kivis esot Madarai zobus salicis un kaut kāds Edvards (Eduards) dibenu ielicis. Ozoliņš parādījās pēc tam. Ar to Edvardu/Eduardu viņa it kā esot krāpusi Kiviču laulības laikā.
13.04.2023 12:27 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
BellaCiao @ 13.04.2023 11:44
Kā es smiešos, ka draudzība izjuks uzreiz pēc kopēja tetovējuma izveides, jo Kivkas nefiltrē, ko bāž publiskai apskatei ? Tur jau ne tikai pa piliku bērnu var sūdi sanākt, bet arī par to, ka visi pieaugušie ir pilnīgā ķitē, kāmēr mazos bērnus vāc nepilngadīgie, jeb iespējams, neviens.
Un kāda miskaste bija tajā kadrā ar pliko dibenu, viss pa zemi mētājas, riktigs bomžatņiks! Tik pat labi, mājas saimnieks varēja palūgt vākties prom redzot to bezpriģelu ar bruģa skaldīšanu un pjanku.

Tas būtu smieklīgi, ja draudzenītes uz mūžu ar savu pinteresta klišejas ''dziļdomas'' putnu tetovējumu pašķirtos tik drīz jau. Man tas liekas neizbēgami jebkurā gadījumā, ka šī jau nu tiešām nebūs draudzība līdz mūža galam... bet ka tik drīz tas notiktu :D:D:D
Nevaru noskatīties Graudiņas storijus šobrīd. Viņa kko saka, kas norāda, ka tas par to plikā bērna kadru un dzerstiņu? Vai tā ir vnk foruma versija?
13.04.2023 12:30 |

Reitings 532
Reģ: 02.03.2023
kuššššš @ 13.04.2023 12:30

Tas būtu smieklīgi, ja draudzenītes uz mūžu ar savu pinteresta klišejas ''dziļdomas'' putnu tetovējumu pašķirtos tik drīz jau. Man tas liekas neizbēgami jebkurā gadījumā, ka šī jau nu tiešām nebūs draudzība līdz mūža galam... bet ka tik drīz tas notiktu :D:D:D
Nevaru noskatīties Graudiņas storijus šobrīd. Viņa kko saka, kas norāda, ka tas par to plikā bērna kadru un dzerstiņu? Vai tā ir vnk foruma versija?

Viņa saka,ka gaida kaut kādu video,lai saprastu, kā tas ir nonācis tālāk.
Vairāk neko nedrīkstot teikt.
13.04.2023 12:34 |

Reitings 390
Reģ: 12.04.2018
Es beidzot sapratu, ko Līga Graudiņa man atgādina. Filmā par Grinču bija tie Kāsīši 😁
13.04.2023 12:40 |

Reitings 227
Reģ: 09.06.2015
Kā es smiešos, ka draudzība izjuks uzreiz pēc kopēja tetovējuma izveides, jo Kivkas nefiltrē, ko bāž publiskai apskatei ? Tur jau ne tikai pa piliku bērnu var sūdi sanākt, bet arī par to, ka visi pieaugušie ir pilnīgā ķitē, kāmēr mazos bērnus vāc nepilngadīgie, jeb iespējams, neviens.
Un kāda miskaste bija tajā kadrā ar pliko dibenu, viss pa zemi mētājas, riktigs bomžatņiks! Tik pat labi, mājas saimnieks varēja palūgt vākties prom redzot to bezpriģelu ar bruģa skaldīšanu un pjanku.

Kur radija tadu fragmentu?
13.04.2023 12:48 |

Reitings 1859
Reģ: 19.07.2021
kuššššš @ 13.04.2023 12:30

Foruma versija. Domāju, ka taisa haipu, lai savāktu sekotajus burkai un sev. Šausmīgas šausmas notikušas, tā raudājusi...bet par to jums pastāstīšu rīt. 😁
13.04.2023 12:50 |

Reitings 1859
FDieviete @ 13.04.2023 12:48

Ig storijos
13.04.2023 12:51 |

Reitings 1630
Reģ: 03.03.2020
FDieviete @ 13.04.2023 12:48

Liene bija ielikusi savā tiktok un Ig bet izvāca ārā, kad te visi sāka ārdīties par bērna pliko dibenu video sākumā.
13.04.2023 13:01 |

Patīk
Reitings 61700
Reģ: 20.07.2021

Arī man pirmā doma, ka līdz mājas īpašniekam nonāca ziņas, kādu pritonu jaunie īrnieki ierīkojuši viņa mājās un kā tur uzvedas.
13.04.2023 13:04 |

Reitings 6700
Reģ: 14.12.2022
NIKOLAA @ 12.04.2023 21:52

ASv uz atlaidēm ļoti zemas cenas mazām, meitenītēm CK, guess, TH utt. burtiski pa kapeikām var sapirkt, tur par baigo piķi nevajag ?
Es zinu, ka tur ir gan lētie gues, MK utt., bet ir taču skaidrs, ka tiem piķa reāli praktiski nav vispār tas tak redzams katrā storijā! Pat ēdienam nav normālam naudas tādēļ Mia uz pudeles sēž. Alko nauda viņiem atrodās tas gan. Ja sevi nepozicionētu par krutajiem veiksminiekiem tad diedelētu arī bērnam lietotu apģērbu. Pagaidām parazitē uz graudiņu rēķina. Ja paši varētu ko labu un gardu nopirkt tak storiji būtu stundu garumā. Tā pat kā tā apgrauztā ikru maizīte tika folmēta 5 dažādos veidos un storijos dažus gadus atpakaļ. Ah jā vienreiz vēl lasis tika atrādīts. Tagad ēd tikai to ko kauns atrādīt, pat vistu vairs gandrīz redzēt nevar. Roltoni, pelmeņi utt. Tā ir viņu ikdiena
13.04.2023 13:22 |

Reitings 3114
Reģ: 29.05.2022
yay @ 13.04.2023 12:09

Šajā diskusijā praktiski baumu nav,jo viss tiek ņemts ko Kiviči paši rāda,dara un runā! Lūk to ko raksti tu,ir baumas! Nu vai bija kaut kas Madarai ar Ozoliņu,nav apstiprinājuma! Tas ka parādījās Ozoliņš un Madarai parādijās zobi,nenozīmē ka tos viņai uzdāvināja.Madara visu laiku ir kaut ko darījusi,viņa nav slinka plancka! Un klusīties ko Kivis ar savu šmaru apspriež laivos,pašai jābūt bez smadzenēm! Paša pudeļbirste nejēdz neko,bet gaudo uz visiem 100! Zobus viens ielika,dibenu otrs uztaisīja,trešais bandīts ar sarkanām mapēm! Vēl pa vidu,svinger klubi un seksa ballītes! Un to visu bauroja abi Kivičpļēguri,nevis kaut kur dzirdēts un izfantazēts!
13.04.2023 13:24 |

Reitings 6700
Reģ: 14.12.2022
Sarma1986 @ 12.04.2023 22:36

Vai tad Miks Ozoliñš Madarai neuzsauca zobus? Viñai zobi parādījās pēc Kiviča aiziešanas. Skopais Kivičs tas toč nebija. Un diez vai savu naudu tērēja škiršanās laikā zobiem, kad viss uz viñas kakla bija. Es kaut kur lasīju, ka tas bij M.Ozoliñš.
nu gan Tu maldies! Madaras zobiem ar Ozoliņu nav galīgi nekāda sakara. Zobi bija vēl Kiviča laikā, iespējams pati sapelnīja. Ozoliņš tāda pati plika baznīcas žurka gandrīz kā Kivičs tagad!
13.04.2023 13:28 |

Reitings 1703
Reģ: 04.11.2022
Maza atkāpe - par ko/ kur strādā abi Graudiņi, neskaitot dalību šovā?
13.04.2023 13:32 |

Reitings 6389
Reģ: 01.04.2023
Rakstniece @ 13.04.2023 12:26
Ļoti iespējasm, ka Liene nestaigā pa humpīšiem, jo pati panākusi savu pseido-popularitāti, un viņu uzreiz bildēs, liks soctīklos, ierēks, ka nevar jaunas drēbes atļauties utt. Uz Pepco ik pa laikam aiziet, tas Batman džemperis Miai ir no turienes. Lielisks veids, kā pirkt lietotu un lētu - Andele un tamlīdzīgas vietas. Bet tas atkal prasa laiku, enerģiju utt. Nav taču nekā no tā visa, jāmācās spēlēt bungas, jāraksta grāmata, jāabild uz daudzajām vēstulītēm un jātiek galā ar jauniem projektiem.
Nez, ko Liene darītu, ja viņai būtu jādara tās lietas, ko dara pārējās sievietes? Ēst gatavošana katru dienu vairākas reizes dienā, trauku mazgāšana, mājas regulāra uzkopšana. Ik pa laikam istabas augu pārstādīšana, pārkārtošana, ģenerālā tīrīšana. Sporta zāle, bērnu audzināšana, apģērbšana, izskološana, kā arī kādas kūkas vai pīrāgu izcepšana - uz svētkiem vai tāpat vien. Paralēli tam skaistuma procedūras - salonā vai mājās, tam nav tik liela nozīme. Budžeta plānošana, hobiji un paralēli tam visam 8 h darba diena 5x nedēļā.
Viņa pat matus izmazgāt nevīžo!

Man šķiet, viņa bez māsas un mammas vispār ir kā pazaudējusies. Kad paskatās pavisam vecas bildes no viņas IG pirmsākumiem, burtiski visur māsa pavada, arī svētkus svin kaut kur ciemos. Pat tajās retajās bildēs kopā ar meitām, Liene piestājusies klāt un nopozējusi kā tāds viesis no malas. “Darbiņā” arī draudzenes Aijas Strazdiņas aizgādībā utt.
Īstenībā kas līdzīgs Britnijai, ar to mūžam tukšo skatienu un kam patiešām vajag aizgādni, un kura pati vispār nespēj funkcionēt.
Agrāk tas kaut kā tika noslēpts, bet tagad, kad viņa vairāk atklājusies, principā viss skaidrs, ka tā viņa ir dzīvojusi arī līdz šim.
13.04.2023 13:37 |

Reitings 1859
Scandinavian @ 13.04.2023 11:57

Ko? Skaldīja bruģi?
Cilvēkiem, kam nekas nepieder, ir grūtāk saprast lietu vērtību.

Iedomājies blondīni, kas pirmo reuzi mūžā rokās tur cirvi. Vajag skaliņus kamīnam. Ņemam pagali, kaut kā iecērtam tajā cirvi, pietupjamies un ar plašu amplitūdu atvēzējoties virs galvas ar abām rokām turot cirvi, kas ieķīlējies pagalē, maucam pa bruģi. Viens, divi, trīs, kamēr pagale ļoooti negribīgi pašķeļas un cirvis iemaucas bruģī. To visu filmē bīloved husband. Var manīt, ka pats ir autā par laulenes tupumu, bet ļauj zaķītim turpināt. 😀
Ja es būtu mājas saimnieks, izdzītu tos muļķus ar sūdainu mietu. 😁
13.04.2023 13:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits