amoreamore @ 28.03.2023 17:11Paskatījos Jelgavas Sigitas storijus. Neesmu pārsteigta, ka abas ar plancku ir draudzenes, abas nav spilgtākās spuldzes virtenē.
StrawberryGirl @ 28.03.2023 17:42jā , Liene izskatās ļoti neglīti priekš saviem gadiem :D es nesaku ka viņa ir super skaistā un perfektā, bet kaut kādu objektivitāti tomēr gribētos no cilvēkiem .
Objektīvi būtu teikt, ka viņa izskatās skaista un ir labā formā .
Kalnos @ 28.03.2023 17:55Man būs atšķirīgs viedoklis, Liene labi izskatās arī bez filtriem. Redzeju to dāmu foto kas izsmej viņas izskatu, nu pat neizteikšos.
Vienu gan nesaprotu kāpēc nav hobiju, interešu, un darba. Tagad turpmākos 20-26 gadus lidz pensijai vispār neplāno strādāt? Savu naudu negribas? Kiva ir ļoti skops, jābūt savai naudai.
Ai beidz, pat aiziet nekur nevar jo naudas savas nav. Ja kivis izmetis ārā , ko tad darīs. Nav viņai sakārtota neatkarīga dzīve.Krizdole @ 28.03.2023 18:12
Uz sadarbībām cer, priekš kam darbs ? Nedabūja endosfēru, dabūja citu sejas procedūru, ir pufaika, auskari, hasbenda uzstāšanās reizēs paēd un vēl priekš brokastīm paņem, dzīve izdevusies ?
kur var redzēt, ka nokritis? Neesmu pie fiksējusi 🤣🤣🤣🤣mūsu slavenība nevar atļauties sataisīt? 🤣🤣🤣🤣yay @ 28.03.2023 17:52
Tu ko pīpē? ? Kas tur skaists? Dzeltenie salmi uz galvas ar ataugušajām saknēm? Vāverskropstas? Šķībā sapotētā seja? Nokritušais venīrs? Iekaisušās smaganas? Uzblīdusī nodzertā seja? Vecuma pleķi? Netrennētais augums? Lupatas no 2000.gada? Un to visu es redzu caur blurblur filtriem un kurtizānes kaujas krāsojumu. yeeeebal.
Varbūt tāpēc ka dzīvoklia īrēts, un redzams ka nauda maz.StrawberryGirl @ 28.03.2023 18:25Kāpēc lai vīrietis nevarētu uzturēt savu sievieti un bērna māti ? Viņiem taču ir kopīgs bērns ?
StrawberryGirl @ 28.03.2023 18:25Kāpēc lai vīrietis nevarētu uzturēt savu sievieti un bērna māti ? Viņiem taču ir kopīgs bērns ?
sakuraszarins @ 28.03.2023 17:27
Līdzīgais pievelkas līdzīgam.?
Knabsab @ 28.03.2023 19:32Objektīvi Liene ir sieviete parastā.
Papildus tam, ka viņa ir parasta sieviete, viņa ir nodzērusies, kas strauji vecina viņas seju. Turklāt ir ārkārtīgi bezgaumīga. Tieši bezgaumīga, nevis ekstravaganta vai sievišķīga, kā viņa pati par sevi domā.
Kivis ir nolaidies līdz savam zemākajam līmenim - gan intelektuāli, gan vizuāli. Tā jau viņš nebija tā spožākā spuldzīte, tomēr Rampas Uguņu laikā, pateicoties Madara tiešām pēc cilvēka izskatījās un likās, ka kaut ko sakarīgu pat ir spējīgs domāt. Madara bija nereāli pacēlusi Piviču.
Tai pašā laikā, kopš Ļenkas un Pivja savienības, abi viens otru gremdē.
Es ticu, ka Pivičs vēl kkā izkruķīsies (ja viens sirds nenostreikos no alko patēriņa), bet Ļenkai ir čau! Ja Kivis atdod galus, tad vina pati nevar pat par īres dzīvokli samaksāt. Viņai nav nekas un nav spējīga uzturēt pat sevi, kur nu vēl bērnus.