Rockabilly @ 27.03.2023 12:20
Šis labi demonstrē Lienes prāta spējas un izpratni par modi. Es iedomāties nevarētu CK kleitā iet uz operu, manā drēbjuskapī CK ir brīvā laika apģērbs, kas pielīdzināms treniņtērpam. Tā kleitele arī pēc tāda piegulošāka T-krekla izskatās. Sabiedrības dāma atradusies.
Nē, Liene, ne Guess, ne TH, ne CK nav uz operu ejamais apģērbs.
Rockabilly @ 27.03.2023 12:25
Un vēl tās aizvēsturiskās špiļkas ar spicajiem purniem. Kurš vispār vēl tādas velk. Modē ir ērti apavi, loaferi, platformas. Ne jau tādi sēņu duramie. Liene, ārā ir 2023. gads, deviņdesmitie zvanīja un prasīja savas tupeles atpakaļ.
Incognito @ 27.03.2023 11:45
Tetris ?? viņai taču vīriņš jaunu smalku telefonu nesen uzdāvinājis. Tikai bildes un video atkal jau liecina par to, ka joprojām ir vecais tetris un Ļena dabūjusi paostīt tikai telefona kastīti
Un Andrītim nekādas īsti reakcijas nav uz to ku-kū, pat pagriežas prom. Nu tādu kukušku tu esi noprecējis, Andrīt.Adele4 @ 27.03.2023 07:39Tas storijs,kur filmē pie maķīša storiju un saka - ku kuu! Ir vnk pērle! Izcila! Ļenka pati nesaprot, ka ir garā vāja.
Un ticu, ka andris ir resns no stresa, vnk rij nonstop, jo stresā ka ar to kukušku visu laiku kopā jābūt
kapriza__ @ 27.03.2023 12:49Un Andrītim nekādas īsti reakcijas nav uz to ku-kū, pat pagriežas prom. Nu tādu kukušku tu esi noprecējis, Andrīt.
nu tiik simpatisks paris. Kukuuu 🤣StrawberryGirl @ 27.03.2023 11:18a kas jums pret viņiem? Pilnībā sakarīgi cilvēki, simpātisks pāris . Cik redzēti un dzirdēti daloties ar viedokļiem , arī viss ir ļoti ok , manuprāt ..
Tas "manuprāt" teikuma beigās ir tik raksturīgi Lienei. 🤣🤣🤣StrawberryGirl @ 27.03.2023 11:18a kas jums pret viņiem? Pilnībā sakarīgi cilvēki, simpātisks pāris . Cik redzēti un dzirdēti daloties ar viedokļiem , arī viss ir ļoti ok , manuprāt ..
Es pat vakar savējam parādīju to storiju un prasīju vai viņš būtu priecīgs, ja es viņu sauktu par ku kū😂 Abi nosmējāmies. 😅Marfa @ 27.03.2023 12:58nu tiik simpatisks paris. Kukuuu ?
kapriza__ @ 27.03.2023 12:49Un Andrītim nekādas īsti reakcijas nav uz to ku-kū, pat pagriežas prom. Nu tādu kukušku tu esi noprecējis, Andrīt.
Adele4 @ 27.03.2023 13:14Kurš vēl 10 gadus atpakaļ zināja tādu māksliniecei Lieni Skulmi?
LabaDabaDa @ 27.03.2023 14:20
Puse Rīgas, kas ar to drusku kautrīgo meiteni gulēja - manprāt!
Bet vispār es tagad Lieni tieši tā arī saukšu - "māksliniece, nedaudz kautrīga meitene". Viņa pati sevi noteikti tieši tā arī redz. Caur savu iekšējo filtru, kas ir vēl baisāks nekā visi IG filtri.
SantaBarbara @ 27.03.2023 14:19
Mēgināja punčuku slēpt,tadēl nebija reakcija uzreiz sāka pa kabatām bakstīties,lai puncītis nav redzams!
Agnessse @ 27.03.2023 15:13Notikumiem mākslas pasaulē līdzi sekoju arī 10 gadus atpakaļ un tiešām nav skaidrs kā Lieni Skulmi varēja labi zināt kā mākslinieci. Personīgi es par Lieni TIEŠĀM uzzināju tikai Kiviča ēras sākumā. Varbūt neprotu googli, padalieties kāda, ja tur tiešām mākslas jomā ir bijis kas vairāk par vienu izstādi Vecrīgas ielās (tikai šo atradu meklējot).