Minelūše @ 14.03.2023 16:43Cik ilgi var rakstīt vienu grāmatu? Pa šo laiku zinātnisku enciklopēdiju varēja sarakstīt. Viņai tiešām pašai nešķiet, ka tie grāmatas solījumi kļūst jau smieklīgi?
elfa* @ 14.03.2023 21:24Cerams, ka Lienīte ir padomājusi, ka tai auklītei vajadzēs arī maksāt, nevis kāds viņas sīko pieskatīs par paldiesu. Nebrīnīšos, ka pēc kāda laika gada māte ieraus Mežezeru un piebļaus pilnus storijus, kādas skaudīgas, neatsaucīgas un briesmīgas ir aukles LV - prasa samaksu, negrib visu mīlētajai Lienei bez maksas palīdzēt kā sieviete sievietei.
Un tie rakstniecības teksti un mājieni vienkārši smieklīgi.
Scandinavian @ 14.03.2023 21:31
Es vispār apbrīnoju viņu drosmi ņemt aukli. Ņemot vērā "popularitāti", ļoti jāuzmanās no negodprātīgas aukles, tur drīzāk caur kaut kādām aģentūrām jāmeklē, nevis IG.
vina varetu sakt rakt gravi, ja gribetu Arenu un meitenes gramata pieminet :)Kurpīte @ 14.03.2023 20:48
Tak tur jau nav ko rakstīt, visa grāmata balstīta uz Madaras apvainošanu, bet nu cik tur daudz var izspiest? 15 lappuses? Tad nu tagad velk garumā un domā, ko lai vēl pieraksta ?
Berry5 @ 14.03.2023 21:59Viņa Norvēģijā jau nerakstīja to grāmatu?
Rakstīja. Un jau simts gadus raksta. 😁 Tad būšot Ziemassvētkos, tad pavasarī, tad rudenī, tad saka, ka novērojot reakcijas. Sigulda drebot! Slims cilvēks, ko tur padarīt. Ārstēties viņai vajag.Berry5 @ 14.03.2023 21:59Viņa Norvēģijā jau nerakstīja to grāmatu?
Man arī nerāda vairs, IG arī bloķē ja kāds pasūdzās? Tad jau IT speciāliste poda birste būs pie tā piestrādājusi:)) Vismaz kaut kas šai izdevies:))EmilijaArm @ 14.03.2023 22:15
Man arī nerāda vairs :(
vai tad nodrukāja? Man šķiet bija tikai elektroniskiBerry5 @ 14.03.2023 22:31Interesanti. Tā loģiski domājot.. Evelīna Pārkere izdeva savu garadarbu, kas ir ļoti zemas kvalitātes. Bet viņai nodrukāja un izdeva. Man ir sajūta, ka tagad drukā visu.
Tad kādai ir jābūt grāmatai, lai viņu neizdotu..
Berry5 @ 14.03.2023 22:31Interesanti. Tā loģiski domājot.. Evelīna Pārkere izdeva savu garadarbu, kas ir ļoti zemas kvalitātes. Bet viņai nodrukāja un izdeva. Man ir sajūta, ka tagad drukā visu.
Tad kādai ir jābūt grāmatai, lai viņu neizdotu..
man arì neràda.Linduxis @ 14.03.2023 22:14Kivichclub ir nobanots?
Man arī nerāda vairs, IG arī bloķē ja kāds pasūdzās? Tad jau IT speciāliste poda birste būs pie tā piestrādājusi) Vismaz kaut kas šai izdevies)
Ja tā ir teikusi, tad dura končennā. Piedodiet par nevienu citu tā neizteiktos!SantaBarbara @ 14.03.2023 22:07
Ne tikai rakstīja,bet jau uz tipogrāfiju bija nosútījusi arī???