ha ha. To pašu padomāju!😄😄😄Bjork @ 12.03.2023 17:59Nezinu vai plekste labāk izskatās par klasesbiedreni. Bet viņas kosmētikas kārta atgādina Drag queen un, ja atrastos Taizemē, noteikti daudzi padomātu, ka zem tādas špakteļa kārtas var tikai vīrietis slepties.
Ariete @ 13.03.2023 10:44Lai kāda nebūtu Kambaliene, man respect pret viņu un Kasparu kā izturas pret bērniem!
Un meitas pat pieņēma Kaspara uzvārdu. Tas daudz ko izsaka.melna_aronija @ 13.03.2023 11:28
Aha. Pilnīgi vienalga par viņas silikoniem, reizēm, pardon, pāķisko izturēšanos un mūžīgi dramatiskajām attiecībām ar Kasparu, bet vismaz savas meitas viņa nav pametusi veča dēļ. Atšķirībā no Ļenas. Ja viņa un Kirpičs izšķirtos, nebūtu pārsteigums, ja viņa arī Miu pamestu, aizskrienot copēt nākamo veci.
kuranavliene @ 13.03.2023 11:47Es drusku atgriezīšos pie Lienes Minhauzena murgiem! Liene tā visur stāsta kā cilvēki visur nāk klāt,apskauj runājas un kas tik vēl ne? Atceros gadījumu ka abi ar dēlu stomatoloģijas institūtā sēdējā rindā un es skatos man tieši pretim Lapčenoks stāv.Es sen nebiju viņu redzējusi dzīvajā,bet savā vecumā šarmants vīrietis.Un neviens neskrēja viņam klāt ne runāties,ne apkampties.Bet viņš tomēr ir kaut kas Latvijā un todien tajā rindā pārsvarā bija cilvēki,kas iespējams klausījās viņa dziesmas.Bet Lienei kura ir pilnīgi nekas,nākot klāt cilvēki runāties,samīļoties un teikt cik viņa esot forša.Par ko ar viņu runāt? Kā uztaisīties par spoku?
Knabsab @ 13.03.2023 10:58Tās Ļenkas skropstas ? ok, es sen zināju, ka pārspīlēts mākslīgais skaistums tieši korelē ar zemu intelektu, bet viņai laikam tas intelekta līmenis strauji krītas, jo nu tās acis izskatās, kā būtu sev kāpurus piekabinājusi klāt.
Aij, ko tur brīnīties, Ļenkai viss vienmēr kā caur d....
Tas izklausās pēc pilnīga minhauzenisma un šizo fantāzijām. Tāpāt kā viņa stāstīja , ka Norvēģijā uz ielas draudzīgi runā ar vietējiem. Interesanti, kādā valodā ? :Dkuranavliene @ 13.03.2023 11:47Es drusku atgriezīšos pie Lienes Minhauzena murgiem! Liene tā visur stāsta kā cilvēki visur nāk klāt,apskauj runājas un kas tik vēl ne? Atceros gadījumu ka abi ar dēlu stomatoloģijas institūtā sēdējā rindā un es skatos man tieši pretim Lapčenoks stāv.Es sen nebiju viņu redzējusi dzīvajā,bet savā vecumā šarmants vīrietis.Un neviens neskrēja viņam klāt ne runāties,ne apkampties.Bet viņš tomēr ir kaut kas Latvijā un todien tajā rindā pārsvarā bija cilvēki,kas iespējams klausījās viņa dziesmas.Bet Lienei kura ir pilnīgi nekas,nākot klāt cilvēki runāties,samīļoties un teikt cik viņa esot forša.Par ko ar viņu runāt? Kā uztaisīties par spoku?
vivii @ 13.03.2023 12:13
Tur jau arī Deimones nopelns/vaina kā meistaram. Normāla meistare jau sen būtu pateikusi, ka tādas skropstas nevajadzētu likt un kaut vai pamēģināsim uzlikt ko “vieglāku”, bet Deimonei jau pašai patīk tādi mega vēdekļi ?Tāds tādu atrod ?
Elvīra458 @ 13.03.2023 12:18Tas izklausās pēc pilnīga minhauzenisma un šizo fantāzijām. Tāpāt kā viņa stāstīja , ka Norvēģijā uz ielas draudzīgi runā ar vietējiem. Interesanti, kādā valodā ? :D
yay @ 13.03.2023 14:48
Tak viņa mācījās Norvēģu valodu, un tak bija bez 5 minūtēm māklere ? vnk emulatore mūsu ????
Lai jau liek. :D Var ierēkt. Apbrīnojami, ka nerubī atrast kādu recepti un uztaisīt ko jaunu.ZapeNape @ 13.03.2023 15:28Lieņuks atkal rāda savas izcilās gatavošanas prasmes. Gurķi, tomāti ar krējumu un piedegušas kotletes. Tas noteikti jāliek instagramā, jo ir tik kolosāli, skaisti un galvenais ekskluzīvi, jo kura pusmūža sieviete, četru bērnu māte, gan prot, ko tādu sagatavot?
Chempions Rafaels @ 13.03.2023 17:30Atvainojos, bet Liene savos boomerang storijos izskatās pēc ļoti garīgi atpalikuša cilvēka.