Varbūt viņš pats uzbāžas ar savu muzicēšanu un vienīgais, kas viņam tiek ir tuksš ēstūzis Daugavpilī vai iebrauktuve kādā puspamestā lauku ciemā?kuranavliene @ 10.03.2023 18:08Tavai zināšanai tā nav dzertuve,un tur ļoti garšīgas picas.Un kas vainas lauku ūķim? Kas te vienai otrai ir ar tiem laukiem? Vai esat kā Liene,baigās rīdzenieces? Par to ka aicina Kivi baurot,jau ir cita runa!
https://fb.watch/jbV2ENoa35/kuranavliene @ 10.03.2023 18:08Tavai zināšanai tā nav dzertuve,un tur ļoti garšīgas picas.Un kas vainas lauku ūķim? Kas te vienai otrai ir ar tiem laukiem? Vai esat kā Liene,baigās rīdzenieces? Par to ka aicina Kivi baurot,jau ir cita runa!
ZapeNape @ 11.03.2023 09:33Vakar kivičiem ļoti gaidīts un mīļš ciemiņš. Es domāju, ka tā ir Keitija, bet viņiem aizliegts likt bildes un plātīties. Protams, ka nelietīgā bezkauņa vienalga kaut ko ieliks. Varētu domāt, ka bērns pie viņas atbraucis. Dzeguze.
Tai blondajai kucei gribas atraut pa muti. "Pie mums atbraucis ciemiņš" Tu, kuce, ne pie tevis tur kāds grib braukt. Nekas nav svēts tai sukai.yay @ 11.03.2023 09:59
jeezin cik man ļoti žēl to nabaga bērnu sirsniņu.
Lai nu kāds fāters, bet tāpat mīl... pacieš tās pudeļbirstes ķengāšanos. ???
Protams, ka vajag kādu nelielu intrigu uztaisīt 😑 kā gan bez tā?ZapeNape @ 11.03.2023 09:33Vakar kivičiem ļoti gaidīts un mīļš ciemiņš. Es domāju, ka tā ir Keitija, bet viņiem aizliegts likt bildes un plātīties. Protams, ka nelietīgā bezkauņa vienalga kaut ko ieliks. Varētu domāt, ka bērns pie viņas atbraucis. Dzeguze.
Tevi kāds spiež tur braukt.Nav zināms pa kādām dzertuvēm pati valkājies,ja tik labi pārzini dzertuves!😂 Un beidz zākāt laukus! Lai kaut ciems ar 20 cilvēkiem,vai picērija meža vidū. Un ja tajā piciņā nav ādas dīvānu un kristāla lustru nenozīmē ka tā ir dzertuve.Vēlreiz atkārtošos,tur gatavo super picas! Un vispār pievaldies ar saviem murgiem,jo es dzīvoju tajā pusē un man labāk zināt dzertuve vai ēstuve!🤬Ariete @ 11.03.2023 09:18https://fb.watch/jbV2ENoa35/
Tā nav dzertuve? ?
Ar mokām atradu video kā tur izskatās. Nekur nekādas bildes nav. Es nebrauktu uz vietu kuru neesmu pat bildēs redzējusi. Bet nu redzēju video, konkrēta dzertuve, ēdnīca nekurienes vidū. ?
Es nevaru savu viedokli izteikt? Es esmu no laukiem, bet NEKAUNOS atzīt ka te NAV baudāmu vietu, kur aiziet. Man nepatīk padomju laiku tipa ēstuves.kuranavliene @ 11.03.2023 11:35Tevi kāds spiež tur braukt.Nav zināms pa kādām dzertuvēm pati valkājies,ja tik labi pārzini dzertuves!? Un beidz zākāt laukus! Lai kaut ciems ar 20 cilvēkiem,vai picērija meža vidū. Un ja tajā piciņā nav ādas dīvānu un kristāla lustru nenozīmē ka tā ir dzertuve.Vēlreiz atkārtošos,tur gatavo super picas! Un vispār pievaldies ar saviem murgiem,jo es dzīvoju tajā pusē un man labāk zināt dzertuve vai ēstuve!?
Man jau šķiet ka tu pārkāp robežas.Arī nekurienes vidū dzīvo cilvēki,un arī viņie gribas vietu kur aiziet vakaros un pasēdēt.Un kas tajā video tik slikts? Ēdnīca,kafejnīca vai picērija? Pat ja mēbeles no paletēm būtu sataisītas nu un? Varu saderēt tur būtu foršāka atmosfēra kā tādās lepnās iestädēs uz kurām velcies tu.Varbūt tās ir dzertuves,tikai ne tā uzrakstiji.😂Ariete @ 11.03.2023 09:18https://fb.watch/jbV2ENoa35/
Tā nav dzertuve? ?
Ar mokām atradu video kā tur izskatās. Nekur nekādas bildes nav. Es nebrauktu uz vietu kuru neesmu pat bildēs redzējusi. Bet nu redzēju video, konkrēta dzertuve, ēdnīca nekurienes vidū. ?
Nu bet ja tu rij tad jau neviens nav vainīgs😂Cilvēki ar bērniem iet PAĒST picu! Bet galvenais tur tak nav rakstīts restorāns,ja būtu tad varētu baurot.😂😂😂Ariete @ 11.03.2023 11:46Es nevaru savu viedokli izteikt? Es esmu no laukiem, bet NEKAUNOS atzīt ka te NAV baudāmu vietu, kur aiziet. Man nepatīk padomju laiku tipa ēstuves.
Man neinteresē aiziet pierīties garšīgu picu jebkur! Gribu būt arī skaistā, orģinālā, interesantā vietā!
Berry5 @ 11.03.2023 12:06Tā vieta ir užas.
Un ne jau tapēc, ka lauki. Tapēc ka vieta ir užas.
Starpcitu, vasarā, ēdām visgardāko itāļu stila picu ever. Pilnīgā čuhņā, bet vieta bija fantastiska-iekārtojums, mūzika, atmosfēra, ēdiens. Tik gaumīgi un garšīgi. Neticēju, ka tas ir Latvijā un vēl tādā mazā pilsētiņā. Vietējiem ir tā paveicies!
Lai gan bijām gatavi-vienkārši paēst.