Mathilde @ 09.03.2023 13:49Man ir cieņa pret Britniju, lai kāda viņa tagad būtu. Viņa no agras bērnības ir strādājusi kā īsts darba zirgs, pelnījusi miljonus… par viņas naudu dzīvo visi- vecāki, exvīrs ar bērniem, tagadējais vīrs.
Un tas, kas ar viņu notika, žēl, bet reizēm tāda ir cena pasaules slavai un naudai.
Ļenka sajuka prātā no sevis ( protams, gan jau ģenētikai arī ir sava loma)
SantaBarbara @ 09.03.2023 12:13
Ja tā kārtīgi ieskatās,var redzēt,ka Mia pat cenšas zem tā krēsla palīst -meklē “safe place “ nu ja pēc šitā vēl joprojam cilvekiem liekas ,ka tur viss ir ok,tad es nezinu …
Gan jau mājās ir tas pats ,kā tracis berns lien kaut kur slēpties ,jo ir reflekss pie bailēm meklēt “safe place “ teoretiski pienemu ,ka Mias vecumā “safe place “ butu jābūt mammai ar kuru parasti bernam rodas visciešākais kontakts ,bet seit berns lien zem krēsla nevis meklē kur ir mamma,tā kā mazs mauglítis ….
LilyLady @ 09.03.2023 15:01
Jā, man arī šis likās cringe. Mani bērni apjukuma un satraukuma brīžos vienmēr slēpās pie manis, spiedās klāt, bet Mia kā sabijies kucēns zem galda.. skaidrs, ka dzeguze absolūti nav drošā piesaiste savai meitiņai. Es pat varu iedomāties to aukstās zivs attieksmi ikdienā, it kā neko sliktu nedara, nesit, bet vienkārši pofigā uz bērna vajadzībām. Un sīks to jau ir sapratis.
LilyLady @ 09.03.2023 15:01
Jā, man arī šis likās cringe. Mani bērni apjukuma un satraukuma brīžos vienmēr slēpās pie manis, spiedās klāt, bet Mia kā sabijies kucēns zem galda.. skaidrs, ka dzeguze absolūti nav drošā piesaiste savai meitiņai. Es pat varu iedomāties to aukstās zivs attieksmi ikdienā, it kā neko sliktu nedara, nesit, bet vienkārši pofigā uz bērna vajadzībām. Un sīks to jau ir sapratis.
SantaBarbara @ 09.03.2023 15:16
Jā,varbūt vina to bernu nesit un nelamā,bet tajā pašā laikā arī nemīl,neizrāda rúpes,vienkārši nav vispar nekādas saikni ar to bērnu izveidojusi,tas berns tiešām kā cieminš(lai gan pat cieminiem parasti tiek izrādīta vairāk uzmanība)drīzâk kā mauglis,savā valā aug ,tadel arī maz runā,baidas no visiem,berninš nabags tā arī dzivo savā pasaulītė!
Man liekas vienkārši ārprāts ,ka māte pat ne mazāko uzmanibu nevelta redzot savu bernu nobijušos,brutals pohujs un vina pat neslėpj,vienmer kaut kas cits ir svarīgāks par bērnu .
Parasti mātēm tomer ir mates instinkts,bet sitai kurtizanei 0 emocijas.
Tas, ka Lienei nav mātes jūtas jau skaidrs pēc tā, ka vienā mierā pameta trīs meitas. Vai māte, kura mīl, necīnītos par saviem bērniem? Nez kāpēc ne presi iesaistīja, ne soctīklos ārdījās par savām meitenēm. Pilnīgs klusums. Par Andra meitām gan kvieca kā aizkauta, bet ne ja dēļ bērniem, bet aiz lielā, neizprotamā naida pret Madaru. Ļoti zemiska un nelietīga sieviete, kura tieši tādu nevīrieti kā kuviču, pelnījusi. Tā Mia viņiem 100gadus nav vajadzīga, tā tāda izrādīšanās uz publiku, kā jau cilvēkiem, kuriem nav savas dzīves, bet ir tikai spēle, kur pat bērnu uztaisa, nedomājot kā viņš dzīvos nevajadzīgs un nemilēts.SantaBarbara @ 09.03.2023 15:16
Jā,varbūt vina to bernu nesit un nelamā,bet tajā pašā laikā arī nemīl,neizrāda rúpes,vienkārši nav vispar nekādas saikni ar to bērnu izveidojusi,tas berns tiešām kā cieminš(lai gan pat cieminiem parasti tiek izrādīta vairāk uzmanība)drīzâk kā mauglis,savā valā aug ,tadel arī maz runā,baidas no visiem,berninš nabags tā arī dzivo savā pasaulītė!
Man liekas vienkārši ārprāts ,ka māte pat ne mazāko uzmanibu nevelta redzot savu bernu nobijušos,brutals pohujs un vina pat neslėpj,vienmer kaut kas cits ir svarīgāks par bērnu .
Parasti mātēm tomer ir mates instinkts,bet sitai kurtizanei 0 emocijas.
Tur tiešām cirks! Viņai žēl, ka daudzas sievietes tikai 8. Martā jūtās kā sievietes. Diez, kas tai aprobežotai babenei liek tā domāt? Viņai jušanās kā sievietei asociējas ar fotografēšanos apakšveļā. Tur ir pilnīgs tukšums tai paurī. Un tādas Lienei draudzenes. 🙈🙉🙊Rakstniece @ 09.03.2023 09:18Sāku regulārāk sekot Sofijas Ig. Nu, tur ir cirks. Viņa izskatās pēc piena sivēna, un ievēroju, ka teikumus būvē līdzīgi kā to dara Liene. Primitīvi, neveikli un beidzot storiju ar ''nu, tā kaut kā''.
es tiesi to pasu nedomaju, vina noteikti ta pieradusi paslepties majas, ja kaut kas notiek. Citi mazi berni mekle patverumu pie mammas. Vai teta. Te nabags aiz kresla. Nabaga mazais mazulitis, kuram pat isti varda nav.SantaBarbara @ 09.03.2023 12:13
Ja tā kārtīgi ieskatās,var redzēt,ka Mia pat cenšas zem tā krēsla palīst -meklē “safe place “ nu ja pēc šitā vēl joprojam cilvekiem liekas ,ka tur viss ir ok,tad es nezinu …
Gan jau mājās ir tas pats ,kā tracis berns lien kaut kur slēpties ,jo ir reflekss pie bailēm meklēt “safe place “ teoretiski pienemu ,ka Mias vecumā “safe place “ butu jābūt mammai ar kuru parasti bernam rodas visciešākais kontakts ,bet seit berns lien zem krēsla nevis meklē kur ir mamma,tā kā mazs mauglítis ….
Tieši to pašu padomāju. Tiešām ir cilvēki, kuri gatavi tās šausmas klausīties?MeltedCheese @ 09.03.2023 16:59Oi, nu pilnīgs vājprāts! Viņš taču, nevis dzied, bet bļauj. Kā kaut ko tādu var klausīties? Kas viņu pasūta?
??? Nodzēries tēvainis vnk bļauj dziesmas!