Berry5 @ 09.03.2023 04:06
Tikmēr gada māte gorās un smaida. Vispār ja tavs 3gadnieks slēpjas aiz krēsla, tad tā kā vajadzētu reaģēt. Ne? Bet vispār laikam loģiska reakcija no mazās, ja vazā bērnu pa bāriem. ☹
Un neviens man neiestāstīs, ka Mia ir pūce un viņai patīk ballēties. Viņai ir trauksme pat no puķu dāvināšanas. Pie krustvecākiem bija cits bērns. Reāli satraumējuši bērnu.
Ko gan citu sargsunim vajag pilnai laimei? :)ZapeNape @ 09.03.2023 09:22Sniedzāns uztaisījis Madarai vakariņas, lai iepriecinātu. Skaisti un mīļi! Tieši tik vienkārša ir mīlestība! Tikmēr kivičs kviec Daugavpils ēstuvē un moka bērnu. Jā un sievai pārsteigums ir stūrēšana vairāku stundu garumā, lai vecis var ieraut. Mīlestība Lienes gaumē!
Jā, es arī par šo biju šokā. Un kad Mia nepaņēma tās puķes, latviešu britnija vēlreiz pateica : " Es teicu ka puķes būs man! "Incognito @ 09.03.2023 10:43Man patika viņas teksts, kur jau atkal izlīda “tikai es un tikai man”. Kad tas onkulis pateica, ka Miai arī ir ziedi, šī tur kaut ko iepirdās “tad jau tie abi man”. Kur var būt tik uz sevi centrēta būtne…
Un jā, viņa ir tiešām mūsu Britnija Spīrsa, kurai arī vajadzētu aizgādni, jo nav pie pilna prāta
Elvīra458 @ 09.03.2023 09:54Ko gan citu sargsunim vajag pilnai laimei? :)
Daugavpils pasākums neizskatās īpaši apmeklēts. Bija vērts tik tālu braukt? :D Nirvanas dziesma vienkārši nežēlīgi griež ausīs
Ariete @ 09.03.2023 10:49Jā, es arī par šo biju šokā. Un kad Mia nepaņēma tās puķes, latviešu britnija vēlreiz pateica : " Es teicu ka puķes būs man! "
Vienkārši WTF !!!!! Es gan gribētu lai viss tiek manam bērnam nevis man.
Incognito @ 09.03.2023 11:36
Vaine.. būtu kaut kā piespēlējusi līdzi no sērijas “vai cik tev skaistus ziedus dāvina, meitiņ, šodien meitenēm ir svētki!” Pienāktu pie meitas kopā saņemt tos ziedus, lai bērns nebaidās. Bet šī tik spēj izdvest egoistisku tekstu un priecīga savākt sev abus pušķus, idiote..
Incognito @ 09.03.2023 11:36
Vaine.. būtu kaut kā piespēlējusi līdzi no sērijas “vai cik tev skaistus ziedus dāvina, meitiņ, šodien meitenēm ir svētki!” Pienāktu pie meitas kopā saņemt tos ziedus, lai bērns nebaidās. Bet šī tik spēj izdvest egoistisku tekstu un priecīga savākt sev abus pušķus, idiote..
Minelūše @ 09.03.2023 10:47Kāda Britnija Spīrsa? Vai viņas fantāzijām vispār ir robeža? Ko vēl viņa neizdomās?
Ilgojas dāmīte pēc augstākās sabiedrības, tāpēc piedēvē sev visādu zvaigžņu un slavenību vārdus. Kivičam sapūtusi miglu acīs par savu vienkāršumu, bet viņš ir vienīgais, kas tam tic.
Varbūt Graudiņa tomēr novilka kaut kādas robežas un pateica, ka var izpalīdzēt šad tad, bet regulāri to bērnu pie viņas atstāt vis nevarēs. Tad nu nekas cits neatlika, kā stiept Miu līdz uz Daugavpili.
Mia vienkārši nobijās, kad svešs vecis pielīda klāt ar puķēm. Interesants bija moments pēc tam. Man šķiet, ka satraukts, sabijies bērns uzreiz skrietu pie mammas, kura turpat stāv. Bet Mia izvēlas slēpties aiz krēsla. Tas šo to pasaka par viņas attiecībām ar Lieni.
Minelūše @ 09.03.2023 10:47Kāda Britnija Spīrsa? Vai viņas fantāzijām vispār ir robeža? Ko vēl viņa neizdomās?
Ilgojas dāmīte pēc augstākās sabiedrības, tāpēc piedēvē sev visādu zvaigžņu un slavenību vārdus. Kivičam sapūtusi miglu acīs par savu vienkāršumu, bet viņš ir vienīgais, kas tam tic.
Varbūt Graudiņa tomēr novilka kaut kādas robežas un pateica, ka var izpalīdzēt šad tad, bet regulāri to bērnu pie viņas atstāt vis nevarēs. Tad nu nekas cits neatlika, kā stiept Miu līdz uz Daugavpili.
Mia vienkārši nobijās, kad svešs vecis pielīda klāt ar puķēm. Interesants bija moments pēc tam. Man šķiet, ka satraukts, sabijies bērns uzreiz skrietu pie mammas, kura turpat stāv. Bet Mia izvēlas slēpties aiz krēsla. Tas šo to pasaka par viņas attiecībām ar Lieni.
MelnāVārnaKrā @ 09.03.2023 12:32
Viņa laikam nav lietas kursā par to kāda tagad ir Brintija Spīrsa.
😂😂😂MelnāVārnaKrā @ 09.03.2023 12:32
MelnāVārnaKrā @ 09.03.2023 12:32
Rakstniece @ 09.03.2023 09:18Sāku regulārāk sekot Sofijas Ig. Nu, tur ir cirks. Viņa izskatās pēc piena sivēna, un ievēroju, ka teikumus būvē līdzīgi kā to dara Liene. Primitīvi, neveikli un beidzot storiju ar ''nu, tā kaut kā''.