u.604737e44a238 @ 05.03.2023 16:27Es gan nedomāju, ka Kivičs nožēlo aiziešanu no Madaras - viņa viņam jebkurā gadījumā bija apnikusi un gribējās ko jaunu. Nožēlot viņš var vienīgi to, ka neizvēlējās kādu veiksmīgāku sievieti, jo maldīgi domāja, ka Liene ir nez kāda sabiedrības dāma, ar kuru viņš noteikti pacelsies. Grūti arī pateikt, vai Madaras dzīve būtu izvērsusies tik veiksmīgi, ja Kivičs viņu nebūtu pametis. Pirms tam nevienam tāda Madara īpaši neinteresēja - jauna, sportiska meitene, kas, būsim godīgi, ne ar ko īpaši neizcēlās. Populāra viņa kļuva tieši pēc šķiršanās. Sanāk, ka lielākā ieguvēja no šīs epopejas ir Madara.
Nu, Madara kā influencere man baigi neinteresē, bet viņa sevi ir parādījusi kā gudru sievieti. Viņa ignorē dzērājpārīti un neiesaistās dzērušās plekstes provokācijās. Nelaimīgā švabra matus plēš no tā, ka Madarai ir pilnīgi pie vienas vietas kaut kāda veca plekste. :D Šis jau te ir apspriests daudz.Apple of my eye @ 05.03.2023 18:18
Es ar ja godīgi nesaprotu, par ko tagad Madarā specifiski fanot. Vienīgi kā pretnostatījums Kivičam ar Lieni.
Viņa ir normāla mamma,kura nenostādija krānu augstāk par bērniem.Neiesaistijās publiski netīrās veļas mazgāšanā.Ignorē veco prostitūtu un sargā bērnus no viņas! Vēl vajag piemērus,kādēļ fanojam? Labi! Viņa savu dzīvi veido bez skandāliem un citu apdiršanas!Apple of my eye @ 05.03.2023 18:18
Es ar ja godīgi nesaprotu, par ko tagad Madarā specifiski fanot. Vienīgi kā pretnostatījums Kivičam ar Lieni.
Bjork @ 05.03.2023 20:37Aišpurs arī izšķīrās, bet viņa sieva nekļuva populāra.
Ja Madara mestu mēslus pretī, viņai nebūtu tik sekmīgas sadarbības un projekti.
Tas, ka viņa izmanto savas iespējas, izvēlas cieņpilnu attieksmi un labu piemēru sevis iznešanā, tur nav ne sūda tefteļa nopelna, ne tik cik melns aiz naga. Šeit ir pašas Madaras kā personības nopelns, ka izvēlējās nekrist tik zemu, iet tālāk un pieņemt visas iespējas, ko dzīve sniedz, ne ņuņņoties, kāda nabadzīte viņa ir utt., ka visi slikti, dzīve netaisna utt. Viņa neizvēlējās sabrukt, bet iet uz priekšu.
Ja teftelis nenožēlotu, tad pēc ļenkas iekaustīšanas ar ķebli, viņš nebūtu mēģinājis slīdēt atpakaļ pie Madaras, bet Madara pasūtīja to salašņu dirst.
vina ir malacite, kura ir spejusi ar cienu iziet no situacijas, kura divi pieaugusi un agresivi sudumeteji regulari - it seviski sakuma - to vien darija, ka meginaja pazemot , un, vispar, ja atceras to pasu sakumu, tas bija briesmigi! Ja es butu Madaras mamma, es lepotos ar to, ka vina maceja to visu parciest, liekot bernus pirmaja vieta. Mani neinterese influenceri, tomer, ar smaidu paskatos, cik jaukas meitinas, sunitis un Janis.Apple of my eye @ 05.03.2023 18:18
Helga Andersson @ 05.03.2023 16:55
Precīzs tefteļa apraksts, tikai biji vēl ļoti devīga vienkarši nosaucot par neizskatīgu - viņš - manuprāt - ir itin NEGLĪTS. Tās mazās, spīdīgās, iegrimušās verpra actiņas, kas sivēntiņam būtu cute, vīrieti padara vienkārši drausmīgu. Un tās viņam ir bijušas vēl pirms apvēlās. Ea atceros, skatījos bildes, kur šie pirmo reizi lasījās prom no LV, laikam uz Spāniju 2019, un pirmo reizi tā pateišām ieskatījos un vē, cik pretīgs. Tiešām nesaprotu, kā kādam viņš var likties simpātisks. Un ja labs raksturs un personība arī neizksatīgu džeku var padarīt iekārojamu, tad Kiviča personība tikai izceļ viņa neglītumu.
Katzenfamilie @ 05.03.2023 21:52
Ari to pasu gribeeju teikt- vins bija negliits jau veel pirms bija apveelies kaa vepris. Vinjam ir loti mazas acis, kas komplektaa ar kartupela veida degunu un orangutaana uzacu kauliem izskatu padara diezgan baisu. Vins laikam par visu varu grib buut blonds un tapec jaabalina tas cekuls uz galvas, bet rezultaataa vins izskataas peec resnaakaa kakadu, kaadu es jebkad esmu redzeejusi.
tieši tā, es Madarai arī nesekoju.vivii @ 05.03.2023 21:41
Lai gan es atsekoju Madarai, jo man viņas saturs sāka likties garlaicīgs, tomēr Madara ir pilnīgs pretstats Ļenkai.
Viņa sevi parādija kā stipru sievieti, kura spēja tikt galā viena un izdomāja kā ar visu tikt galā. Savukārt Ļenka , ir mūžīgā cietēja, kura nespēj viena tikt galā ar dzīves grūtībām. Kaut vai, kad izšķīrās no Ārena, uzreiz aizskrēja pie mammas un māsas.
Es domāju, ka daudziem/ām vienkārši ir cieņa pret Madaru, tāpēc arī tā izskatās, ka viņu slavē utt.
Katzenfamilie @ 05.03.2023 21:52
Ari to pasu gribeeju teikt- vins bija negliits jau veel pirms bija apveelies kaa vepris. Vinjam ir loti mazas acis, kas komplektaa ar kartupela veida degunu un orangutaana uzacu kauliem izskatu padara diezgan baisu. Vins laikam par visu varu grib buut blonds un tapec jaabalina tas cekuls uz galvas, bet rezultaataa vins izskataas peec resnaakaa kakadu, kaadu es jebkad esmu redzeejusi.
Helga Andersson @ 05.03.2023 23:29
Labs ? balsī smējos ??? orangutana uzacu kauli un reanais kakadu ????
MeltedCheese @ 06.03.2023 00:49Drausmas. Varēja labāku bildi ielikt ar savu beloved. Andris tiešām tur izskatās max šausmīgi.
MeltedCheese @ 06.03.2023 00:49Drausmas. Varēja labāku bildi ielikt ar savu beloved. Andris tiešām tur izskatās max šausmīgi.
:D :D :D tik smieklīgi :DSaldaMēle @ 06.03.2023 01:13
Pivičs bildē izskatās,kā laupītājs,kurš uzvilcis galvā kaprona zeķi.