😂😂😂 Es nespēju viniem sekot IG,jo man fiziski nelabi paliek,kad dzirdu vinu balsis. Ka te iepriekš jau rakstīja,Leņkai balss ir ka čīkstošas durvis un resnais vepris elpo tā,ka nespēju uztvert pat runājamo,jo vins sēc un elso ka pēc maratona. Labak palasu šeit labākas pērles un paskatos Kivichkluba IG īsos video. Viņi dzīvo kaut kāda paralēla realitāte un vēl joprojām nesaprot,ka ir gandrīz visnistakie cilvēki Latvijā?LilyLady @ 22.02.2023 20:21
Jā, kad abi Kiviči kopā dziedāja, tas bija tik rēcīgi - muzikants šļupst un suņuks, skatīdamies tam mutē, šķībi ņaud līdzi. Tad jau melodiskāk izklausās, kad kāds velk ar dakšu pa šķīvi vai ar lāpstu pa asfaltu.?
simpātiskums un kopta sejas āda viņas vecumā ir pilnīgi divas dažādas lietas, un būsim godīgi - Olgai viņas 40 gados ir ļoti laba sejas āda, kāda Lienei var tikai sapņos rādītiespernille @ 22.02.2023 14:53Tītara kakla nav un augums labs, bet seja nav simpātiska, tāda vīrišķīga. Matu sakārtojums arī ļoti nepiestāv.
yay @ 22.02.2023 20:08Par solisti nesanāca Ļenaki kļūt, jo balss kā čīkstošas durvis, tad nu mēginās bungas... baigais plančiks ?
Pelnrukšķīte @ 22.02.2023 23:01Es Kivī ģimenei nesekoju IG, bet biju iegājusi apskatīt storijus. Emm, es nezinu kā to trenažieri sauc, kur tur visu ķermeni paceltu un tad ceļ klāt kājas. Atceros, ka vidusskolā mums tāds bija sporta zālē un skolotāja teica - sievietes taisnas kājas nedrīkst celt, tikai saliektas. Tur bija kaut kas par dzemdi un tā.
Bet labi, Lieņukam jau dzemdi vairs nevajag ??♀️
LilyLady @ 23.02.2023 09:09Lienei ir alkoholiķiem tipiska uzvedība: visu janvāri pavadīja kodienā, kurā, protams, bez buhājiena nekas cits neinteresēja, ne sports, ne dejas, ne bungas, un tagad ir skaidrā fāze - noteikti nosolījusies vairs nedzert, un lai nedomātu par šmigu, aktīvi un histēriski darbojas, un tēlo teicamnieci, izcilnieci.
Tas apmēram, tā - kad cilveks iekrīt ar seju dubļos, fiksi pieceļas un cenšas radīt iespaidu, ka viss ir pilnīgi ok.
Nu paskatīsimies, cik ilgi šoreiz poda birste izturēs līdz nākamajam korķim. Es gan domāju, ka viņa kvasī tāpat katru dienu pa kādam kokteilītim vai sēž uz nomierinošām tabletēm.
LilyLady @ 23.02.2023 09:09Lienei ir alkoholiķiem tipiska uzvedība: visu janvāri pavadīja kodienā, kurā, protams, bez buhājiena nekas cits neinteresēja, ne sports, ne dejas, ne bungas, un tagad ir skaidrā fāze - noteikti nosolījusies vairs nedzert, un lai nedomātu par šmigu, aktīvi un histēriski darbojas, un tēlo teicamnieci, izcilnieci.
Tas apmēram, tā - kad cilveks iekrīt ar seju dubļos, fiksi pieceļas un cenšas radīt iespaidu, ka viss ir pilnīgi ok.
Nu paskatīsimies, cik ilgi šoreiz poda birste izturēs līdz nākamajam korķim. Es gan domāju, ka viņa kvasī tāpat katru dienu pa kādam kokteilītim vai sēž uz nomierinošām tabletēm.
zinunezinu @ 23.02.2023 10:38sportsmens jau savā storijà raksta, ka šobrīd svaigais vilnis, jāturas
nu un jau kuro reizi aizkadra vepris, kurs nevar paelpot, sec pilnigi,bet citus dzena.DebaPeba @ 22.02.2023 20:46https://failiem.lv/f/qdpddf22q
Ļenka bugī dejo? ??? Laikam fitnesa vepris Andris nav iemācījies pareizi ar spēka virvēm darboties ??♀️
Minelūše @ 23.02.2023 11:27Oj, Lienīte bundziniece, tu jau laikam nezini, ka bungas ir viens no sarežģītākajiem mūzikas instrumentiem. No malas skatoties tā varētu nešķist, bet īstenībā rokām un kājām vienlaicīgi jādara dažādas lietas. Bundziniekam jāprot skaitīt mūzika, jāatceras, kādu ritmu spēlēt tagad un kā pārslēgties uz nākamo. Parasti vajag vismaz pusgadu, lai spētu normāli spēlēt līdzi mūzikai, bet lai uzstātos uz skatuves dzīvajā, tas var aizņemt pat vairākus gadus. Protams, pie noteikuma, ka cilvēks tiešām intensīvi mācās, bet tas jau nav Lienītes gadījums. Domā, ka apsēdīsies un tik bungos svilpodama. Tā vis nebūs.
Tusnelda @ 23.02.2023 11:43
Vai tad pirmā reize! Lienīte pastaigāja uz Mākslas akadēmijas sagatavošanas kursiem, un ir māksliniece, kurai būšot izstāde. Lienīte skolas laikā dejojusi, tātad ir profesionāla dejotāja. Lienīte 3 reiz aizgāja palēkāt un iemīlēja batutu tik ļoti, ka taisījās trenēt iesācējus. Lienīte kādreiz dziedāja korī, tāpēc arī tagad mēģina rāpties uz skatuves. Ir profesionāla tenisiste. Lienīte pasēdēja reģistratūrā - "strādāju ar onkoloģijas slimniekiem". Lienīte raksta grāmatu, jo ir profesionāla žurnāliste. Lienīte saliek uz plaukta savas 3 grāmatas kopā ar 5 kurpju pāriem un padsmit spalvu auskariem, jo ir dizainere. Un vēl...es visu neatceros.
Elvīra458 @ 23.02.2023 12:27Arī nesaprotu, ko viņa iesāks ar to bungošanu, ja nevar nevienu hobiju normāli attīstīt. Kur tad palika lielā gleznotāja? Tā bungu mācīšanās ir kārtējais šizo plāns, lai varētu spēlēt ar Andri grupā un sagrāt savu zelta cīsiņu 24/7.