Mūsdienās taču jebkuram normālam cilvēkam ir nu kaut vai pāris simti tādiem gadījumiem vai arī es kaut ko nesaprotu.
Mercury6 @ 30.05.2022 12:36Man jau liekas, ka vīrieši, kuri šādi uzēdas, apveļas un daudz dzer, parasti nav laimīgi. Nu sievietes jau arī. Viņi abi neko jēdzīgu nedara brīvajā laikā. Nekādi muzeji, ekskursijas, pārgājieni, draugu sanākšanas. Šova pēc pie Magones tikai aizbrauca. Divi sušķi savā sasmakušajā dzīvoklī pļūtī internetā. Vispār, man draugu lokā nav neviena normāla pieauguša cilvēka, kurš, paliekot bez telefona, būtu spiests aizņemties sava partnera telefonu, jo nevar uz sitiena atļauties nopirkt jaunu. Tā vispār vēl notiek? Mūsdienās taču jebkuram normālam cilvēkam ir nu kaut vai pāris simti tādiem gadījumiem vai arī es kaut ko nesaprotu. Nu labi, šiem diviem liekas normāli notirgot nekustamo īpašumu, naudu notrallināt un tad palikt ar diviem koferiem. Tā Liene tiešām varēja kaut vai šūt iemācīties vai grabuļu rotas darināt un tirgot etsy, vismaz kāda jēga un nenodarbotos ar sūdu instagramā. Ja man būtu tik slikti dzīves apstākļi, es ķertu un darītu visu pēc kārtas, sistos un meklētu iespējas. Vēl arī amizanti, kā viņi cenšas pierādīt, ka nav nabadzīgi, ja labi var redzēt, ka ir gan. Un brīva laika arī izskatās, ka šiem abiem ir daudz. Tipiskais sliņķu/dzērāju pārītis.
Mazaa15 @ 30.05.2022 12:56
Ja nav uz sitiena summa telefonam, tagad visi ar nomaksām pakaļ met. Pāris minūšu jautājums un telefons rokās. Kā arī telefonu klāsts liels.
Dzidra Zupa @ 30.05.2022 12:41Kivičs ar Madaru un Kivičs ar Ļenku..
MieraVējos @ 30.05.2022 12:54
Instagrameriem parasti ir telefons pa tūkstoti, tādēļ tāds telefons par pāris simtiem noderētu tikai uz dažām nedēļām (līdz ar to izsviesta nauda). Varbūt to ugf parādu dēļ nevar paņemt telefonu uz nomaksu (?), tā ka variants ir tikai samaksāt tos 1000+ uzreiz.
LilyLady @ 30.05.2022 13:20Kivičs ļoti slikti izskatās. Turklāt ne tikai tāpēc, ka ir resns, noplucis un nekopts, bet sejā redzams rūgtums, kas ir daudziem vīriešiem pusmūžā, kad saprot, ka dzīve nav izdevusies tāda kā sapņots un cerēts.
Es NEKAD neticēšu, ka viņš nenožēlo savu aiziešanu no ģimenes. Viņš to nevar pārdzīvot joprojām un tāpēc katru reizi, kad Madara ieliek kādu jaunu storiju vai bildi, Kivičs sāk kviekt par savām tēva tiesībām. Kā viņš pats vienā intervijā teica: "Sievieti var sāpināt caur viņas bērniem", un tas ir tas, ko viņš visu laiku dara, jo jūk prātā, ka nevar vairs atgūt un kontrolēt savu ex sievu.
Dzidra Zupa @ 30.05.2022 13:10
Tā jau nu gan nav. Viņi dēļ UGF parādiem ir melnajā sarakstā pie tiesu izpildītājiem. Arī LMT, Bite un Tele2 pārbauda maksātspēju.
Mathilde @ 30.05.2022 13:55Lenka raksta tanī apsveikumā raksta- es atsitīšu visas bultas… tātad brīdina- nemēģiniet man atņemt Andru.
Bet es tiešām nevaru iedomāties, kura gribēs to Kiviču, tieši Lenkas dēļ, jo Lenka viņai visu noraus, nogriezīs un saskrāpēs.
kapriza__ @ 30.05.2022 14:54Varu iedomāties cik tas smieklīgi izskatās- Sirsniņ, iedod man savu telefonu, lai es varētu instagramā ielikt tev kolosālu apsveikumu. Uzrakstīšu cik ļoti tevi mīlu. Tad Kivičs paņem savu tel., pārpubulicē savā strorijā, Liņuks- iedod man tel., lai es varu pārpublicēt savā storijā kā tu esi pārpublicējis manu storiju. ???
LilyLady @ 30.05.2022 14:26
Nekas, nekas atradīs Andris atkal kādu lauku meiteni, tikai ar aknām, un šī, ja vajadzēs tādu Ļenku aiz matiem pa asfaltu izvazās, ja pīkstēs kaut ko.
Bet Lienīte patiesi izklausās izmisusi, laikam baidās, ka Andža vecās brūtes nesāk apsveikt gaviļnieku. Vai arī Kivim maz sveicēju un švabra iztapīgi cenšas kompensēt vīriņa depresiju ar maksimālu pielaizīšanos.
Madarai labi # pie pēdējā story 🤭😁
Man jau tomēr liekas, ka viņa savā veidā ierēc par Lieni, nu tik cik drīkst , šobrīd to darīt 😜
https://www.instagram.com/p/Cd05kA9sgBl/?igshid=YmMyMTA2M2Y=vivii @ 30.05.2022 17:35Madarai labi # pie pēdējā story ??
Man jau tomēr liekas, ka viņa savā veidā ierēc par Lieni, nu tik cik drīkst , šobrīd to darīt ?