Un manas domas par viņu pazušanu. Andris gulēja uz dīvāna, Lieņuks nozudis. Liene brauc mašīnā kkur, Andris vēl joprojām dīvānā (var jau būt, ka tās ir vecās bildes un tās tiek pievienotas). Beeet, lieņukam saasinājumi sākās, kad uzzināja, ka Madara piedalās šovā, pēc tam seko Valentīndiena ( Andrim vēl īpašāks datums). Lieņuks plosto, Andris pievienojās. Abi sadzerās un aiziet atkal skandāli. Lieņuks vienreiz atbilēs izspļāva, ka itkā Madara sastāsta visādas nepatiesības par viņiem, melo bāriņtiesai un kam tur vēl un tad tas texts, ka Madara melo arī vecvecākiem (precīzi gan neatceros to textu vai bij minēts par andra mammu vai tikai caur puķēm), atceramies dīvaino textu andra profilā, kad ciemojās mamma (arī mammas komentārs). Izskatās, ka mamma ir sadevuzi pa mizu, tad ganjau tie ir tie Madaras "meli". Man kaut kā izskatās, ka andris tomēr ir palicis piezemētāks, vairs tik rupji neizsakās par Madaru. Iespējams mamma ir pateikusi kaut ko tādu, kas arī andrim liek tomēr nedaudz piedomāt ko runā. Varbūt mamma izstāsta ko svarīgu, kas viņam nemaz nepalīdz atgūt meitas. Atgriežamies pie sākuma, andris iešāvis grādīgo, sāk grimt atmiņās, bet te lieņuks psiho, andris neiztur, iedod ar ķeblīti, jo atceras mammas vārdus un savas patiesās jūtas. Otrs variants man likās, ka mož sastrīdējās un lieņuks aizmika pie draudzenes un andris mājās viens pats. Bet man kaut kā liekas, ka būs atkal dabujusi izbaudīt kulaku. Nu strīds tur tiešām ir bijis. Jo andris pat zem lienes posta neko nav komentējis un pat nav ielicis neko, lai apsveiktu. Mēs tak zinām, cik ļoti andrim patīk lielīties cik viņš labs un cik ļoti mīl, pat svētkos dāvina dāvanas, kas nav nemaz viņa.😀 Bet tā, patiesi žēl šo pārīti. Cik ļoti viens otru gremdē.