alex48 @ 15.02.2022 09:49Nu jau 14 februāris gāja uz beigām,Ļenka lēkāja gar logiem,gaidot mīļoto vīru kurš nāks ar lielu pušķi no 100 rozēm, un lielu lāci.Varēs uztaisīt selfiju un ielikt sociālajos tīklos,lai visi redz un lai visiem skauž.Bet vīrs kā nenāca tā nenāca. Viņš sēdēja piestātnē ar makšķeri un raudzijās tālumā.Šī diena pilna ar atmiņām!Atmiņām par skaistu dzīvi,par mīlestību.Kā lai izdzēš to visu no prāta? Vienīgi Mežezers uz neilgu brīdi dot atelpu.Iesviedis maisā kārtējo asari,Andžs piecēlās,nopūtās un devās uz mājas pusi,kur viņam apkārt tirinājās jocīga būtne kura visu laiku dīvaini hihina.Atverot durvis viņš gandrīz iebļāvās,uzreiz aiz viņām stāvēja rēgs ne rēgs,cilvēks vai kāda cita būtne?Acis melnas,skropstu vietā kaut kādas pudeļbirstes,no kurām acis īsti vaļā neturas.Matu vietā vispār saprast nevar kas par šausmām.
-Mīļais kur tu tik ilgi?-
-Pieķēru mums romantiskām vakariņām zivis,pēc tam apvēmos no ilgām pēc tevis!
-Zaķīt,cik romantiski-iespiedzās Ļena.
-Kur mazā?-
-Laikam kaut kur zem gultas,vai galda!-
-Ko viņa tur dara?-izbrīnijās Andžs
-Kā es lai zinu,viņa man neteica!
-Tu stulba esi?Kā viņa tev to pateiks,ja viņai pat divi gadi nav?-iebaurojās vīrietis.
-A ko viņa nemācās runāt,sen bija laiks.Ēst ar sev netaisa. -žēlīgā balsī ierunājās Ļenočka.
-Un ko tu visu dienu,dariji?
-Kā ko,palasiju forumu!Zini mīļais,tur tava bijusīi sataisijusi 100 profilus un mani apsmej.Tad atradu superīgu filtru,ko uzlikt kad taisu selfiju.Saucas 'stulbais klauns' nu tik kolosāli superīgs.
Atskanēja blīkšķis un Ļenka atkal saldi gulēja istabas vidū,un blakus taburete.
TURPINĀJUMU VĒLATIES??
--
C00L Dzipsy @ 15.02.2022 11:39Ļenka tiešām būs atrāvusies pa čaiņiku ar krēslu. Tikko ziņoja, ka ņem pauzi no interneta, tagad jau slima.
kinderbueno @ 15.02.2022 12:14Man kaut kā nepamet sajūta, ka Kivis nodarbojas ar emocionālo vardarbību, jo Liene jau tā ir garā vājš cilvēks. + vēl pa pālim uzšauj viņai. Ticat vai nē, tas nebeigsies labi.
vivii @ 15.02.2022 12:02
Sāk izskatīties aizdomīgi! :D
Protams, es esmu pārskatījusies un pārlasījusies detektīvus, bet man jau galvā raisās 3D aina, kas noticis ar Ļenku...
kinderbueno @ 15.02.2022 12:14Man kaut kā nepamet sajūta, ka Kivis nodarbojas ar emocionālo vardarbību, jo Liene jau tā ir garā vājš cilvēks. + vēl pa pālim uzšauj viņai. Ticat vai nē, tas nebeigsies labi.