varu iedomāties Lienes spējas tulkošanā un viņas ego sakot : " Yes, yes I am the table!"LaikamGarlaicigi @ 11.02.2022 19:15
Tieši to padomāju. Tur Mia lustīgi kustās.
Bet tas nav angliski "moving day", Liene. ?
Esmu jau iepriekš ievērojusi, ka Lienei ir diez gan slikta angļu valoda. Nezinu vai tādai vajadzēja onkoloģijas centrā strādāt par tulku ar ārzemniekiem un vēl ar to lepoties. Labu iespaidu droši vien neradīja par iestādi.
Bjork @ 11.02.2022 19:53Ak, es stulbā lesbiete ???
Ā, tipa " darbīgā diena" 😁 Nu jā, nenobeigta angļu filoulouģe. 😁Brinums @ 11.02.2022 19:02
Es gan domaju, ka lingviste Lienite saputroja kautko anglu valoda. Bija domajusi "moving" ka diena, kad kustamies/dejojam, nevis parvacamies.
"borerigg" un "oljeplattform" ir divas dažādas lietas. Paldies, ka pagodinaji ar savu klātbutni!_elisa_ @ 11.02.2022 22:30Tā ir naftas platforma. Ierodas katru rudeni uz ziemas sezonu veikt remontdarbus. Atrodas Fedā.
Vienmēr savu indīti paturēju pie sevis,bet nu nācās lauzt forumu komentēšanas nevainību,pārāk mīļa man tā platforma,dzīvē skats iespaidīgs!
LaikamGarlaicigi @ 11.02.2022 21:27Redzēju reklāmu STV. Kivičiem, es domāju, vienos vārtos iespēja vinnēt BEZAKAHOLISKO dzirkstošo vīnu. ????
_elisa_ @ 11.02.2022 22:30Tā ir naftas platforma. Ierodas katru rudeni uz ziemas sezonu veikt remontdarbus. Atrodas Fedā.
Vienmēr savu indīti paturēju pie sevis,bet nu nācās lauzt forumu komentēšanas nevainību,pārāk mīļa man tā platforma,dzīvē skats iespaidīgs!
Shayk @ 12.02.2022 00:55Miss Vegeta pazudusi ar galiem sovakar.?