Tabitha @ 09.02.2022 11:09paskatoties kā Liene atbild uz jautājumiem man būtu bail iet viņas “komandā”. Nedod dies pajautās viņai kaut ko ne tā un dabūs pa biksēm.Un daudzi jautājumi ir normāli,tikai viņa atbild pretīgi un uzbrūkoši.
Ziiiiile @ 09.02.2022 11:17Kāda var man, lūdzu, izskaidrot to Lienes story atbildi, kur iekļāva konta numura beigas? Tas ir kā, ja viņai ir konta numurs, tad tas nozīmē, ka Mia ir aprūpēta? ??
Susurrrrrs @ 09.02.2022 10:06Katru dienu miileejas? Interesanti, peec dzemdiibaam uzreiz arii? Kad meeneshreizes, arii? Tad tiek pakaljaa nevis vagiinaa izdraazta tajaa suniisha pozaa? Bet vispaar es nebriiniitos, gariigi slimiem cilveekiem ir paaugstinaats libido.
Kivichs pats sev bedri rok, taa kaa vajadzeetu atjeegt, ka jaaved sava kurtizaane pie psihoterapeita un zaales jaadzer regulaari shizofreeniskajaam izpausmeem, tad vinja vareetu normaali funkcioneet, jo shobriid izskataas, ka sapsihojas par kaut ko, tad sarijas antidepresantus ar alko un saakas leekmes. No alko vien taadu murgu nest nevar, visdriizaak ir tabletku kraajumi, kurus regulaari nelieto, bet tikai tad, kad psihie un sajauc ar alko. Kad Kivichs gribees notiit, tur elle zemes virsuu saaksies, grieziis veenas un kaarsies, es garanteeju.
Tas kaadreizeejais “viiriesha nocopeeshanas” raksts pilniigs murgs, ar taadiem gaajieniem var fiksi nocopeet kaadu, kursh uzkaapj virsuu un tad notin nevis viirieti attieciibaam, un virsuu kaapeeji vien shai arii bija gadiem, kameer alkaanu Kivichu pieseeja ar beernu.
Smagi psihes trauceejumi laikam saakaas, kad Bulis pameta, liidz tam lai arii nebija iipashi gudra, nu bet bija raamjos. Bulja atgrieshanaas pie sievas bija katalizators nervu sabrukumam un visiem turpmaakajiem deliirijiem. Taas visas atbildes uz tiem jautaajumiem ir slima cilveeka murgi. Vinjas gariigaas kaites strauji progresee.
Bet psihenee jau liek piespiedu kaartaa tikai tad, kad fiziski apdraud apkaarteejos un arii tad veel ne uzreiz, nogriezt kaadu vajag, lai reaali psihenee ieliktu. Taa ka shii veel ilgi var deliirijos aardiities, kameer kaut ko kriminaalu neizdariis.
C00L Dzipsy @ 08.02.2022 21:23Ļenka ir palīdzējusi Madarai GADIEM! Par kādiem gadiem viņa runā? ?
Kiviču Madarai nocēla. Tad abi pisās pa viesu namiem, Vāciju, Spāniju, Itāliju. Bērnus pameta. Pati palika stāvoklī, dažas reizes pieskatīja Andra bērnus kopā ar Andri un viņai redz pieminekli vajag uzcelt tagad. GADIEM! ????????
viņad smaganad ir filta vaina. Nu gluži tāpat kā Didras pleķi un neeksistējošās apģērba krāsas. Bet to jau labāk ignorēt, visa jautrība pašķīdïs Kiviču lielākajām fanēm :DMazaa15 @ 09.02.2022 08:09
Man liekas viņi abi smird. Andris ne labāk, svīst kā vepris, tāds nevīžīgs. Vēl alkahols pāri ?