Nu un ? Drākei mazi bērni mājās neraud. Savos 60+ viņa drīkst darīt ko vien grib. Dzert, pisties...Nav tāda likuma kas viņai to var aizliegt. Par to parasti cepas jaunas vientuļas sievietes.LabaDabaDa @ 09.09.2026 10:23
Bet alkohols ļoti garšo un veči arī patīk. Tepat blakus ietekmeļu grupā varēja lasīt, kā Drāke visu dienu tupējusi Jūrmalas kafenē, šņācot uz apkārtējiem, pamazām piesūkusies, līdz atbraukuši 2 jaunāki vīrieši, kas šai vēl izmaksājuši vēl pāris dzērienus un tad jau aiz padusēm aizstiepuši dāmu nezināmā virzienā. :D
esmu Drākes vienaudze... vienā laikā auguši cilvēki kaut kā saprot cits citu, zina, kādām grūtībām bijis jāiet cauri. Reizēm ļoti tā cilvēcīgi žēl viņas... kamēr mana ļaunākā daļa ķiķina par viņas putniem galvā. Protams, pieaudzis cilvēks drīkst darīt ar savu dzīvi, ko vēlas, un izvēlēties veidu, kādā to sačakarēt... bet 60+ dāmai dzert alkoholu un publiski sevi apkaunot - tas ir ceļš uz nekurieni. Dēls malacis, bet diez vai ir priecīgs par mātes izpaušanos.VistaVita @ 09.09.2026 13:35A Drākei ir pieaudzis dēls. Atšķirība no citu bērniem narkotikas nelieto,strādā, sporto, cietumā nav sēdējis, ar veselību viss ok. Bijusi precēta, tēvs Drākes slavens bija basketbolists. Dāmai viss ok.
Ceļš uz nekurieni ir tēlot svēto mūķeni um apdirst citu latvieti.Erna @ 09.09.2026 14:33esmu Drākes vienaudze... vienā laikā auguši cilvēki kaut kā saprot cits citu, zina, kādām grūtībām bijis jāiet cauri. Reizēm ļoti tā cilvēcīgi žēl viņas... kamēr mana ļaunākā daļa ķiķina par viņas putniem galvā. Protams, pieaudzis cilvēks drīkst darīt ar savu dzīvi, ko vēlas, un izvēlēties veidu, kādā to sačakarēt... bet 60+ dāmai dzert alkoholu un publiski sevi apkaunot - tas ir ceļš uz nekurieni. Dēls malacis, bet diez vai ir priecīgs par mātes izpaušanos.
VistaVita @ 09.09.2026 14:53Ceļš uz nekurieni ir tēlot svēto mūķeni um apdirst citu latvieti.
Man žēl jūs, jūs savos 63 gados sēžat jaunu skuķu forumā tikai tāpēc lai varētu apdirst kivičus. Kā saprotu vienīgais jūsu hobijs. Tas jūsu vecumā ir nožēlojami!
VistaVita @ 09.09.2026 14:53Ceļš uz nekurieni ir tēlot svēto mūķeni um apdirst citu latvieti.
Man žēl jūs, jūs savos 63 gados sēžat jaunu skuķu forumā tikai tāpēc lai varētu apdirst kivičus. Kā saprotu vienīgais jūsu hobijs. Tas jūsu vecumā ir nožēlojami!
64 gados, mīļā vista, nevis 63. Un hobiju man ir vairāk nekā tu savā vistas smadzenē vari iedomāties. Ieskaitot putnkopību. bet manas vistas nav tik dumjas. Ir OK, neesmu vairs svētā mūķene?VistaVita @ 09.09.2026 14:53Ceļš uz nekurieni ir tēlot svēto mūķeni um apdirst citu latvieti.