agha, būs sadzēries un lidis virsū kādām ķinietēm. Tad dabūja pa mizu resnais vēdersLiivijaPiivija @ 03.06.2026 18:48Man liekas, ka Kivičs kaut kādus sūdus tajā Ķīnā sastrādājis, aizdomīgi maz storiji no Ķīnas un tagad arī kadrā nerādas.
Zapte @ 04.06.2026 03:07Atkārtošos - man liekas, te pēc Cāļa foruma slēgšanas pārāk daudz cāļmammu saviesies, kas sēž savās mazajās ligzdiņāš, ir ilūzijāš par saviem bērniem un vīru, pazīst plus mīnus divus cilvēkus, tusē insta un tamlīdzīgi, un ir baigās spriedējas.
P.S. Un nevajag man knābt kumbrā - esmu žurnāliste, un pietiekami daudz ļooooti nelabvēlīgus rakstus par Kiviču rakstījusi. :) Kas, jāatzīst, arī te nereti citēti.
Cienījamā žurnāliste, palasiet, lūdzu, par jaunākajiem genotipa VS. fenotipa pētījumiem. Un sapratīsiet, cik sasodīti liela nozīme ir videi, kurā uzaug cilvēks.Zapte @ 04.06.2026 03:04Skatos no malas, un izbrīna (nu, pat nē) - par Miu var runāt visādas nejaucības, Madaras meitas ir svētās. Viss ir norm. utt. (man būtu daudz ko teikt i par Jāni, i par Insta dzīvi, bet nav spēka, PIemēŗam, savulaik visas te aizelsdamās dvesa, ka meitenēm slidas nopirktas, ka ģimene slido... Pēc pusgada TV raidījumā pati Madara pateica, ka tas bijis vienīgais izgājiens Insta video filmēšanai un slidas stāv garāžā kopš tā brīža). Un tas, ka te vairāk irš uz Lieni, kas ir ACĪMREDZAMI mentāli slima. Arī Kivim ir nobīdes, bet viņš vismaz tver realitāti... Un, kā jau kaut kad sen rakstīju, manuprāt, šajā savienībā ir tas lielākais cūka. Un, jā, tas, ka kādreiz bija piepucēts un slaidāks, neko nenozīmē - dirsa un cūka viņš ir bijis VIENMĒR, tikai tolaik tas nebija tik ļoti redzams. Nevienu neattaisnoju, neaizstāvu, bet nu pa laikam, lūdzu, ieslēdziet kaut kādu veselo saprātu (arī, noiršot vecākus. Kā jau te viena saprātīga beibe rakstīja - audzināšana NAV viss. Pēc šīs teorijas visiem vienā ģimenē augušiem bērniem būtu jābūt vienādiem. Bet - viens ir sliņķis, viens dirsa, viens - ucipuci labiņais. Un vai jūs zināt, par ko izaugs jūsu bērns?)
Zapte @ 04.06.2026 03:04Skatos no malas, un izbrīna (nu, pat nē) - par Miu var runāt visādas nejaucības, Madaras meitas ir svētās. Viss ir norm. utt. (man būtu daudz ko teikt i par Jāni, i par Insta dzīvi, bet nav spēka, PIemēŗam, savulaik visas te aizelsdamās dvesa, ka meitenēm slidas nopirktas, ka ģimene slido... Pēc pusgada TV raidījumā pati Madara pateica, ka tas bijis vienīgais izgājiens Insta video filmēšanai un slidas stāv garāžā kopš tā brīža). Un tas, ka te vairāk irš uz Lieni, kas ir ACĪMREDZAMI mentāli slima. Arī Kivim ir nobīdes, bet viņš vismaz tver realitāti... Un, kā jau kaut kad sen rakstīju, manuprāt, šajā savienībā ir tas lielākais cūka. Un, jā, tas, ka kādreiz bija piepucēts un slaidāks, neko nenozīmē - dirsa un cūka viņš ir bijis VIENMĒR, tikai tolaik tas nebija tik ļoti redzams. Nevienu neattaisnoju, neaizstāvu, bet nu pa laikam, lūdzu, ieslēdziet kaut kādu veselo saprātu (arī, noiršot vecākus. Kā jau te viena saprātīga beibe rakstīja - audzināšana NAV viss. Pēc šīs teorijas visiem vienā ģimenē augušiem bērniem būtu jābūt vienādiem. Bet - viens ir sliņķis, viens dirsa, viens - ucipuci labiņais. Un vai jūs zināt, par ko izaugs jūsu bērns?)
ja tev kaut kas nepatīk ,tu vari mierīgi doties. Tevis te nepietrūks . Kas par modi ,nākt anonīmā forumā Un kratīt AR pirkstu . Par ko gribēšu par to irsīšu . Ko vispār cienījama žurnāliste te pazaudējusi .Zapte @ 04.06.2026 03:04Skatos no malas, un izbrīna (nu, pat nē) - par Miu var runāt visādas nejaucības, Madaras meitas ir svētās. Viss ir norm. utt. (man būtu daudz ko teikt i par Jāni, i par Insta dzīvi, bet nav spēka, PIemēŗam, savulaik visas te aizelsdamās dvesa, ka meitenēm slidas nopirktas, ka ģimene slido... Pēc pusgada TV raidījumā pati Madara pateica, ka tas bijis vienīgais izgājiens Insta video filmēšanai un slidas stāv garāžā kopš tā brīža). Un tas, ka te vairāk irš uz Lieni, kas ir ACĪMREDZAMI mentāli slima. Arī Kivim ir nobīdes, bet viņš vismaz tver realitāti... Un, kā jau kaut kad sen rakstīju, manuprāt, šajā savienībā ir tas lielākais cūka. Un, jā, tas, ka kādreiz bija piepucēts un slaidāks, neko nenozīmē - dirsa un cūka viņš ir bijis VIENMĒR, tikai tolaik tas nebija tik ļoti redzams. Nevienu neattaisnoju, neaizstāvu, bet nu pa laikam, lūdzu, ieslēdziet kaut kādu veselo saprātu (arī, noiršot vecākus. Kā jau te viena saprātīga beibe rakstīja - audzināšana NAV viss. Pēc šīs teorijas visiem vienā ģimenē augušiem bērniem būtu jābūt vienādiem. Bet - viens ir sliņķis, viens dirsa, viens - ucipuci labiņais. Un vai jūs zināt, par ko izaugs jūsu bērns?)