Ariete @ 10.04.2026 20:52Jūs jau redzējāt kā viņa rausta savas ausis ? 🫣🫣🫣😂
Bonecutie @ 10.04.2026 22:27Ir kāds izskaidrojums ļenkas apsēstībai ar tartaru? Pirmo reizi redzu cilvēku, kam ir tāda mīlestība pret tartaru, ka burtiski neko citu restorānos nekad nepasūta 😀 tiešām, kā tikko minēja, it kā nekā cita nebūtu ēdienkartē. Visiem ir savi mīļākie ēdieni, protams, bet parasti tā nav VIENA vienīga lieta, un it īpaši ēdot ārpus mājām sanāk gan variēt starp favorītiem, gan ik pa laikam izmēģināt ko jaunu.. ļoti dīvaina fiksācija viņai.
Bonecutie @ 10.04.2026 22:27Ir kāds izskaidrojums ļenkas apsēstībai ar tartaru? Pirmo reizi redzu cilvēku, kam ir tāda mīlestība pret tartaru, ka burtiski neko citu restorānos nekad nepasūta 😀 tiešām, kā tikko minēja, it kā nekā cita nebūtu ēdienkartē. Visiem ir savi mīļākie ēdieni, protams, bet parasti tā nav VIENA vienīga lieta, un it īpaši ēdot ārpus mājām sanāk gan variēt starp favorītiem, gan ik pa laikam izmēģināt ko jaunu.. ļoti dīvaina fiksācija viņai.
Otiiilija @ 10.04.2026 22:49Lenķis ieiet restorānā ar 48 lappušu ēdienkarti steiki, pastas, jūras veltes, deserti, eksotika no trim kontinentiem… un viņa:“Man tartaru.”
Citi cilvēki pēta dzīvi “hmm, varbūt šodien kaut ko jaunu?”, “varbūt pamēģināt?”
Citi cilvēki eksperimentē, aug, attīstās.
Ļenka? Tu vari viņai piedāvāt wagyu, trifeļu pastu vai kaut ko, ko šefpavārs gatavojis 14 stundas zem vakuuma, bet Lenkiss nekad neriskēt. Nekad nenodot tartaru. 😂
protams, viņa nu ir īstā, kura novērtēs, kā pagatavots un pasniegts jebkas 😆 Redzot, kā pati gatavo un pasniedz... ja arī vērtē, tad nemācās neko.Estere11 @ 11.04.2026 00:50
Varbūt viņai interesē kā katrā vietā pasniedz un pagatavo tartaru?
Piemēram, man tā ir, es vienmēr ņemu tikai cēzara salātus un katrā vietā tie garšo citādāk, vienalga kurā restorānā vai pasaules malā es tos nepasūtītu, nav bijuši vienādi 😂
Un liekas tikai, kas tur tāds, salātlapas un vista 👌🏻
Vai arī viņa ir no tiem, kas neēd nezināmus ēdienus. Toreiz āaaarzemēs atļāvās vrapu, tad nu lepni iepostoja 🤭Rietumusawle @ 11.04.2026 06:19Mana versija ir, ka vinai sāp zobi, tad nu tartars ir labaka izvele.
Dizzy @ 11.04.2026 10:14Vai arī viņa ir no tiem, kas neēd nezināmus ēdienus. Toreiz āaaarzemēs atļāvās vrapu, tad nu lepni iepostoja 🤭
Pavasaris5 @ 10.04.2026 14:13Vasara vai ziema - SPF50 vienmēr un visur. Apdirsti iepakojumi, plus laikam redze sākusi dāmai šķobīties, abiem produktiem priekšā spalvu kleksis🫣