KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 2
Reģ: 01.04.2026
Vairākus gadus laiku pa laikam palasu tieši šo tēmu un ko es varu teikt? Liene var kaitināt ar saviem matiem, pusaudzes drēbēm utt., bet es viņu nekad necienīšu, jo viņa pameta savas meitas. Kā var pamest savus bērnus, kurus tu iznēsāji, dzemdēji, mazus un mīļus auklēji, audzināji? Trīs mīļas meitenes.
Aiziet prom no bērniem pie nodzerta purna, ar kuru atlikušo dzīvi degradēties un būt atrautai no realitātes tik ļoti, ka to meitiņu vairs nepietrūkst.
Man ir meita, vēl zīdainis un viņa ir mans VISS! Bērni nav kaut kāds projekts līdz 18 gadiem.
Jebkurš no malas var redzēt, cik ļoti viņa ir atkarīga no Andra un apnikusi viņam. Runa nav par gadiem, bet tā pakaļskriešana. Nožēlojami un skumji, neapskaužu necik.
01.04.2026 23:40 |

10 gadi
Reitings 11326
Reģ: 17.09.2009
Loreta33 @ 01.04.2026 23:40
Vairākus gadus laiku pa laikam palasu tieši šo tēmu un ko es varu teikt? Liene var kaitināt ar saviem matiem, pusaudzes drēbēm utt., bet es viņu nekad necienīšu, jo viņa pameta savas meitas. Kā var pamest savus bērnus, kurus tu iznēsāji, dzemdēji, mazus un mīļus auklēji, audzināji? Trīs mīļas meitenes.
Aiziet prom no bērniem pie nodzerta purna, ar kuru atlikušo dzīvi degradēties un būt atrautai no realitātes tik ļoti, ka to meitiņu vairs nepietrūkst.
Man ir meita, vēl zīdainis un viņa ir mans VISS! Bērni nav kaut kāds projekts līdz 18 gadiem.
Jebkurš no malas var redzēt, cik ļoti viņa ir atkarīga no Andra un apnikusi viņam. Runa nav par gadiem, bet tā pakaļskriešana. Nožēlojami un skumji, neapskaužu necik.
Es arī nesaprotu KĀ VAR ATTEIKTIES NO SAVIEM BĒRNIEM DĒĻ KRĀNA??? KĀ?
02.04.2026 00:00 |

10 gadiPatīk
Reitings 4920
Reģ: 31.10.2010
Kāds uzraksta, ka no Pelikāna klusums un šeku reku, Pelikāns ieposto bildi. Ko viņa darītu bez šī foruma, kam atskaitīties.
02.04.2026 00:15 |

Reitings 7140
Reģ: 01.04.2023
kapibara @ 01.04.2026 23:23

THE STAR IS BORN. 🤣

Liene uz skatuves imitē kaut kādu tur darbību, principā tiek palaista uz skatuves kā tie nabaga cirkus nerri, nu sieviete ar bārdu, punduris utml. Tāds skumjums un nolemtība tajā bildē patiesībā. Pienesums tieši nekāds, bet pašai savā iedomu pasaulītē šķiet, ka dikti svarīga mūza.
Atceros, ka Kivičam ~20gadus atpakaļ bija viens priekšnesums tiešraidē, kur viņš bija sarunājis uz skatuves 2 ļoti jaunas meitenes, kuras dziedāja itkā karaoki pie viņa dziesmas. Nenormāli šķībi un stulbi, meitenēm pašām diezgan pazemojoši, un tāds arī bija viņa mērķis, pēc iespējas “dabiskāk”, pats bija baigi lepns un plātīgs par šo ģeniālo ideju un gozējoties saņemtajā uzmanībā.
02.04.2026 00:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits