Lilu5 @ 21.03.2026 19:02
Es šo reāli nesaprotu. Kā no gredzenu pavēlnieka goblins, kurš sargā savu dārgumu 🙈😃 kaut kādu norijušos vepri ar īsu krānu, kurš kviec par katru sīkumu. Interesanti, vai viņš vispār dodas kaut kur viens?😃
Adele4 @ 21.03.2026 17:54Miu nemana nevienā storijā...

Euclid @ 21.03.2026 15:00Lezbas, skaudiet šito tīģeri. Šrinka pat ciet neturas un staklē jau caurums drīz būs iztrīrs 🤢
Ļenka arī smird, atkal tajās dermantīja pļūtenēs. Fuj. Vai tiešam nav ko pamainīt. 🤮OlgaTi @ 21.03.2026 20:40
Man šķiet, ka viņš pat caur bildi smird 🤢
yay @ 21.03.2026 21:42es nevaru tiktok atrast video, kuru redzēju..
vienā no koncertiem priekšā dejoja..khmm.. skuķene īsos džinsu šortiņos, zeķēs tajās mmm ar mežģīnu plato malu un nereālās šmaru špilkās, baltā blūzē. skats pa rubli.. resnais vēl viņu pasauca un ko pateica.. leņkai tur vajadzēja turbo robā mest un matus izplēst. Re ka vajag to smirdīgo vali vēl kādai. me šokā.
CoCoBoom @ 21.03.2026 22:39Es uz koncertu neietu tikai Lienes dēļ,tā līšana uz skatuves visu sagrauj.
yay @ 21.03.2026 21:42es nevaru tiktok atrast video, kuru redzēju..
vienā no koncertiem priekšā dejoja..khmm.. skuķene īsos džinsu šortiņos, zeķēs tajās mmm ar mežģīnu plato malu un nereālās šmaru špilkās, baltā blūzē. skats pa rubli.. resnais vēl viņu pasauca un ko pateica.. leņkai tur vajadzēja turbo robā mest un matus izplēst. Re ka vajag to smirdīgo vali vēl kādai. me šokā.
Tieši Lienes dēļ vajadzētu aiziet. Pielīst pie skatuves sexīgā prikidā un nodejot tusnim gaumīgu individuālo deju 😁 Varbūt ir kāda jauna, glīta aktiermākslas fane, kas šo nelielo etīdi gribētu izspēlēt?CoCoBoom @ 21.03.2026 22:39Es uz koncertu neietu tikai Lienes dēļ,tā līšana uz skatuves visu sagrauj.
Dizzy @ 22.03.2026 08:44Tieši Lienes dēļ vajadzētu aiziet. Pielīst pie skatuves sexīgā prikidā un nodejot tusnim gaumīgu individuālo deju 😁 Varbūt ir kāda jauna, glīta aktiermākslas fane, kas šo nelielo etīdi gribētu izspēlēt?
CoCoBoom @ 21.03.2026 22:39Es uz koncertu neietu tikai Lienes dēļ,tā līšana uz skatuves visu sagrauj.
Dizzy @ 22.03.2026 08:44Tieši Lienes dēļ vajadzētu aiziet. Pielīst pie skatuves sexīgā prikidā un nodejot tusnim gaumīgu individuālo deju 😁 Varbūt ir kāda jauna, glīta aktiermākslas fane, kas šo nelielo etīdi gribētu izspēlēt?
Dižajai grupas menedžerei/profesionālajai fotogrāfei & skatuves darbiniecei tā kā vajadzēja zināt, ka skatuves darbinieki pa skatuvi parasti pārvietojas tumšās, vienkāršās drēbēs, ātros soļos un vēlams pa aizmuguri, nelecot priekšplānā. Tāpat arī fotogrāfi, parasti riņķo pa un ap skatuvi neuzkrītoši, tumšās drēbēs un nestāv grupas solistam aiz muguras kā putnubiedēkļi ar telefonu rokā 🤣CoCoBoom @ 21.03.2026 22:39Es uz koncertu neietu tikai Lienes dēļ,tā līšana uz skatuves visu sagrauj.