Zapte @ 19.03.2026 01:44
Neviens man to neprasīja, tomēr izteikšos šajā jautājumā pa ilgiem laikiem - tieši kāda jēga ir rakstīt ko tādu neadekvātā stāvoklī esošam cilvēkam (vienalga, psihiskā, narkotiskā vai alko neadekvātumā)? Jūs tiešām domājat, ka viņa pateiks - vai, jā, jums taisnība, esmu vainīga un tā vairs nedarīšu? Nē, tas tikai vēl vairāk trigerē. Vislabāk ir nelikties ne zinis, ja ir opcijas - reāli palīdzēt. Neatbalstu ne privātu rakstīšanu, ne jautājumu uzdošanu šiem abiem cilvēka izstrādājumiem. Un, jā, arī iešanu uz Kivja koncertiem neatbalstu :D Hau, esmu runājis.
Protams, ka jēga nav nekāda. Jēga nav arī viņai rakstīt tad, kad viņa ir skaidrā, jo tas cilvēks ir pilnīgi neadekvāts jebkurā gadījumā. Taču šī konkrētā persona dzīvo kaut kādā sevis izsapņotā paralēlā realitātē, kurā visi viņu mīl, atbalsta, uz ielas nāk klāt, lai izteiktu komplimentus un ko tik vēl ne. Un to viņai ļoooti patīk bieži uzsvērt - to, cik mīlēta viņa ir, cik lieliska māte, cik brīnišķīga sieviete ar labu sirsniņu. Tāpēc varbūt reizēm ir labi, ka viņa izlasa tādu ziņu un kaut vai uz to nelielo sekundes simtdaļu apjēdz, ka tomēr netrūkst cilvēki, kuri viņu neuzskata ne par labu sievieti, ne māti. Tā jau parasti saka, ka sūdu nevajag aiztikt, jo vēl vairāk smirdēs un teorētiski es tam piekrītu, taču ne šajā gadījumā. Manuprāt, ja viņai neviens neteiks neko pretī un neliksies ne zinis par viņu, viņa patiešām aizvien kaislīgāk ticēs tam, ka visi viņu atbalsta un piekrīt viņas drausmīgajām izdarībām. No sērijas "klusēšana=piekrišana." Jo vairāk cilvēku šajā situācijā pateiks šai personai to, ko patiešām domā, jo lielāka iespējamība, ka kaut uz mirkli tas viņai kalpos par sava veida 'reality check' un liks saprast, ka ne visi apkārtējie ir tādi idioti kā tie, kuri viņus atbalsta.