KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

10 gadiPatīk
Reitings 4885
Reģ: 31.10.2010
Adele4 @ 22.02.2026 20:44
Lenka atkal svešu cilvēku svinības safilmējusi. Pipec.

Ļenka te nonāk pati ar sevi pretrunās. Nesen pīkstēja, ka ja kādam nepatīk, ka viņu filmē, lai sēžot mājās. Bet šie cilvēki atrodas varbūt ne gluži savās mājās, bet iekštelpās savā privātajā pasākumā. Un noteikti negaidīja vienu sūdainu čučundru peldam apkārt un filmējam. Vispār nezinu, kāpēc Ļenka tiek ielaista, taču pilnīgi nelūgts, nesaskaņots cilvēks. Ja man uznāktu prāta aptumsums uzaicināt Kviecēju uz manu pasākumu, tad tikai viņš arī tiktu iekšā, Ļenkai deguna priekšā durvis aizcirstu.
22.02.2026 23:55 |

Reitings 3229
Reģ: 29.12.2022
Nu tas ir sen zināms, ka abiem kivičiem , kā jau saskanīgam zābaku pārim, iztrūkst kritiskā domāšana. Vazājas pa svešiem mielastu galdiem, vāc līdzi uz mājām kastītēs salātus un alko, un ar to vēl atrunājas, kā liene minēja kkad senāk, ka tādā veidā neatsaka nama tēvam. Tas, redziet, esot viņasprāt labais žests. Kā tādi salašņas. Un par narkotisko vielu lietošanu, tur šaubu nav, lieto abi un kā vēl , un Niks to piegādā regulāri. Kolosāla vide mājās, kura dzīvo , jeb vnk eksistē mazgadīgs bērns Mia. Piemērs izcils. Un variet nomētāt mani ar akmeņiem, bet tas bērns būs tieši tāds pats, kā viņas vecāki, kuri pieraduši pie tā, ka viss viņiem pienākas , un visi ir viņiem parādā. Tāds arī būs viņu bērns nākotnē, jo tam bērnam nav iemācīts pilnīgi nekas, tikai un vienīgi parazitēšana uz citu cilvēku rēķina. Un faktiski mēs, nodokļu maksātāji, tā arī turpināsim uzturēt šādus parazītus un sabiedrības padibenes. Un tur arī aug tāda nākamā parazītu paaudze. Un tāds bērns kā Mia , uzsākot skolas gaitas, vēl parādīs visiem, kur vēži ziemo. Tur būs problēmas problēmu galā, antisociāla uzvedība un Dieva zīmes. Tajā bērnā nav ielikti nekādi elementāras uzvedības un pieklājības pamati , tur būs pilnīgā pakaļā.
23.02.2026 00:01 |

Reitings 3229
Ja kopš dzimšanas bērns redz tikai dzērāju ballītes, redz to, ka vecāki pļēguro, slēpjas elefant viesnīcā, sazin no kā baidoties, elementārs bērna vecumam atbilstošs režīms neeksistē ,tur būs konkrētas auzas, plus ņemot vērā tā bērna performanci izpaužoties tik tokā, kamēr gada vecāki atrubonā pālī vnk guļ. Katastrofa. Kur skatās bāriņtiesa un sociālais dienests. Tas bērns , uzsākot skolas gaitas, vēl parādīs visu to, kas pamatā ir viņā ielikts kopš dzimšanas. Un ticiet man, no viņas cietīs pārējie bērni , bet pat ticu tam, ka skolotāji visu to ignorēs , jo negribēs izbaudīt " slaveno" Kiviču pāra sūdu ventilatoru.
23.02.2026 00:14 |

Reitings 3229
Un, protams, ka bērns it kā ne pie kā nav vainīgs, bet šis arguments mani neapmierina, jo es patiešām nevēlētos to, lai mana bērna klasē būtu tāds bērns kā Kiviču atvase. Un punkts. Maniem bērniem nebūtu jācieš no antisociāla vecāku nolaidības bērna. Ar to samierināties nedrīkst un arī nevajag.
23.02.2026 00:23 |

Reitings 343
Reģ: 07.04.2025
Neighbor @ 23.02.2026 00:14
Ja kopš dzimšanas bērns redz tikai dzērāju ballītes, redz to, ka vecāki pļēguro, slēpjas elefant viesnīcā, sazin no kā baidoties, elementārs bērna vecumam atbilstošs režīms neeksistē ,tur būs konkrētas auzas, plus ņemot vērā tā bērna performanci izpaužoties tik tokā, kamēr gada vecāki atrubonā pālī vnk guļ. Katastrofa. Kur skatās bāriņtiesa un sociālais dienests. Tas bērns , uzsākot skolas gaitas, vēl parādīs visu to, kas pamatā ir viņā ielikts kopš dzimšanas. Un ticiet man, no viņas cietīs pārējie bērni , bet pat ticu tam, ka skolotāji visu to ignorēs , jo negribēs izbaudīt " slaveno" Kiviču pāra sūdu ventilatoru.

Nabaga bērns. Un tik daudz māsu viņai, ok, pusmāsu, taču reāli zina tikai vienu no visām.
23.02.2026 00:36 |

Reitings 3229
Un kas no tā, ka viņai itkā esot māsas. Nu sorry, tām māsām nav nekāds pienākums pret miu, ņemot vērā, kādā veidā tika dibinātas Kiviču attiecības. Katrām no visām māsām ir sava ģimene un vecāki, un loģiski, ka neuzliek nekādus pienākumus pret jaunāko māsu. Kas faktiski ir pusmāsa. Ar visiem sūdiem, ko Kiviči ir lējuši ento gadu laikā. Brīnums, ka Liene vēl nav uztaisījusi vēl vienu bērnu. Man, kā māsai, piemēram, būtu dziļi pie pakaļas tas, kuru bērnu ir uztaisijīs mans tēvs. Pametot savu ģimeni un visus bērnus. Tur cieņa pret tādu tēvinu ir nulles līmenī. Lai tā Mia ir tikai un vienīgi pašu Kiviču darīšana un rūpe. Visām pārējām meitām, gan Andra, gan Lienes, gar miu nav un nevar būt nekāda darīšana, un nekāds pienākums vēl jo vairāk. Andris ar Lieni izvēlējās būt kopā un radīt bērnu, un tā ir tikai viņu atbildība. Nevieni viņu bērni viņiem neko nav parādā. Tieši otrādi, viņi ir parādā visiem saviem bērniem, gan cieņu parādā, gan uzmanību, attieksmi un plus arī uzturlīdzekļus. Parazīti pretīgie.
23.02.2026 01:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!