Minelūše @ 13.02.2026 23:52
Tad Ļenka teiks, ka ļaunās lezbes speciāli viņu nofotošopējušas, pelikāna pakakli piezīmējušas un matus mīzalu krāsā nokrāsojušas, jo pelēkajām pakaļām tik ļoti skauž Lienes daiļums.
vispār nebiju domājusi, ka Jekabpilī tādi stulbenīši - viss vepra kvieciens izpirkts 😳Tusnelda @ 13.02.2026 16:44
Hi hi hī, rīt Kivičs šķībi kvieks, elsīs, svīdīs un stenēs Jēkabpilī, un dzers vairāk nekā jebkad. Jo atcerēsies, kā pirms gadiem tieši 14.februārī precējās ar Madaru. Pavecajai čībai Lienei tā nebūs nekāda mīlētāju diena, ne jau par Lieni un viņas 3gadnieces pakaļu teftelis domās.
MsWeasel @ 14.02.2026 07:56Ja paskatās citas lokā lokācijas tad nu gauži tur izskatās, gauži. Jo īpaši ļaunā Sigulda, Talsi, Jelgava arī tā so so, Liepājā arī nekas izcils. Tagad tam organizatoru kantorim akcija, 25% atlaide biļetēm
MsWeasel @ 14.02.2026 07:47Jēkabpilī vnk ir vaļuka dienas moments. Cilvēki grib kko padarīt, tā ir sestdiena, Jēkabpilī ticamākais, ka nav tā, ka var sestdienas vakarā izvēlēties vienu no 20 vietām, kur aiziet, tāpēc vidusskolas diseņu memory lane liekas laba izvēle. Nevajag novērtēt par zemu cilvēku tieksmi uz nostaļģiju. Vienīgi man nav saprotams tas sēdvietu moments. Parasti šādos "koncertos " cilvēki grib padejot utt., tāpēc kviecim nāksies pacensties, lai sēdošu publiku iekustinātu. Es Andrim novēlu tā kārtīgi paņemt uz krūts, lai viss ir tā pa īstam patiesi un visi atnākušie ir gatavi nākamreiz padomāt nopietnāk pirms nāktnuz viņa konnncertiem. Leņķis varēs orgasmēt par full house visu atlikušo gadu ?
Cīlija @ 14.02.2026 14:32
Ticamāk, ka saprata, ka tur būs Atis Ieviņš un uz to arī nopirka biļetes
Tusnelda @ 14.02.2026 15:26Valentīndiena Kiviču stilā.
Draudzene: Lienīt, ko tev vīrs uzdāvināja Valentīndienā?
Liene: mans mīļotais vīrs Andris (Kivičs) mani lutina, viņš man noorganizēja seksuālo kruīzu !!
Draudzene: WoW!! Da tu ko!! Pastāsti sīkāk!
Liene: Pasūtīja mani nah*** !
Neiil @ 14.02.2026 19:52Kur jūsu suņuks liene???
Adele4 @ 14.02.2026 20:53Kas ir tas baltais kas birst no kivica? Pedeja storija visa jaka
Adele4 @ 14.02.2026 20:53Kas ir tas baltais kas birst no kivica? Pedeja storija visa jaka
smūtijs @ 14.02.2026 21:21
Gan jau, ka pēc pēdējiem koncertiem var atļauties kādu drusciņu enerģijas pulverīšan nopirkt. Interesanti vai piegādātājs vēl joprojām ir Endziņš.