Ģertrūde @ 04.02.2026 23:03
Varbūt arī apmaksāja, tikai smaidīga tā situācija. Izrādās, tas Brēmanis tads humorīgs čalis, tagad pats pēc cik gadiem var iezviegt par 2 durām, 2 zvaigznītēm, viena noriet, otra uzaust.
amoreamore @ 05.02.2026 11:42Pag, parazīti tak atstāja suni pie Dālijas, bet satikās ar Dāliju Dubaijā. A kur tad suns?
kaķim auklīte piesaistītaMcSara @ 05.02.2026 11:51
Šoreiz man šķiet pie tās Deimones!
Bet jautājums, kas notiek ar kaķi?
McSara @ 05.02.2026 11:51
Šoreiz man šķiet pie tās Deimones!
Bet jautājums, kas notiek ar kaķi?
amoreamore @ 05.02.2026 12:28
Bet Deimone arī ceļojumā :D
Castorella @ 05.02.2026 12:34Kivičiem ir gaužām neizdevīgi pozēt šādās kopbildēs, jo viņi izskatās daudz prastāki un vulgārāki par pārējiem. Kaut Dālija ir izcili nesimpātiska persona, viņa vismaz izskatās labi. Bet Lienes lupatīgie brunči vnk smieklīgi, pārējām dāmām kleitas glītas.Kivičs savukārt resns un lempīgs, nevis sportiski uzkačāts, kā pašam liekas
Varbut pa vidu sirmi jau? 😁 No jūsu/mūsu čūsku komentāriem 😁LabaDabaDa @ 05.02.2026 14:25Vai pamanījāt, ka instagram ierakstam par pirmo aizvadīto Ze svars jubilejas koncertu ir tikai 40 laiki?
Jebkuram skolas koncertam ir vairāk sirsniņu.
Un kas, pie velna, notiek ar Lienes matiem pēdējā bildē, kur viņa bučo meitu pie torņa? Rudi no abiem galiem un pa vidu balti? ?Šausmas.
Es pieļauju, ka pirms Dubaijas iebliezusi kaut kādu Drogu krāsu visā garumā. Rezultāts -riži dzeltena švamme.LabaDabaDa @ 05.02.2026 14:25Vai pamanījāt, ka instagram ierakstam par pirmo aizvadīto Ze svars jubilejas koncertu ir tikai 40 laiki?
Un kas, pie velna, notiek ar Lienes matiem pēdējā bildē, kur viņa bučo meitu pie torņa? Rudi no abiem galiem un pa vidu balti? ?Šausmas.
LabaDabaDa @ 05.02.2026 14:25Vai pamanījāt, ka instagram ierakstam par pirmo aizvadīto Ze svars jubilejas koncertu ir tikai 40 laiki?
LabaDabaDa @ 05.02.2026 14:25Vai pamanījāt, ka instagram ierakstam par pirmo aizvadīto Ze svars jubilejas koncertu ir tikai 40 laiki?
ko tā vista dara regulāri pie friziera? Vai tiešām inesīte nevar tās peckas vienā krāsā nokrāsot? Bla tāda reklāma salonamKrizdole @ 05.02.2026 14:59
Tā ir ombre Lienes stilā ?
Draudzenīte @ 04.02.2026 15:31
Izskatās ka šoreiz “mīļie Graudi” tiks izmantoti.
Nu, lai viņi izbauda parazītu famĩlijas kompāniju, viņu izvēle.
BugsPony @ 05.02.2026 15:41Nu re, visi citi mīl Miu. Vienīgi miesīgie vecāki nē.
Bet man patiesībā nav skaidrs, kā māte var atļaut un priecāties, ka kaut kādi random veči un vecenes uz ielas, ballēs pieskaras un mīļo manu bērnu… Es nesaprotu. Ko tas bērns iemācās? Ka jebkurš random cilvēks var man pieskarties, mīļoties? Miai atļauja tiek prasīta - vai varu panemt Tevi pie rokas, vai varu Tevi apķert? BrrrrrrBugsPony @ 05.02.2026 15:41Nu re, visi citi mīl Miu. Vienīgi miesīgie vecāki nē.