LabaDabaDa @ 30.01.2026 14:30
Es domāju, ja viņa vestu pati, tad mums šis triumfa brauciens tiktu atrādīts visos sīkumos.
Bet viņa jau nevar, viņai jāvaktē Resnais. Un jāaudzē mati, protams.
mokabezpiena @ 30.01.2026 09:35Bet vispār interesanti, ka pieaugušas sievietes bullijo mazgadīgu bērnu. ? Kā Kivis teiktu - tā jau ir diagnoze! ? Paskatieties spogulī un pasakiet sev - šodien es esmu labs cilvēks, jo iedirsu forumā par mazgadīgu bērnu, viņa izskatu un uzvedību! Cik jauki ir iesācies mans saulainais piektdienas rīts, jo es atvēlēju laiku, lai apdirstu svešu bērnu internetā! ?
mokabezpiena @ 30.01.2026 10:06
Ne vienmēr zobu problēmas ir vecāku nolaidība. Daudz spēlē arī ģenētika. Man savos 30+ joprojām nav neviena bojāta zoba. Neviena! Un man bērnībā zobus neviens nespieda tīrīt, pusaudža gados arī pati uz to neiespringu. Vienkārši labi zobi un viss. Tikmēr pazīstu daudzas kārtīgas ģimenes kas būtu gatavas jebko atdot, lai bērnam nebojātos zobi, bet tie caurumi un iekaisumi vienkārši rodas “ne no kā” … Viss nav tik viennozīmīgi
mokabezpiena @ 30.01.2026 10:20
Tu jau tā lieta, ka tas nav “internets”. Aiz katra profila ir reāls cilvēks, sieviete (?), mamma, sieva utt. anonīmais profils ir tikai maska, kas ļauj pretīgi izteikties par citiem, atpakaļ nesaņemot neko. Ir vērts padomāt, vai jūs to pašu varētu iedirst ar savu īsto seju profila bildē. :) Tādēļ izteicu aicinājumu paskatīties sev acīs spogulī un apdomāt, vai šāda rīcība (5gadīga bērna aprunāšana publiskā telpā) ir jūsu būtības cienīga :) Ja jūsu ģimene/draugi/kolēģi uzzinātu, kādus vārdus rakstāt internetā, vai viņi uz jums skatītos tāpat kā parasti? Pēkšņi, piemēram, nāk gaismā, ka skolotāja, 2 bērnu mamma “Solvita Bērziņa” no Auces (izdomāts tēls ?) aprunā mazu bērnu internetā un visi par to uzzina - vai tas būtu normāli?
hurrem @ 30.01.2026 10:53
ak vai, galvenais lai abi maukslenieki to neuzzina, sāks sev kačāt prāvas, ka ir ļoti pat darbnieki, aizņemti ar bohēmas radīšanu un šoferēšanu visādos mazp@sānos
Murka39 @ 30.01.2026 11:04
Nu varbūt gadījumā, ja jums pašlaik ir tuvu pie 100.
Jo mutes higiēna vienmēr ir bijusi svarīga. Ja vien nenākat no asociālas vides
Rietumusawle @ 30.01.2026 15:18
Jā padomju laikos un 90ajos mutes higēna bija nu ļoti svariga ?
Rietumusawle @ 30.01.2026 15:18
Jā padomju laikos un 90ajos mutes higēna bija nu ļoti svariga ?
Rietumusawle @ 30.01.2026 15:14
Nesaprotu kapec Tu seit sedi anonima foruma? Varbut gribi pati iepazistinat visus seit ar savu “realo” isto cilveka dzivi.
Rietumusawle @ 30.01.2026 15:09
Tu galigi nesaproti, ka tas nav par Miu ka tadu, bet Mia ir spogulis Lenkai un Kivim. Miai butu lielaka iespeja izaugt veseligai un laimigai, un mazak trauma mum augot barenunama nevis kopa ar siem “vecakiem”. Ir tragiski skatities ka sis nabaga berns “attistas”.
mokabezpiena @ 30.01.2026 15:36
Man patīk klačas, bet neatbalstu bērnu zākāšanu. ? visas tā uztraucās par kivju kaķi un suņiem, bet bērns tiek nodirsts no galvas līdz kājām... Uzskatu, ka šī ir mana misija - patrigerot vecās forumietes. ? uzskatu, ja nemāki cieņpilni klačoties, nepārkāpjot morāles normas, turi muti labāk ciet.
LilyLady @ 30.01.2026 15:29
Nu, kam bija, kam nebija - manā ģimenē visi regulāri tīrīja zobus, dzēra fluora tabletes, kalciju (par kaļķi to toreiz sauca). Bērnus ar izpuvušām mutēm ne dārziņā, ne skolā neredzēju.
Adele4 @ 30.01.2026 15:57Nu kas no kiviča sasolītā būs? Jauns albums nav, diez tie pārsteiguma viesi būs? Miniburgeri?
LilyLady @ 30.01.2026 15:29
Nu, kam bija, kam nebija - manā ģimenē visi regulāri tīrīja zobus, dzēra fluora tabletes, kalciju (par kaļķi to toreiz sauca). Bērnus ar izpuvušām mutēm ne dārziņā, ne skolā neredzēju.
mokabezpiena @ 30.01.2026 15:36
Man patīk klačas, bet neatbalstu bērnu zākāšanu. ? visas tā uztraucās par kivju kaķi un suņiem, bet bērns tiek nodirsts no galvas līdz kājām... Uzskatu, ka šī ir mana misija - patrigerot vecās forumietes. ? uzskatu, ja nemāki cieņpilni klačoties, nepārkāpjot morāles normas, turi muti labāk ciet.
Marta007 @ 30.01.2026 16:42
Kaut kur redzēju, esot Ati Ieviņu pierunājis uz 1 dziesmu.. un BĀRS .. upeņu balzāms aukstumā. Nu kruta, pa īstam. Tā bufete tur ir vienmēr pirms ktra pasākuma