Melleņkūka @ 28.01.2026 18:36
Ok, atvainojos. Man tiešām pirmajā momentā likās - nu nevar būt… ?
Neiil @ 28.01.2026 20:15vecmāmiņas parasti bērniem ir divas, no tēva un no mātes puses?
Ko tu dari šajā foruma sadaļā? Man šķiet kaut kur ne tur iemaldījies.sandrute @ 28.01.2026 21:34Izgāju cauri visai googlei, un nekur neatradu rakstus par aizbildniecību par bērniem un mantojumiem pēc bērnu tēvs nāves.
izej cauri visai diskusijai, atradīsi visu informācijusandrute @ 28.01.2026 21:34Izgāju cauri visai googlei, un nekur neatradu rakstus par aizbildniecību par bērniem un mantojumiem pēc bērnu tēvs nāves.
Hermiine89 @ 28.01.2026 21:51Ko tu dari šajā foruma sadaļā? Man šķiet kaut kur ne tur iemaldījies.
Draudzenīte @ 29.01.2026 09:24Ku-kū, Andirsi, atkal tava naudiņa aiziet renstelē, kolosālās sievas kolosālos smērējumus vadājot apkārt un mēğinot kādam iesmērēt. Cik tev piebaldziņi tā vietā sanāktu?
LabaDabaDa @ 29.01.2026 11:46Biju palaidusi garām, ka Veselības inspekcija uzsākusi pārbaudi par Helmaņa slimības lapas pamatotību :D Un Reģionālās attīstības ministrs pieprasījis skaidrojumu par joprojām nenokārtoto pielaidi valsts noslēpumiem...
Izskatās, ka Valim ar savu Ogres koncertu būs jātiek galā pašam, kamēr Helmanis zem lupas :D
Euclid @ 29.01.2026 12:32Tas notika arī ar mani ?
Vakarvakarā klausos, cuciks kviec jeb vīrs klausās "mīļie draugi, z-svars 25 gadu jubileja" reklāmu Facebookā. Klausās un neslēdz ārā ?
Prasu: - ko dari, ko tu viņu klausies?
V.: - a viņiem koncerti, skatos, vai pie mums arī būs .
- kas tu jocīgs, tu taisies iet?
- tak tādas dziesmas bija, jūs vai tad skolas laikā arī nefanojāt?
- uz to pretekli nekad mūžā neietu, neiedomājies pirkt biļetes.
- ai, nu tas ko viņš tur par politiku runā... Nesekoju līdzi, ko tagad sagvelzis, bet dziesmas tak bija labas.
Pāraudzināju, kas ir kas. Jāteic, ka pārējās visas izdarības, izklausījās, ka viņu nekratītu. Aizķēra tikai tas, ka bērnam muti izpūdējuši un bez zobiem atstājuši.
Nu pipec. Tas ir mums tepat līdzās ?
100x pierādās, ko esam runājušas. Un tā aizdomājos - prese jau arī neko vairs par viņiem neraksta. Izņemot maksas rakstus. No vienas puses - labi, nekustina ? un tā. Bet tā arī standarta tauta neuzzina, kādi viņi ir maitas patiesībā ?
yay @ 29.01.2026 14:13resnim tuliņ pirmais koncerts un šodien tik pirmais mēģinājums??? ? Lūk, tādu pārliecību par sevi vajag!!!!
jāatceras arī tas, ka daudzās mazpilsētās nav tik daudz izklaides iespēju. Nav kino, nav kārtīga naktskluba (smirdīga Klondaika varbūt), nav tik vienkārši atrast, kur aiziet. Un uz mazpilsētām brauc "tusēt" no visiem tuvējiem pagastiem, domāju, ka tur tie cilvēciņi salasās. Un ja ir nostaļğija par veco Z-Scars, kad viņi bija klausāmi un laiki bija citi, tas ir saprotams.Japānas princese @ 29.01.2026 12:59
Tieši tā, daudziem nav ne jausmas, kas īsti ir Kiviči. Daudzi nepatērē sociālos medijus.
Tāpēc arī biļetes tomēr ir diezgan daudz pārdotas uz koncertiem, gan jau kad nāks tuvāk, vēl kāds nopirks. Jā, nav pilnas zāles, bet es cerēju, ka nebūs tik liela atsaucība.
sandrute @ 28.01.2026 21:34Izgāju cauri visai googlei, un nekur neatradu rakstus par aizbildniecību par bērniem un mantojumiem pēc bērnu tēvs nāves.
Jā, un Kambaļu Olga savam milzim var pretī runāt un visādi iznesties, nevis kā liene, kas deso pakaļ savam saimniekam kā pezemīgs krancis.Debilazet @ 29.01.2026 17:05neesmu fans ne kivichiem, ne kambalaam, BET - kaspars savai oldzitei vismas durvis atver, visur olgu palaizh pa priekshu. Sodienas storija kivis pat nepaskatas vai liene naak vai nee xd vot tas ir ists virietis, diez ko meitas var macities nakotnei, ja shamejais elementari neciena savu lieni pat tik daudz, lai durviis neiespiestu