tieši tā. Šausmīgi gleznojumi tai “māksliniecei“😬 bet didru un ki ki ku ku spmierina😬Euclid @ 19.01.2026 15:22Man bija šāds pats "kodums" bērnībā no suņa. Viņš koda, jo ar kaut ko gan jau nokaitināju, bet tā kā biju "savējais", tad ne ar pilnu spēku. Rezultātā- ar zobu iespiests zilums - teju vai kā punkts, kam apkārt plašāks zilums (izplūdums).
Esmu šādu redzējusi, tā ka var pieļaut tomēr iespēju, ka arī Miai tas no suņa gadījies. Protams, ar tiem alkāniem arī par citiem scenārijiem nebrīnītos...
Savukārt pirksta gals ir zils - izteikti no krāsiņām, gan jau matu šķipsnu piekārtojot nedaudz nobrauca garām.
Bet vispār tas sejas krāsojums - kur ar "meistari" pozē - ir šausmīgs. Ne pret Miu tas domāts, bet par to "meistarīgumu" ?
BellaCiao @ 19.01.2026 11:04Ja tas ir zilums tad tikai no mom of 4 vai cūktētiņa. Mazs suns, vai kaķis pārkostu ādu, nevis zilumu atstātu. Viņiem ir ļoti asi zobi, bet ne tik stiprs žoklis. Tadu zilumu var atstāt tikai gādīgo vecāku purināšana aiz rokas.
BugsPony @ 19.01.2026 15:44
Pelēko pakaļu forums jau ir foršs veids kā pavadīt laiku, bet dažreiz jau aiziet pa tālu. Laikam te dažas bērnībā purinātas vai stingrāk gar rokām paņemtas, jo zin kā tādi zilumi izskatās.
Nomierinaties taču. Katrai, kurai ir bērni, taču zina ar kādiem zilumiem šie mēdz skraidīt apkārt. Kad man bērns no gultas izkrita un veselu nedēļu ar zilu aci nostaigāja, neviens neprasīja vai man roka izslīdējusi. Lai arī šiem abiem primātiem vecāku kvalitāte nu pilnīgi nekāda un bāriņtiesai šos vajadzētu par citām lietām kārtīgi izpurināt, bet šitā teorija, ka notikusi vardarbība pret bērnu ir ku kūūū. Vardarbība pret bērnu, rižais ir īstais tēvs, andrim ir kaut kāda mīļākā, kura valkā viņā jaku un sazin vēl kādas teorijas. Dažreiz vienkārši trakums šeit.
Leņķim tas varētu būt pārsteigums.Adele4 @ 19.01.2026 21:23Opā! Leņķis vecāku sapulcē! Bērns skolai jāgatavo
Adele4 @ 19.01.2026 07:36Tie zilumu uz rokas tāda vietā, ka diez vai tur kaķis var iekost vai sīkais šunelis. Arī no kalniņa braucot tur nevar dabūt zilumu.man pašai reizēm metas zilumi reizēm dīvainās vietās. Bet nekad uz rokas augšdela iekšpusē.
Anette5 @ 20.01.2026 10:45
Var zobus un arī nagus dabūt jebkur ja to suņuku vai kaķi ņurkā pa rokām,ņem klēpī,bāž azotē utt. Ja seju bāž purniņā, lien bučoties arī var norauties. Suns vairāk ar zobiem pretojas, savējo līdz asinīm diez vai uzreiz sakodīs, saspiežot ar žoklīti pabrīdinās, kaķis vairāk nagus izmanto, nu vismaz mani dzīvnieki tā dara ja viņiem apnīk uzmācīgas darbības ?
DabaTevivēro @ 20.01.2026 09:09Leņķim tas varētu būt pārsteigums.
LabaDabaDa @ 20.01.2026 10:55
Jā, bet ne jau abos augšdelmos simetriski.
salvija @ 20.01.2026 11:19Vepris joprojām mēģina sev iestāstīt, ka neizpirktie koncerti ir tāpēc, ka cilvēki par tiem nezina, nevis tāpēc, ka nevienam nav intereses uz tiem iet? nepalīdz ne tizli mēģinājumi stāstīt tizlus jokus, ne atgādinājumi par biļetēm katru dienu?
tie viņa mēģinājumi gadsimta tūri reklamēt kļūst arvien izmisīgāki? ar visu atlaižu kodu un -20% nekas nemainās- kā nepirka, tā nepērk.
Ar interesi gaidu, ko darīs janvāra beigās. Resnais bēbis jau nespēs atzīt, ka nav superstārs. Tā sāpīte būs liela un smaga?
smūtijs @ 20.01.2026 11:56
pirmais koncerts jau nākamjās brīvdienās ?
salvija @ 20.01.2026 11:19Vepris joprojām mēģina sev iestāstīt, ka neizpirktie koncerti ir tāpēc, ka cilvēki par tiem nezina, nevis tāpēc, ka nevienam nav intereses uz tiem iet? nepalīdz ne tizli mēģinājumi stāstīt tizlus jokus, ne atgādinājumi par biļetēm katru dienu?
tie viņa mēģinājumi gadsimta tūri reklamēt kļūst arvien izmisīgāki? ar visu atlaižu kodu un -20% nekas nemainās- kā nepirka, tā nepērk.
Ar interesi gaidu, ko darīs janvāra beigās. Resnais bēbis jau nespēs atzīt, ka nav superstārs. Tā sāpīte būs liela un smaga?
LabaDabaDa @ 20.01.2026 12:22
Un kur tad mēģinājumi? ? Kur smagais darbs un disciplīna? ?
Vai grupa satiksies tikai uz skatuves? :D