miss_grape @ 05.08.2021 11:22Lai kā arī Kivičs būtu degradējies un par Lieni bez komentāriem,
par letiņu skaudīgo dabu un mazvērtības kompleksiem. Esmu padzīvojusi ārzemēs un salīdzinot šīs īpašības tiešām ir mums izteiktas. Kivičs pats varbūt nav parauggadījums ar izdevušos dzīvi (kura agrāk bija un var atgriezties, ja ko mainīs) taču, meitenes, kas sēž šajā forumā caurām dienām, arī tādas nav. 1:1 :)
emmm, es atvainojos, ko mēs te varētu apskaust??miss_grape @ 05.08.2021 11:24
Atvainojos, biju domājusi:
"...ir taisnība par par letiņu skaudīgo dabu un mazvērtības kompleksiem."
Shameon @ 05.08.2021 11:33Lūdzu, uzrakstiet kāds Saulietim jautājumu - Vai karcher ir tik liels putekļusūcējs, lai iesūktu kivičus? ? nevaru saņemties
Shameon @ 05.08.2021 11:33Lūdzu, uzrakstiet kāds Saulietim jautājumu - Vai karcher ir tik liels putekļusūcējs, lai iesūktu kivičus? ? nevaru saņemties
🤣🤣🤣 es nevaru sagaidīt atbildiLaikamGarlaicigi @ 05.08.2021 11:38Tiešraide no Lienes smadzenēm pēc Madaras story izlasīšanas:
LaikamGarlaicigi @ 05.08.2021 11:30Oi. Madara actually iebakstīja Lienei. Beidzot.
It kā būtu bijis labāk klusēt un nebakstīt, bet … yo. Kā var neuzsprākt no tā Lienes vājprāta.
LaikamGarlaicigi @ 05.08.2021 11:52Kivi kaut kad bija baigie kompleksi pret Ārena nodrošināto labo dzīvi un Buļa izskatu un popularitāti. Abus divus visu laiku nolika - Ārens ir neglītākais Latvijas vīrietis, kas ar visu savu naudu nedarīja Lieni laimīgu ne dienu, un tās n-tās reizes par to ka Bulis nespēj apmierināt Lieni. Tikai ar Kivi Lienei mūžā bijis orgasms.
LaikamGarlaicigi @ 05.08.2021 11:52Kivi kaut kad bija baigie kompleksi pret Ārena nodrošināto labo dzīvi un Buļa izskatu un popularitāti. Abus divus visu laiku nolika - Ārens ir neglītākais Latvijas vīrietis, kas ar visu savu naudu nedarīja Lieni laimīgu ne dienu, un tās n-tās reizes par to ka Bulis nespēj apmierināt Lieni. Tikai ar Kivi Lienei mūžā bijis orgasms.
Mazaa15 @ 05.08.2021 11:43
Man patīk Madaras atbildes, tāpat vakar Sanas. Super, ir jārunā nevar šitā atstāt. Pārītis kurš iedomājas, kad skauž nē neskauž.
Gadījums, pagaišgad skolā. Meita atnāk mājās jautā man, kas ir Kivičš, ko viņš dara. Ja viens puika otram strīdoties pateikuši. Tu uzvedies, kā tas debīlais Kivičš. 11.g un 12.g
Nav_vispar @ 05.08.2021 10:08
Ak mans dievs....Reāli, es tiešām nesaprotu, Andris izliekas vai kā, bet viņam tiešām neriebjas, ka Liene ir 24/7 blakus? Tas pat nav veselīgi attiecībās. Man ir foršs vīrs, bet nespēju iedomāties, ka mēs būtu kopā VISU laiku. Protams Kiviči teiktu, ka viņiem vienīgajiem ir ĪSTA mīla.
jamaika @ 05.08.2021 11:58
Kas tur tads ir? Es ar savējo esmu kopā 24/7 arī darbā. Viss ir kārtībā jau vairāku gadu garumā, paņemam brīvu katram savu dienu, citreiz es aizbraucu sieviešu darīšanās, šopings un tā, vai viņš zvejā, ar to arī pietiek. . Tā kā nav vienmēr tik briesmīgi kā liekas.