man šķiet, ka Ušakovļenkai tādas padarīšanas ir taisītas.. nu tas zods tur nedabīgs. Ja kādu laiku uztaisa pauzi- tie filleri uzsūcas vai viss tur nokarājas, jo āda tiek izstaipīta. Aptuveni tā.Hermiine89 @ 09.09.2025 22:34Plancka cītīgi reklamē Džoulijas profilu lipsofkiss, tikai uz pašu nez kāpēc tas nestrādā. Pelikāna pazode stabili saglabā savas esošās pozīcijas. Jūs zināt kādu sievieti, kurai šādas injekcijas būtu sniegušas solīto efektu un nekļūtu par defektu?
Vārdotāja @ 09.09.2025 23:13man šķiet, ka Ušakovļenkai tādas padarīšanas ir taisītas.. nu tas zods tur nedabīgs. Ja kādu laiku uztaisa pauzi- tie filleri uzsūcas vai viss tur nokarājas, jo āda tiek izstaipīta. Aptuveni tā.
Tā ir, nedabiski uzblīdusi seja sanāk ar tiem full face filleriem. Un kas būs vēlāk, par to neviena neaizdomājas. Ir foršas aparātprocedūras, kas stimulē paša ādu ražot kolagēnu un elastānu. Efekts ilgtermiņā ir wow! Bet to jau šīs Lienes negrib.Visu vajagtūlīt un uzreiz, vēlams par velti reklāmas ietvaros.Gaby Moreno @ 10.09.2025 07:49
Paradoksāli, bet tās pildvielas sejā ,kuru mērķis ir padarīt ādu jaunāku aizpildot grumbas un zudušo apjomu, tieši otrādi savecina. Un abas Lienes ir spilgts piemērs tam. Ja es nezinātu ka Ušakova ir nedaudz jaunāka par mani (cik viņai 35? 36?) ,teiktu ka viņa ir tāda riktīgi kopta 45- 50 gadniece. Un tā ir praktiski ar visām dāmām kas pēc full face protokola špricējas.
Un kādā sakarā tur Ļenka grozījās?! Tas ir ārprāc ar to sievišķi. Laikam jau nelaidīs garām nevienu iespēju satikt smuko bundzinieku.Asā Ķepa @ 10.09.2025 10:12Šorīt K deklamēja dziesmu Rīta Panorāmā.
Asā Ķepa @ 10.09.2025 10:12Šorīt K deklamēja dziesmu Rīta Panorāmā.
Hermiine89 @ 10.09.2025 10:23Un kādā sakarā tur Ļenka grozījās?! Tas ir ārprāc ar to sievišķi. Laikam jau nelaidīs garām nevienu iespēju satikt smuko bundzinieku.

un tā rešņa uzmestā lūpiņa 🤣Siredzho @ 10.09.2025 12:24Kivičam ap kaklu tā suņa ķēde ??
Šausmas, kas pat paskatu.
Jā, tieši tā. Man vispār tās pufīgās sejas atgādina alkoholiķus kas pie Origo tusē.Gaby Moreno @ 10.09.2025 07:49
Paradoksāli, bet tās pildvielas sejā ,kuru mērķis ir padarīt ādu jaunāku aizpildot grumbas un zudušo apjomu, tieši otrādi savecina. Un abas Lienes ir spilgts piemērs tam. Ja es nezinātu ka Ušakova ir nedaudz jaunāka par mani (cik viņai 35? 36?) ,teiktu ka viņa ir tāda riktīgi kopta 45- 50 gadniece. Un tā ir praktiski ar visām dāmām kas pēc full face protokola špricējas.
Kā tādi bomži kas ieguvuši kaut kādu naudu skrien to notriekt visādos nevajadzīgos sūdos. Vot ja tā pļenka uztaisītu ģimenisku, skaistu pikniku pie jūras, tas būtu kaut kas.yay @ 10.09.2025 11:13
Siredzho @ 10.09.2025 12:24Kivičam ap kaklu tā suņa ķēde ??
Šausmas, kas pat paskatu.
Atklāja ka tievāka izskatāsMinelūše @ 10.09.2025 13:36Kas pakulai ir ar to melno krāsu no galvas līdz kājām pēdējā laikā? Visas citas drēbes netīras un mazgāt slinkums?
Minelūše @ 10.09.2025 13:36Kas pakulai ir ar to melno krāsu no galvas līdz kājām pēdējā laikā? Visas citas drēbes netīras un mazgāt slinkums?