OlgaTi @ 29.08.2025 13:14Tā viņas “slimošana” ir tik smieklīga. Kas tad atkal, temperatūra 37,3? Iesnas? Kakls sāp? Tā nav slimošana, tā ir sevis žēlošana, uzmanības pievēršana. Cik nav cilvēku, kas reāli ir nopietni slimi, bet iet, strādā, nevis žēlojās internetā pie mazākā klepus vai puņķiem.
EsPati @ 29.08.2025 14:13Lab, ja tomēr bija slima, tad kurš aunapiere šodien dosies viņu satikt klātienē?Šķiet arī diez gan tupi izziņot visiem sekotājiem, ka ir temperatūra, slima un kas tur vēl un pēc pāris dienām jau paziņot, ka būšot klātienē savā tajā mākslas izstādē. ??♀️
Neiil @ 29.08.2025 13:20Pļockai jautā vai gleznas var nopirkt, kādai viena konkrēta esot iepatikusies, bet pat uz šādu jautājumu lose nevar normāli atbildēt, tik to, ka viņai to jautājot katru dienu?
Anette5 @ 29.08.2025 15:27
Ja man šādi atbildētu man būtu ko teikt. Var taču pie rezervētām/pardotām gleznām pielikt kādu lapiņu ar info, tā teikt, tās vairs nav dabūjamas, bet nē kaut kādi tizli teksti
Anette5 @ 29.08.2025 15:27
Ja man šādi atbildētu man būtu ko teikt. Var taču pie rezervētām/pardotām gleznām pielikt kādu lapiņu ar info, tā teikt, tās vairs nav dabūjamas, bet nē kaut kādi tizli teksti