haha, pēc pirmās godīgās atsauksmes Lieņuks kā sargsuns sēdēs klāt un vaktēs, ko kurš raksta 😀Tutuvojies @ 19.08.2025 12:45Redzu, ka izstādē ir atsauksmju grāmata. Dāmas, ja sanāk iet garām tai galerijai, ieejat un atstājat atsauksmi! No sirds un godīgu. Ļenka var nelasīt skaudīgo dieviešu forumu, bet savu atsauksmju grāmatu gan ik vakaru gribēs pāršķirstīt.
selestine @ 19.08.2025 12:52bet interesanti,kad tad Lienite paspeja salabt ar masu...un masa vel ieradas pasakuma,kur Kivis...mos tad ar mammu ari salabusi
ja tā izstāde nebūtu ar tādu pompu reklamēta un minhauzene nepasniegtu sevi kā daudzsološu, pieredzējušu profesionāli... Būtu tā pieticīgāk - re, kur mani pirmie darbiņi pēc ilgāka pārtraukuma, un muzikālais fons no mana vīra ģitārista/pašdarbnieka/autodidakta 😀 Tad jau varētu uz tām gleznām skatīties kā mākslas terapijas galaproduktu un nebūtu viss tik slikti. Bērnudārzā taču taisa audzēkņu izstādes regulāri, cietumos, psih. slimnīcās šķiet arī... Līdz jebkuras mazpilsētas BĒRNU mākslas skolu līmenim gan nevelk.selestine @ 19.08.2025 12:49es busu nepopulara un ka cilveks,kas no makslas neko nejedz,atzisos,ka 2 bildes man pat patika?jo es neko vairak par sauliti ka bernudarza zime berni,nemaku??
atvainojos, sapinos meistarībā😀 nebija foto acu priekšā. Vecmāmiņu skaistule ir sieviete baltajā žaketē un melnbaltajā kleitā. Zaļajā žaketē - nezināms ērms.Erna @ 19.08.2025 12:42ja nemaldos, tā ir kādreizējā Vecmāmiņu skaistumkonkursa uzvarētāja. Drāke organizēja pāris tādus konkursus. Toreiz domāju - nu kā var vērtēt vecmāmiņas? Vienai 35 gadi, citai 70...
tā zaļajā žakete nav tā pajocīgā vedejmāte?Erna @ 19.08.2025 13:13atvainojos, sapinos meistarībā? nebija foto acu priekšā. Vecmāmiņu skaistule ir sieviete baltajā žaketē un melnbaltajā kleitā. Zaļajā žaketē - nezināms ērms.
diez vai, vedējmātei bija tāda liela, mātišķas izteiksmes seja...qwe @ 19.08.2025 13:54tā zaļajā žakete nav tā pajocīgā vedejmāte?
hurrem @ 19.08.2025 08:43Tie viesi bija vienkārši episki, oranžais vedējtēvs iešvilpis, Valtere atiezusi redeli, kaut kādi nesaprotami jaunieši, tante zaļā žakete kas vislaik pirkstus rāda, Mija bez apaviem. Bet nu Ļenkas zvaigzņu stunda, vienu lietu līdz galam tomēr ir novedusi. Nu varēs IG CV rakstīt - pasākumu organizatore. Tērps - nu tur man bija jādomā ko teikt...izvilkts kā no 80to pūralādes, ož pēc nafalīna... varbūt kāda smalciņa, eleganta sieviete tādu ar citu frizūru un apaviem (dejošanas apavi, nu nopietni Ļen? :D ) spētu iznest, bet mūsu plekste tajā nudien izskatās pēc saguruša sikspārņa, trāpīgi :D
Erna @ 19.08.2025 14:08diez vai, vedējmātei bija tāda liela, mātišķas izteiksmes seja...
BellaCiao @ 19.08.2025 13:58Kura ir Lienes māsa?
tas maliņa vai tad nav Kivika dēls un pārejie noteikti viņa draugi?mrthkjj @ 19.08.2025 13:47Man ir tik daudz jautājumi, bet pieņemu, ka uz tiem neviens nevarēs sniegt atbildes...
Kas ir random jaunieši, kuri dzer ūdeni? Kāpēc kleita ir saņurkāta? Pa cik tika nopirktas gleznas un ja tika, kāpēc nav pielīmēta zīmīte klāt?
Kāpēc, skatoties uz Kiviču rodas sajūta, ka viņām būs sirdstrieka?
Kāpēc viena glezna ir ķip plaģiāts? Kāpēc uzkodās bija brētliņas un siļķes utt, ko tur tā čiepa iepostoja?
Un pie reizes, ko tur darīja - Anita mētra, jo viņa pat ir diezgan sakarīga...
Un, visbeidzot, kāpēc starp izstādes storijiem ir storijs ar "I need to lose weight, march is out"? Like what???