Tutuvojies @ 12.08.2025 19:27Bet traģiski tomēr - lielā māksliniece, izstāde pēc nedēļas, tagad neattejot kleksē. Tas ir tāds next level delulu, kas tur tajā būrītī darās. Vot, interesē mani, vai kāds no medijiem aizies. Es ceru, ka nē. Šim pārītim būtu jāsaprot, ka viņi ir origo pabiru līmenī, nevis sabiedrības krējums, tāpēc nevajag iet pat ziņkārības pēc uz to “galeriju”. A kur pazudušo tēvu filma pazuda? Noklusa viss, ne?
Es tā gaidu to izstādi! Cerams, ka cilvēki no mākslas pasaules, tā teikt - goda viesi arī būs uzaicināti, ne tikai dzeltenā prese.Minelūše @ 13.08.2025 01:02Oj nevaru. Viņas gleznas jau tāpat ir pilnīgs fufelis un tādas pļiku pļeku sasteigtās vispār būs vakars uz ezera. Būtu labāk visu to pasākumu atcēlusi un neapkaunojusies.
Kleksē vēl uz ātro, jo cer ka vēl kādus tūkstošus piepelnīs ar kādu ķēpājumu 😂Minelūše @ 13.08.2025 01:02Oj nevaru. Viņas gleznas jau tāpat ir pilnīgs fufelis un tādas pļiku pļeku sasteigtās vispār būs vakars uz ezera. Būtu labāk visu to pasākumu atcēlusi un neapkaunojusies.
Lmao 😭😁Ariete @ 13.08.2025 04:48Kleksē vēl uz ātro, jo cer ka vēl kādus tūkstošus piepelnīs ar kādu ķēpājumu ?
Hermiine89 @ 13.08.2025 04:42Es tā gaidu to izstādi! Cerams, ka cilvēki no mākslas pasaules, tā teikt - goda viesi arī būs uzaicināti, ne tikai dzeltenā prese.