Rozāforums @ 25.06.2025 14:01šodien arī kiwī mātei dzimšanas diena, ko tad gādīgā vedekliņa neapsveic?
Ariete @ 24.06.2025 23:57Tikko atkal ielika to pašu bildi ar Miu. ? Ļenka nojāņojusies.???
Ariete @ 24.06.2025 23:19Neviens neatcerēsies rosolu un šašliku ? Nu ja pālī tad neatcerēsies gan ? Laikam pēc savas pieredzes saka, es gan vienmēr atceros ko ēdu
Ariete @ 25.06.2025 17:53Meitiņai svētki, bet šitā dirn pie filmām. Šis jau te teikts laikam miljons reizes - tādu sliņķi un nejēgu neesmu redzējusi. Pat nelabvēlīgās ģimenes sagādā bērniem kaut kādus svētkus. Bet nu jā, te jau laikam trakāk kā nelabvēlīgā, nav brīnums ka 4 meitas vagu paņēma. Ielika apsveikumu laikam lai "sawļes" Miai svētkus sagādātu. Ļoti skumji. Daudzas te par Miu nesmuki izsakās. Man gan ļoti žēl tās meitenītes. Viņa kā visi bērni grib mammu, svētkus, normālu ikdienu un nav vainīga ka piedzima tādai mātītei. Man liekas pat Kivičs nav tik briesmīgs kā vecā grezele. Vienmēr viņš Miu izšūpo utt, kamēr vecā grezele skraida un filmē. Ceru, ka meitenīte izaugs un paņems arī vagu no šitās mātītes kā viņas 4 pusmāsas.
Nu grezelei jau tikai vīrieši un mūzika atmiņā paliek, ēdiens viņai neinteresē.Castorella @ 25.06.2025 21:34Es lieliski atceros gan kopā ar draudzenēm taisīto rosola spaini, gan šašlikus, ko vīrs prot ideāli iemarinēt, gan omes gardos pīrāgus utt. To, kā kurš dziedājis, gan atceros mazāk.