šito jau alkoholiķe izdzēsa.C00L Dzipsy @ 23.01.2022 21:13Ļenka atkal dzer, ka nejēdz bildes salikt zem jautājumiem?!
Pēcdzemdību stress un Zooms jaunajiem menedžeriem! ?
Bjork @ 23.01.2022 21:23Es nesaprotu, kādām kalorijām pie Daugavas??? Par ko viņa murgo.
šito jau alkoholiķe izdzēsa.
Bjork @ 23.01.2022 21:23Es nesaprotu, kādām kalorijām pie Daugavas??? Par ko viņa murgo.
šito jau alkoholiķe izdzēsa.
Shameon @ 23.01.2022 21:29
tas man liekas, ir domāts ķip "pie dir.as", bet viņai ir pie Daugavas, jo viņa ir dāma. ? Vispār tas viņas rakstības stils ir... dīvains. Bet noteikti es neko nesaprotu.
Susurrrrrs @ 23.01.2022 21:53Un Kivichs ar sardeli buutu tad Jekaterinas dakteris? Draaza sho, kameer svars nokrita un ginekologjiskaas probleemas pazuda.
Biznesa ideja Kivicham - var saakt piedaavaat pakalpojumus svara nomeshanaa sievieteem un risinaat vinju ginekologjiskaas probleemas ????? Gaidu postu no Kivicha ar pakalpojumu izcenojumu ?????
LilyLady @ 23.01.2022 22:49Ja jau ikdienas sekss uzlabo fizisko formu, tad kāpēc Kivičs ir kļuvis tik resns? Ar Madaru viņš bija krietni slaidāks.
???
LilyLady @ 23.01.2022 22:49Ja jau ikdienas sekss uzlabo fizisko formu, tad kāpēc Kivičs ir kļuvis tik resns? Ar Madaru viņš bija krietni slaidāks.
???
Enazenaz @ 23.01.2022 22:41Esmu nosūtījusi vēstuli uz viņu sociem, ļoti ilgi čakarējos, jo gmail neļāva sūtīt, nezinu kādēļ. Beigās nosūtīju no sava vecā inbox e-pasta, kur ir mans vārds un uzvārds. Cerēšu, ka viņi vispār saņems šo vēstuli, jo ar manām angļu valodas zināšanām-vairāk nezināšanām-gandrīz sajuku prātā rakstot ? Un ļoti cerēšu, ka viņi neaizies pie Ļenkas un neteiks, ka tāda un tāda sieviete atsūtīja vēstuli ?
BET es tomēr domāju, ka vēl kādai ir jāraksta tā vēstule, lai ir liela uzmanība uz viņiem.
C00L Dzipsy @ 23.01.2022 23:00
Ļenkai acīmredzot sekss ir ar citu. Kivičs ietur celibātu.
Savādāk tas nav izskaidrojams, ja jau Ļenka ar seksu notievē un ārstē ginekoloģiskas problēmas, bet Kivis paliek tikai resnāks. ?