KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

10 gadi
Reitings 2881
Reģ: 20.06.2013
Kamillia @ 20.05.2025 13:37
,
Jā, noskatījās no vecākiem un viņi neaizrāda, pat izliek instagramā šo momentu, tātad neuzskata to par neko īpašu. Jau sākās tas, par ko es kaut kad domāju - kad Mia izaugs lielāka, viņas uzvedība kļūs aizvien neakceptejamāka citu acīs.
kad Mia paaugusies, tad abi parazīti dabūs vellu no viņas redzēt. Parazīti nezinās kur likties un nogrust jau arī nebūs kam.
20.05.2025 13:48 |

Reitings 373
Reģ: 07.07.2024
Jā, mīziķu atvase bez aizturēm grūž prom dejojošo meitenīti. Bet nu... tāds mīziķis, tādi aicinātāji. Normālie, inteliģentie šo taboru diez vai aicinās, tad jābūt pilnīgi mucā dzīvojošam.
Piekrītu te izskanējušajam viedoklim - drīz slavenības dabūs vellu redzēt, aug buciņš, aug radziņi, un diezin vai dārziņā tur kaut ko diži var izlabot. Viss sākas ģimenē.
20.05.2025 13:56 |

Reitings 37414
Reģ: 14.05.2023
te jau kāda rakstīja ka bērns ''māti'' neklausa vispār, dara ko grib saki vai nesaki, klausās tikai kvieci
20.05.2025 14:09 |

Reitings 373
Reģ: 07.07.2024
Jā, ja manu mierīgi dejojošo bērnu mīziķa atvase, kas ne lūgta, ne gaidīta, atļautos pagrūst, atvases māte ar visu atvasi tiktu lūgtas pamest šo jauko pasākumu. Vismaz nopietnu aizrādījumu dabūtu gan. Bet te varbūt šķiet, ka bezmaz pieskārusies karaliskas ģimenes atvase, un tas ir liels gods.
20.05.2025 14:42 |

10 gadi
Reitings 5880
Reģ: 29.01.2009
LilyLady @ 20.05.2025 12:57

Es arī esmu dzirdējusi šo versiju, ka vepris ļoti baidās, lai publiski neuzpeldētu fotogrāfijas, kur redzama zili melni nodauzīta pļocka ar sašūtu pieri un lauztu degunu. Kamēr viņš būs kopā ar slampu, tās bildes nekļūs publiskas, bet, tiklīdz izdomās notīties - Lienīte tās vilks ārā, tāpat kā Buļa apakšbikses.
Tā nu Kivītis spiests tusēt viņai blakus ar sakostiem zobiem un nodzeras kā sivēns, jo besī tā šļura, bet atzīt, ka ir brutāls sieviešu piekāvējs viņš nevar atļauties, tad būs vispār kirdik viņa "karjerai".

Šis 👆
Noteikti savulaik viņš apzinoties, ko ir sastrādājis, bija kapitāli samīzies, tāpēc bija gatavs pēc tam Plancku precēt, uz rokām nēsāt, bērnu taisīt. Zvaigznes no debesīm, protams, palika nenonestas un uz rokām nēsāt pietika vien uz kādu laiciņu, līdz viss norimās.
Tagad viņš ir sprukās, jo Ļena nenormāli krīt uz nerviem, bet kompromāts jau nekur nepaliek. Es pat ticu, ka strīdu laikā, Liene viņu ar šo ne reizi vien ir šantažējusi
20.05.2025 15:15 |

Reitings 1955
Reģ: 07.02.2024
LilyLady @ 20.05.2025 12:57

Es arī esmu dzirdējusi šo versiju, ka vepris ļoti baidās, lai publiski neuzpeldētu fotogrāfijas, kur redzama zili melni nodauzīta pļocka ar sašūtu pieri un lauztu degunu. Kamēr viņš būs kopā ar slampu, tās bildes nekļūs publiskas, bet, tiklīdz izdomās notīties - Lienīte tās vilks ārā, tāpat kā Buļa apakšbikses.
Tā nu Kivītis spiests tusēt viņai blakus ar sakostiem zobiem un nodzeras kā sivēns, jo besī tā šļura, bet atzīt, ka ir brutāls sieviešu piekāvējs viņš nevar atļauties, tad būs vispār kirdik viņa "karjerai".

Iespējams. Bet no otras puses, tur jau ir noilgums, dažas dienas visi internetā pašūmēsies un viss. Ja andris gribēs iet, viņš aizies un pametis lieni un Miu bez problēmām. Pastāstīs, ka foto ir viltoti, nekas nav taisnība un prom būs.
Es domāju, viņš ar viņu ir kopā tik ilgi, cik viņa ir ērta viņam-dzert ļauj, neko nepārmet, slavē, piekrītoši māj ar galvu par visu, piestrādā par šoferi. Pagaidām viņam ir labi. Bet cik ilgi, to redzēsim.
20.05.2025 15:40 |

Reitings 2377
Reģ: 19.05.2022
Palasījos kr.likumu. Nez’ cik gadus Kivičs sev piespieda mocībās par vardarbību
5, 10 vai 15? https://lvportals.lv/e-konsultacijas/31858-par-kriminalatbildibas-noilgumu-2024
20.05.2025 15:48 |

Reitings 760
Reģ: 13.09.2024
Šaubos, vai Kivis piekrita bērnam. Bērnu uzblieza Liene, lai veci piesaistītu un tas nemuktu atpakaļ pie sievas. Ne jau velti apprecējās tikai tad, kad Liene jau bija stāvoklī. Tagad nu redzam, cik "nepieciešams" tas bērns viņai ir. Un attiecīgi arī aug, kā jau nevienam nevajadzīgs.
20.05.2025 15:54 |

Reitings 2377
Reģ: 19.05.2022
MarieAntoinette @ 20.05.2025 15:54
Šaubos, vai Kivis piekrita bērnam. Bērnu uzblieza Liene, lai veci piesaistītu un tas nemuktu atpakaļ pie sievas. Ne jau velti apprecējās tikai tad, kad Liene jau bija stāvoklī. Tagad nu redzam, cik "nepieciešams" tas bērns viņai ir. Un attiecīgi arī aug, kā jau nevienam nevajadzīgs.
nu nē, Kivičs bija tādā situācijā- vai nu cietums vai vēl viena sieva ar sīci.
Viņš taču to Lenku baigi klopēja. Atceramies, ka pat Baiba Strautmane par to rakstīja, vispābā daudzi satraucās, jo viss sākās ar šovu un turpinājās pēc tam gan Spānija salās, gan Latvijā. Lenka regulāri ar zilu feisu valkājās apkārt līdz viņa pazuda. Kivičs bezdēdams dīvānā viņu meklēja un publiski klāstīja par viņas šizofrēniju.
Un tad bija Lenkas radinieku publisks ziņojums, tad klosteris un ģintermuiža.
Un pēc tam mīlnieku bildes, kāzas un sīcis.
Kivičs to visu aiz bailēm. Viņš ir īsts zaķpastala, tikai sievietes dažas var aiztikt, bet no īstiem večiem uz ielas bēg krūmos.
20.05.2025 16:42 |

Reitings 73
Reģ: 08.05.2025
Es nedomāju, ka viņš baidās aiziet, jo Liene var kaut ko pastāstīt. Viņš pats intervijās ir stāstījis, ka savām sievietēm pirms Madaras ir sitis. Viņš to neuzskata par neko tādu.
Madara ir teikusi, ka viņš mēģināja viņai sist un Andri tas vispār neuztrauca, tā nebija no tām lietām, par ko viņš jutās apmelots.
Viņš neaiziet tāpēc, jo pagaidām nav atradis Lienes aizvietotāju, bet viens viņš nekad nav bijis.
Un nekāds cietums nebūtu Lienes dēļ, viņš to zina, pagātnē jau bijis tas un vienmēr sabiedrība piedevusi, bet sievietes nav gājušas uz policiju.
Vai tad viņš vispār par kaut ko ir atbildējis savā dzīvē? Pagaidām tikai Dimiters tiesā uzvarēja, viss pārējais staigā nesodīts, nodokļus nemaksā, aizskar citu godu utt.
20.05.2025 16:44 |

10 gadi
Reitings 1953
Reģ: 11.04.2010
Mathilde @ 20.05.2025 11:50
Kivičs ir nomīzis, jo Liene atvērs muti un izstāstīs par vardarbību. Un vēl tiem brālēniem ir fotogrāfijas, kuri atrada Lieni sasistu. Un tad vēl Bolero centrs, kur Lienei šuva galvu pēc krēsla mešanas.
Tad nu cieš. Tas ir vienīgais. Ja šantāža nebūtu tik nopietna, tad viņš būtu jau prom.

Var jau būt, bet kurš tādai ļenai ticēs? Andrītis savā dzīvē ir izdarījis gana drausmīgu lietu un no tā vispār nekautrējas, tai skaitā tak neslēpa, ka ar bijušo sievu Elīnu kāvušies, jo viņš nav varējis citādi izturēt.
Tiklīdz parādīsies jauna dāma ar kādiem nodzeramiem un nodzīvojamiem aktīviem, biloveds būs prom, un ļena varēs vicināties ar bildēm, apenēm vai pakulām, tas nekādas sekas neradīs.
20.05.2025 16:48 |

Reitings 73
https://www.delfi.lv/life/42051922/sovbizness/36628703/kivics-skaidro-kapec-ieplaukajis-sievu
Tāpat arī skaidrotu par Lieni - viņa bija psihopātiska, runāja sliktu par piemēram manu meitu un man nebija citas iespējas, lai viņu nomierinātu un aizstāvētu savas meitas godu. Sabiedrībai Lienes gadījums liksies vēl pieņemamāks, jo daudzi zina, ka Liene tiešām ir psihopātiska.
Vēl pateiks - kad sākām saieties un Liene pazuda Ģintermuižā, es jau tad teicu, ka viņai ir kaut kas līdzīgs šizofrēnijai (ir pat raksti!). Un tos zilumus, kas bildē (ja viņa liktu bildes), pati sev uzsita dauzot galvu pret asfaltu.
Turklāt viņam salīdzinoši ar vecajiem laikiem vispār nav ko zaudēt, nav ne darba īsta, ne reputācijas. Sabiedrība viņu tāpat uzskata par idiotu, bet tie, kuri viņu aizstāv, aizstāvēs tāpat, jo katrā pat mums trakākajā gadījumā ir aizstāves.
Es arī nebrīnītos, ja viņam būtu savākti kompromāti pret Lieni, balss ieraksti dzērumā vai tādi strīdi kā Dāvidam ar Arnitu.
Manuprāt, Liene vispār nav noteicēja, viņa ir trakākā situācijā, Andri kāda sawļīte tāpat pieņems un sawļīšu bars akceptēs viņa uzvedību, bet Lienei tādu fanīšu nebūs.
20.05.2025 16:49 |

10 gadi
Reitings 2576
Reģ: 26.03.2010
Akasha @ 20.05.2025 13:56
Jā, mīziķu atvase bez aizturēm grūž prom dejojošo meitenīti. Bet nu... tāds mīziķis, tādi aicinātāji. Normālie, inteliģentie šo taboru diez vai aicinās, tad jābūt pilnīgi mucā dzīvojošam.
Piekrītu te izskanējušajam viedoklim - drīz slavenības dabūs vellu redzēt, aug buciņš, aug radziņi, un diezin vai dārziņā tur kaut ko diži var izlabot. Viss sākas ģimenē.
nedomāju, ka redzēs vellu. Vienkārši izmetīs uz ielas un pateiks ej, kur gribi, pašai jātiek galā.
Ne pirmais bērns, kuru izmetuši ABI!
20.05.2025 16:55 |

10 gadi
Reitings 2881
Mathilde @ 20.05.2025 16:42
nu nē, Kivičs bija tādā situācijā- vai nu cietums vai vēl viena sieva ar sīci.
Viņš taču to Lenku baigi klopēja. Atceramies, ka pat Baiba Strautmane par to rakstīja, vispābā daudzi satraucās, jo viss sākās ar šovu un turpinājās pēc tam gan Spānija salās, gan Latvijā. Lenka regulāri ar zilu feisu valkājās apkārt līdz viņa pazuda. Kivičs bezdēdams dīvānā viņu meklēja un publiski klāstīja par viņas šizofrēniju.
Un tad bija Lenkas radinieku publisks ziņojums, tad klosteris un ģintermuiža.
Un pēc tam mīlnieku bildes, kāzas un sīcis.
Kivičs to visu aiz bailēm. Viņš ir īsts zaķpastala, tikai sievietes dažas var aiztikt, bet no īstiem večiem uz ielas bēg krūmos.
i nekā! Ja ļenka daudz dirsīs, Andris visiem izstāstīs par maukas psihenes vizītēm, ka viņai ir diagnoze pa galvu, visu melo, kādās viņš šausmas ir dzīvojis utt un andris izies no šīs situācijas balts, kamēr leņķa paliks kā pēdējā muļķe
20.05.2025 17:06 |

10 gadi
Reitings 2881
Siredzho @ 20.05.2025 16:55
nedomāju, ka redzēs vellu. Vienkārši izmetīs uz ielas un pateiks ej, kur gribi, pašai jātiek galā.
Ne pirmais bērns, kuru izmetuši ABI!
diemžēl līdz 18 gadiem nekur neizmetīs, un līdz tam laikam Mia abiem vanckariem būs visu dzīvokli sen izdemolejusi un dzīvi pamaitajusi
20.05.2025 17:09 |

10 gadi
Reitings 2576
qwe @ 20.05.2025 17:06
i nekā! Ja ļenka daudz dirsīs, Andris visiem izstāstīs par maukas psihenes vizītēm, ka viņai ir diagnoze pa galvu, visu melo, kādās viņš šausmas ir dzīvojis utt un andris izies no šīs situācijas balts, kamēr leņķa paliks kā pēdējā muļķe
jū, un sevi pielīdzinās šitam Strūbergam un Judzim. Jo viņs ļoti uz viņiem tendēts bieži vien intervijās- vot tās sievietes, šitādas un tādas. Labi, to sakot, domā par Madaru, bet ļoti viegli šim lielajam bēbim pagriezties pret jebkuru sievieti un norakt, sadot pa purnu, apsaukāt utt. Viņam vispār kā tādas kā cieņa neeksistē. Ir tikai es, es. Kivičs ir ļoti toksisks. Liene arī, par to šaubu nav. Bet Kivičam vienmēr ir, bet viņa vainīga, mani izprovucēja, tāpēc iedevu pa purnu. Tev nevajadzēja mani tā kaitināt/izbesīt, bļa. Bet mīlu es tevi. Tikai nevajag mani izvest. Es pat domāju, ka Liene arī domā, ka pie visām zilajām acīm viņa pati vainīga, Kiviča vainas ne kripatas.
20.05.2025 17:17 |

10 gadi
Reitings 2576
qwe @ 20.05.2025 17:09
diemžēl līdz 18 gadiem nekur neizmetīs, un līdz tam laikam Mia abiem vanckariem būs visu dzīvokli sen izdemolejusi un dzīvi pamaitajusi
nakšņos mājās, ja gribēs, bet neko vairāk arī nedos, kādu roltonu moš. Visus izmetamos bērnus izmeta. Nebūs nekāda nepilngadība šiem šķērslis, dzīvos pa Origo un viss. Domā tiem Origo bērnu vecākiem kaut kāda baigā atbildība? Poliči paši pat uz mājām atved. Sociālie izsauks, nu un , pateiks, ka netiek galā un viss. Šiem karājas gan bt, sociālie, zti utt. Viņiem pie dirsas mazas ragaviņas, cietumā neliek par šito.
20.05.2025 17:22 |

Reitings 71
Reģ: 02.07.2023

To, ka Kivičs iekausta savas sievietes visi normāli cilvēki tāpat zina un tie, kuri ir viņa "fani" ir tik pat atsaldēti kā viņš pats. Pietiks Kivim pateikt, ka Liene pati uzprasījās, un šie būs viņa kvēlākie aizstāvji. Nevajag novērtēt par zemu Latvijas sabiedrības augsto toleranci pret vardarbību pret sievietēm. Tas ir pierādījies neskaitāmas reizes - publiskos un mazāk publiskos gadījumos. Liene savu izeju nokavēja, tagad vai nu Kivičs pats notīsies vai kādā dzēruma kautiņā nositīs. Viņš vienmēr ir bijis pretīgs, agresīvs, vardarbīgs un stulbs - gadiem ejot un slavai/ienākumiem mazinoties, viņš paliks tikai agresīvāks.
20.05.2025 17:36 |

Reitings 73
Tā kā tas Delfi raksts ir maksas raksts, ielikšu jums citātu, kur nomainot personvārdus sanāktu ļoti ticams stāsts par Lieni.
Šīs attiecības tiešām bija īsta elle. Elīna, piemēram, man brauca līdzi uz katru koncertu, lai pārliecinātos, ka man kādā pilsētā nav draudzenes... Vai, piemēram, pārnāku mājās un pie durvīm atrodu sabojātu drēbju kaudzi. Elīna izdzērusi divus šampaniešus un sagraizījusi visas drēbes, kas man bijušas mugurā, kad biju kopā ar Danu .
Eju tālāk virtuvē un ieraugu, ka Kristofera bilde izņemta no rāmīša un sagraizīta. Kad vaicāju, kāpēc Elīna tā darījusi, viņa ņirgdama pienāca man klāt, iespļāva sejā un atbildēja: "Kāpēc manā virtuvē jābūt kaut kāda izdzimteņa bildei?!"
Izdzimtenis viņš esot tāpēc, ka nav dzimis laulībā. Tāds ir stāsts par to, kāpēc sieviete dabū pļauku," intervijā stāsta Kivičs un atzīst, ka dara to tāpēc, lai nebūtu pārpratumu un baumu.
"Skumji, ka cilvēki neko nezina, bet jau izdarījuši spriedumu: Kivičs pārnācis mājās, atvēris ledusskapi, konstatējis, ka nav kečupa, un sadevis sievai pa galvu," tipiska latvieša reakciju modelē Kivičs, precizējot, ka viņa attiecības gan ar Danu, gan Elīnu bijušas "seksuāli uzbudinātas, nervozas, kaislīgas un interesantas", tomēr "ar seksu vien diemžēl ir par maz".
20.05.2025 17:51 |

Reitings 73
Par ko tas liecina, ja Andris par katrām attiecībām stāsta, ka viņš bijis upuris, bet sieviete histēriķe un attiecības bija elle? Pat ja tā būtu taisnība (gan jau nav), tas liecinātu par to, ka viņš vai nu pievelk šīs sievietes un pats pavelkas uz tām, viņam ir pie terapeita risināmas problēmas, vai viņš izprovocē tās sieviešu histērijas.
20.05.2025 17:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits