kad Mia paaugusies, tad abi parazīti dabūs vellu no viņas redzēt. Parazīti nezinās kur likties un nogrust jau arī nebūs kam.Kamillia @ 20.05.2025 13:37,
Jā, noskatījās no vecākiem un viņi neaizrāda, pat izliek instagramā šo momentu, tātad neuzskata to par neko īpašu. Jau sākās tas, par ko es kaut kad domāju - kad Mia izaugs lielāka, viņas uzvedība kļūs aizvien neakceptejamāka citu acīs.
LilyLady @ 20.05.2025 12:57
Es arī esmu dzirdējusi šo versiju, ka vepris ļoti baidās, lai publiski neuzpeldētu fotogrāfijas, kur redzama zili melni nodauzīta pļocka ar sašūtu pieri un lauztu degunu. Kamēr viņš būs kopā ar slampu, tās bildes nekļūs publiskas, bet, tiklīdz izdomās notīties - Lienīte tās vilks ārā, tāpat kā Buļa apakšbikses.
Tā nu Kivītis spiests tusēt viņai blakus ar sakostiem zobiem un nodzeras kā sivēns, jo besī tā šļura, bet atzīt, ka ir brutāls sieviešu piekāvējs viņš nevar atļauties, tad būs vispār kirdik viņa "karjerai".
LilyLady @ 20.05.2025 12:57
Es arī esmu dzirdējusi šo versiju, ka vepris ļoti baidās, lai publiski neuzpeldētu fotogrāfijas, kur redzama zili melni nodauzīta pļocka ar sašūtu pieri un lauztu degunu. Kamēr viņš būs kopā ar slampu, tās bildes nekļūs publiskas, bet, tiklīdz izdomās notīties - Lienīte tās vilks ārā, tāpat kā Buļa apakšbikses.
Tā nu Kivītis spiests tusēt viņai blakus ar sakostiem zobiem un nodzeras kā sivēns, jo besī tā šļura, bet atzīt, ka ir brutāls sieviešu piekāvējs viņš nevar atļauties, tad būs vispār kirdik viņa "karjerai".
nu nē, Kivičs bija tādā situācijā- vai nu cietums vai vēl viena sieva ar sīci.MarieAntoinette @ 20.05.2025 15:54Šaubos, vai Kivis piekrita bērnam. Bērnu uzblieza Liene, lai veci piesaistītu un tas nemuktu atpakaļ pie sievas. Ne jau velti apprecējās tikai tad, kad Liene jau bija stāvoklī. Tagad nu redzam, cik "nepieciešams" tas bērns viņai ir. Un attiecīgi arī aug, kā jau nevienam nevajadzīgs.
Mathilde @ 20.05.2025 11:50Kivičs ir nomīzis, jo Liene atvērs muti un izstāstīs par vardarbību. Un vēl tiem brālēniem ir fotogrāfijas, kuri atrada Lieni sasistu. Un tad vēl Bolero centrs, kur Lienei šuva galvu pēc krēsla mešanas.
Tad nu cieš. Tas ir vienīgais. Ja šantāža nebūtu tik nopietna, tad viņš būtu jau prom.
nedomāju, ka redzēs vellu. Vienkārši izmetīs uz ielas un pateiks ej, kur gribi, pašai jātiek galā.Akasha @ 20.05.2025 13:56Jā, mīziķu atvase bez aizturēm grūž prom dejojošo meitenīti. Bet nu... tāds mīziķis, tādi aicinātāji. Normālie, inteliģentie šo taboru diez vai aicinās, tad jābūt pilnīgi mucā dzīvojošam.
Piekrītu te izskanējušajam viedoklim - drīz slavenības dabūs vellu redzēt, aug buciņš, aug radziņi, un diezin vai dārziņā tur kaut ko diži var izlabot. Viss sākas ģimenē.
i nekā! Ja ļenka daudz dirsīs, Andris visiem izstāstīs par maukas psihenes vizītēm, ka viņai ir diagnoze pa galvu, visu melo, kādās viņš šausmas ir dzīvojis utt un andris izies no šīs situācijas balts, kamēr leņķa paliks kā pēdējā muļķeMathilde @ 20.05.2025 16:42nu nē, Kivičs bija tādā situācijā- vai nu cietums vai vēl viena sieva ar sīci.
Viņš taču to Lenku baigi klopēja. Atceramies, ka pat Baiba Strautmane par to rakstīja, vispābā daudzi satraucās, jo viss sākās ar šovu un turpinājās pēc tam gan Spānija salās, gan Latvijā. Lenka regulāri ar zilu feisu valkājās apkārt līdz viņa pazuda. Kivičs bezdēdams dīvānā viņu meklēja un publiski klāstīja par viņas šizofrēniju.
Un tad bija Lenkas radinieku publisks ziņojums, tad klosteris un ģintermuiža.
Un pēc tam mīlnieku bildes, kāzas un sīcis.
Kivičs to visu aiz bailēm. Viņš ir īsts zaķpastala, tikai sievietes dažas var aiztikt, bet no īstiem večiem uz ielas bēg krūmos.
diemžēl līdz 18 gadiem nekur neizmetīs, un līdz tam laikam Mia abiem vanckariem būs visu dzīvokli sen izdemolejusi un dzīvi pamaitajusiSiredzho @ 20.05.2025 16:55nedomāju, ka redzēs vellu. Vienkārši izmetīs uz ielas un pateiks ej, kur gribi, pašai jātiek galā.
Ne pirmais bērns, kuru izmetuši ABI!
jū, un sevi pielīdzinās šitam Strūbergam un Judzim. Jo viņs ļoti uz viņiem tendēts bieži vien intervijās- vot tās sievietes, šitādas un tādas. Labi, to sakot, domā par Madaru, bet ļoti viegli šim lielajam bēbim pagriezties pret jebkuru sievieti un norakt, sadot pa purnu, apsaukāt utt. Viņam vispār kā tādas kā cieņa neeksistē. Ir tikai es, es. Kivičs ir ļoti toksisks. Liene arī, par to šaubu nav. Bet Kivičam vienmēr ir, bet viņa vainīga, mani izprovucēja, tāpēc iedevu pa purnu. Tev nevajadzēja mani tā kaitināt/izbesīt, bļa. Bet mīlu es tevi. Tikai nevajag mani izvest. Es pat domāju, ka Liene arī domā, ka pie visām zilajām acīm viņa pati vainīga, Kiviča vainas ne kripatas.qwe @ 20.05.2025 17:06i nekā! Ja ļenka daudz dirsīs, Andris visiem izstāstīs par maukas psihenes vizītēm, ka viņai ir diagnoze pa galvu, visu melo, kādās viņš šausmas ir dzīvojis utt un andris izies no šīs situācijas balts, kamēr leņķa paliks kā pēdējā muļķe
nakšņos mājās, ja gribēs, bet neko vairāk arī nedos, kādu roltonu moš. Visus izmetamos bērnus izmeta. Nebūs nekāda nepilngadība šiem šķērslis, dzīvos pa Origo un viss. Domā tiem Origo bērnu vecākiem kaut kāda baigā atbildība? Poliči paši pat uz mājām atved. Sociālie izsauks, nu un , pateiks, ka netiek galā un viss. Šiem karājas gan bt, sociālie, zti utt. Viņiem pie dirsas mazas ragaviņas, cietumā neliek par šito.qwe @ 20.05.2025 17:09diemžēl līdz 18 gadiem nekur neizmetīs, un līdz tam laikam Mia abiem vanckariem būs visu dzīvokli sen izdemolejusi un dzīvi pamaitajusi
Šīs attiecības tiešām bija īsta elle. Elīna, piemēram, man brauca līdzi uz katru koncertu, lai pārliecinātos, ka man kādā pilsētā nav draudzenes... Vai, piemēram, pārnāku mājās un pie durvīm atrodu sabojātu drēbju kaudzi. Elīna izdzērusi divus šampaniešus un sagraizījusi visas drēbes, kas man bijušas mugurā, kad biju kopā ar Danu .
Eju tālāk virtuvē un ieraugu, ka Kristofera bilde izņemta no rāmīša un sagraizīta. Kad vaicāju, kāpēc Elīna tā darījusi, viņa ņirgdama pienāca man klāt, iespļāva sejā un atbildēja: "Kāpēc manā virtuvē jābūt kaut kāda izdzimteņa bildei?!"
Izdzimtenis viņš esot tāpēc, ka nav dzimis laulībā. Tāds ir stāsts par to, kāpēc sieviete dabū pļauku," intervijā stāsta Kivičs un atzīst, ka dara to tāpēc, lai nebūtu pārpratumu un baumu.
"Skumji, ka cilvēki neko nezina, bet jau izdarījuši spriedumu: Kivičs pārnācis mājās, atvēris ledusskapi, konstatējis, ka nav kečupa, un sadevis sievai pa galvu," tipiska latvieša reakciju modelē Kivičs, precizējot, ka viņa attiecības gan ar Danu, gan Elīnu bijušas "seksuāli uzbudinātas, nervozas, kaislīgas un interesantas", tomēr "ar seksu vien diemžēl ir par maz".