Ja ir 2.grupa un trūcīgais (jo bezdarbnieks), tad sociālie apmaksā īri un komunālos.yay @ 14.05.2025 13:56
Es sliecos domāt, ka poda birstei ir baltā lapa (kaut kādas grupas invalīde un saņem penziju)
tik man nav skaidrs, kā viņi var atļauties dzīvot Varavīksnes namos un pirkt riteņus. Ar tiem trīs lieveņiem mēnesī, nereāli.
Ar šizofrēniju visiem dod 2.grupu.Kamillia @ 14.05.2025 16:36Nav viņai nekāda invaliditāte! Invaliditāti ir grūti dabūt, nejau kuriem katriem ar garīgās veselības problēmām to dod, bet 2.grupa vispār ir smaga invaliditāte ar darba spēju zudumu 60-80%. Kāds viņai ir darba spēja zudums, izņemot pašizdomātais?
Pilgrim @ 14.05.2025 16:59Ar šizofrēniju visiem dod 2.grupu.
es senos universitātes laikos, kad studentiņiem ar naudām pašvaki arī šad tad pie krišnām pusdienoju. Bet nu es biju nabaga studentiņš, šie taču tādi glamūrīgie rokstāri ar RIČ UN HELSĪ LAIFSTAIL 🤣🙈), plus vēl tak bija miljons zem matrača un kas tik vēl ne. Hmm hmmm, interesanti.Minelūše @ 14.05.2025 13:11Pie krišnaītiem aizvilkušies. Tie tak dala ēdienu nabadzīgajiem. Ka tik Kirpiči arī par nabagiem nav iztaisījušies. Kivim tagad lieveņu trūkums, kā reiz noderētu parīt par velti.
Akasha @ 14.05.2025 16:27Kāda otrā grupa, kādi trūcīgie, jūs ko? Viņi taču ir ričlaifstail. Nekādi trūcīgo statusi neietu kopā ar pašpasludināto brīvo un grezno dzīvi.
Un lievenīši ir un būs, tādu sawļu/alimentu nemaksātāju/rupekļu ir milzums, kur vien pagriezies. Līdz mūža galam var nebeigties, turklāt tie visi var iet pa riņķi - tie, kuriem puzikants likies kā tāds pašu čalis, ar kuru var pabazarēt un ietusēt. Un tabora klātesamība būtu gods, nevis apgrūtinājums.
yay @ 14.05.2025 17:32Nav info par to, vai tiešām ir šizofrēnija. Tikai mūsu novērojumi + ko resnais bija teicis tajā viņu šovā, ka viņai esot kaut kas līdzīgs šizofrēnijai, jo viņš jūkot prātā no tā, ka vienu gadījumu atstāsta desmit versijās.
Helga Andersson @ 14.05.2025 17:29es senos universitātes laikos, kad studentiņiem ar naudām pašvaki arī šad tad pie krišnām pusdienoju. Bet nu es biju nabaga studentiņš, šie taču tādi glamūrīgie rokstāri ar RIČ UN HELSĪ LAIFSTAIL ??), plus vēl tak bija miljons zem matrača un kas tik vēl ne. Hmm hmmm, interesanti.
Kamillia @ 14.05.2025 17:51
Tur ir garšīgi. Tā jau tāda pati kafejnīca kā citas, tur blakus neēd tie, kuriem dod par brīvu. ? Vismaz, kad esmu apmeklējusi, viss pieklājīgi un tāpat kā citās ēstuvēs, ko cilvēki apmeklē pusdienlaikā. Kāpēc divi nestrādājoši cilvēki tur iet pusdienlaikā, nevis pagatavo paši sev ēst, tas, protams, jautājums. :D
ne jau velti mauka tikko bija dabūjusi ārsta slēdzienu, ka ir vārga veselība un bez maz mirstošs gulbis, nedrīkst maukai ne mazāko stresu, lieņuka tanta darīs tik to ko pati grib, kāds strādāt ?Rumblerx @ 14.05.2025 18:16Ar lieveņiem viss slikti, matracī visticamàk arī nekas nav paslèpts, tik cik kàdas autoratlīdzības? kàpèc resnis netriec sievu stràdàt? nu nopietni. Un kas ar masàžàm? Tur arī nekà?
Akasha @ 14.05.2025 18:32Da Kivis pats teica, ka iekrājumi esot tādi, ka divus (vai cik tur) gadus varot nestrādāt bļe. Un cik viņš prasīja stundā par lievenīti? 400 uz ķepas? Nedēļā nosēc pa lievenim, un naudasmaiss rokā. Galvenais (un tas var dikti patikt sawļēm) - viss pa īsto un patieso. Joki par stulbo valdību, gejiem, shēmotājiem, ļaunām bijušajām un liegumiem uz bērniem.
Minelūše @ 14.05.2025 18:56
Nevajag gluži visu, ko Kivis saka, ņemt par pilnu. Tukši lielīties un muldēt viņam patīk tieši tāpat kā laulenei.
Akasha @ 14.05.2025 18:32Da Kivis pats teica, ka iekrājumi esot tādi, ka divus (vai cik tur) gadus varot nestrādāt bļe. Un cik viņš prasīja stundā par lievenīti? 400 uz ķepas? Nedēļā nosēc pa lievenim, un naudasmaiss rokā. Galvenais (un tas var dikti patikt sawļēm) - viss pa īsto un patieso. Joki par stulbo valdību, gejiem, shēmotājiem, ļaunām bijušajām un liegumiem uz bērniem.