paklausījos dziesmas, kas top15. Kivičam nebija kauns iesūtīt savu dziesmu, kas ir čo vižu a tom i paju. Kivičs bez citu palīdzības neko nav spējīgs ne sacerēt, ne noblēt.Helga Andersson @ 13.05.2025 19:23Andrjuha jau diedelē balsojumiņus savam dziesmas izstrādājumam ?
qwe @ 13.05.2025 19:26a kas tas maukai tas sarkanais uz rokas uztetovēts? Kkāds iekaisis pipeļa gals
baigais bardaks mias gulta, kkadas lupatas samestas. Kur tas bērns vispār guļ un cikos iet gulēt?Rozāforums @ 13.05.2025 21:27resnis šovakar viens tiktakā ubago - tapojam tapojam un sūtam dāvaniņas :D
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣qwe @ 13.05.2025 19:26a kas tas maukai tas sarkanais uz rokas uztetovēts? Kkāds iekaisis pipeļa gals
qwe @ 13.05.2025 21:46baigais bardaks mias gulta, kkadas lupatas samestas. Kur tas bērns vispār guļ un cikos iet gulēt?
citi savu mūzikas karjeru sāk TikTokā, Kivis beidzRozāforums @ 13.05.2025 21:27resnis šovakar viens tiktakā ubago - tapojam tapojam un sūtam dāvaniņas :D
man ir tetovējums uz plaukstas virspuses, bet nepnīk, jo ir glīts, ar manu dziļo domu un neizskatās pēc iekaisuša pinčuka🤣🤣🤣Akasha @ 13.05.2025 21:06Lai gredzeni kur gredzeni, bet par vienu gan es iedomājos. Tas tatū uz plaukstas. Tiešām neapnīk? Man sen būtu reāli noriebies, šķiet netīrs, gribētos nomazgāt, jo nu, būsim godīgi, ne pie katra tērpa prasās tāds tetovējums. Un tas nav, ziniet, uz pleca, kur to tā baigi neredz. Plauksta visu laiku acu priekšā. Protams, Lieņuks sākotnēji bija gribējusi būt baigā rebeliste, rokeriste, brīvdomātāja, kura beidzot var "atklāti runāt un paust savas domas", nekā agrāk, kad, Kivja vārdiem runājot, bija vienkārši "dresēta skaistule".
Bet varbūt man tā šķiet tāpēc, ka pašai tetovējumu nav... Tetovētās dāmas, padalieties, lūdzu, pieredzē, kā tur ir?
qwe @ 13.05.2025 21:46baigais bardaks mias gulta, kkadas lupatas samestas. Kur tas bērns vispār guļ un cikos iet gulēt?
Akasha @ 13.05.2025 21:06Lai gredzeni kur gredzeni, bet par vienu gan es iedomājos. Tas tatū uz plaukstas. Tiešām neapnīk? Man sen būtu reāli noriebies, šķiet netīrs, gribētos nomazgāt, jo nu, būsim godīgi, ne pie katra tērpa prasās tāds tetovējums. Un tas nav, ziniet, uz pleca, kur to tā baigi neredz. Plauksta visu laiku acu priekšā. Protams, Lieņuks sākotnēji bija gribējusi būt baigā rebeliste, rokeriste, brīvdomātāja, kura beidzot var "atklāti runāt un paust savas domas", nekā agrāk, kad, Kivja vārdiem runājot, bija vienkārši "dresēta skaistule".
Bet varbūt man tā šķiet tāpēc, ka pašai tetovējumu nav... Tetovētās dāmas, padalieties, lūdzu, pieredzē, kā tur ir?
Ariete @ 13.05.2025 22:54Tiktokā daudz tantuki sēž, varbūt tur cer dabūt klientus kas sauc uz lievenīšiem?
Anette5 @ 13.05.2025 23:12
No cik gadiem sākas tantuki?
qwe @ 12.05.2025 17:58tik lielām meitenēm diez vai var liegt saskarsmi, ja pašas gribētu, tad sen būtu ar dzeguzi sazinajušās, bet viņas izvēlas nesatikt šo būtni un uzskata to par mirušu.
Vai tā vispār var - atņemt mātes tiesības uz dažiem bērniem, bet uz citiem atstāt?
Lai gredzeni kur gredzeni, bet par vienu gan es iedomājos. Tas tatū uz plaukstas. Tiešām neapnīk? Man sen būtu reāli noriebies, šķiet netīrs, gribētos nomazgāt, jo nu, būsim godīgi, ne pie katra tērpa prasās tāds tetovējums. Un tas nav, ziniet, uz pleca, kur to tā baigi neredz. Plauksta visu laiku acu priekšā. Protams, Lieņuks sākotnēji bija gribējusi būt baigā rebeliste, rokeriste, brīvdomātāja, kura beidzot var "atklāti runāt un paust savas domas", nekā agrāk, kad, Kivja vārdiem runājot, bija vienkārši "dresēta skaistule".
yay @ 13.05.2025 18:24Wow, ku muki!! Es nepazīstu nevienu cilvēku, kurš tik neglīti kombinētu gredzenus. Zinu vienu sievieti,kurai ir nu vismaz 8 gredzeni, bet pat viņai tie ir sudraba visi... Tatuha piedot baigo lētumu. Un kā var vilkt bižutēriju ar izkritušiem dimantiem, tu ko pie miskastes to aliexpress riņķi atradi?