draugs bija,stāvā sajūsmā par konci!Akasha @ 04.05.2025 11:20Vakar Arēnā Rīga bija fantastisks Skyforger 30 gadu jubilejas koncerts, prezentēja jauno albumu. Solists pirms katras dziesmas pāris teikumos iepazīstināja, par ko tā ir un kāpēc tapusi. Blieza tiešām jaudīgi. Lūk, ko nozīmē profesionalitāte un ieguldīts milzu darbs. Un tagad iztēlojos vepri, kā tas sēkšanas starplaikos spļauj žulti par ļaunām sievietēm, kuras neļauj bērniem tēti, nozagtiem tētiem, heiteriem un sabiedrības skaudību. Un beigās, kad visi paklanās, izskrien grupas dalībnieku sievas un klanās līdzi. Absurds un komēdija.
Es, protams, piemirsu, ka Skyforger ir nepatiesie.
Rozāforums @ 04.05.2025 14:07heh,kārtējie svētki kad tabors vazājas pa Vecrīgu un lenķis siekalodamies filmē desu stendus :D
Babebbq @ 04.05.2025 14:59
Viņa to Vecrīgu filmē katru reizi, itkā pirmo reizi tur būtu, plus visi storiji, kas nav bumerangi - trīc un dreb, man pat kā NEinfluencerim kontents ir kvalitatīvāks ?
Kā nepievērš? Tak viisi skrien,krīt ap kaklu un raud.Visi kliedz no braucošo mašīnu logiem,bērni raud! Lūdzu nefantazē! 😂LilyLady @ 04.05.2025 16:46Pat 4.maijā nevienam Kiviča viltus patriotiskās dziesmeles nav vajadzīgas. Klīst nogarlaikojušies pa Vecrīgu, kviecis kā gailis sarkanās trennuškās un neviens viņiem nepievērš uzmanību. Pieprasītākais mĪziķis Latvijā. ?
Castorella @ 04.05.2025 17:11Ierakstīšu tomēr par to fani, kas raudādama un trīcēdama metās Lienei ap kaklu. Pat ticu, ka tā ir bijis, jo man bija radiniece, kas savos 60 gados bija bērna prātā. Lasīt un rakstīt viņa prata un pēdējos gados to vien darīja kā sekoja visādām slavenībām, atceros, ka viņa stundām varēja stāstīt par Candy, Aišu utt., no galvas zināja to šovu, dedzīgi rakstīja sajūsmas vēstules. Un reiz bija pēc kāda koncerta Aišu satikusi un pat pāris vārdus pārmijušas. Tas cilvēkam bija tāds pārdzīvojums, ka viņa tiešām burtiski trīcējusi aiz sajūsmas. Tā kā Lienes melos bieži vien ir kāda kripata patiesības, no kuras tad tiek izpūsti stāsti par ļaužu sajūsmu un mīlestību. Varbūt pat Liene pati tam notic.