Esmu 100% droša, ka kārtējais sūds uzražots. Kviecis savu jaunos hitus cep tāpat kā Ļenka savus mālējumus.LabaDabaDa @ 30.04.2025 10:10Valis jauno hitu esot prezentējis veseliem 10 cilvēkiem, visi esot slavējuši.
Kā jums liekas - kas bija tie 10 cilvēki? Ļenkas 5 personības, mazā meita, Vaļa mamma, tētis un divi džeki no ierakstu studijas, kuriem par to naudu maksāja? Vai es vēl kādu aizmirsu? :D :D :D
Sarme @ 30.04.2025 13:52Kas ir tas, kas man nekad nav bijis, ko vienmēr esmu aizņēmusies no citiem? - Man gribējās atbildēt - veselais saprāts un intelekts, Lieņuk
Redwine @ 30.04.2025 16:29Leņķi ko dirs, ka resnais riteni Tev nopirka ? Tā ir sadarbība , ne Tu pirmā sliktas izvēles persona , kurai piedāvāja ! Vakar mashai latvietei tā kas no džojū arī reklāma ar viņiem. Tik viņa godīgi # liek
Redwine @ 30.04.2025 16:29Leņķi ko dirs, ka resnais riteni Tev nopirka ? Tā ir sadarbība , ne Tu pirmā sliktas izvēles persona , kurai piedāvāja ! Vakar mashai latvietei tā kas no džojū arī reklāma ar viņiem. Tik viņa godīgi # liek