Incognito @ 21.04.2025 01:24Es nevaru pati sev nodefinēt kas tieši, bet kaut kas tajā video, kur Mia sit to Lienes olu, ir tāds kā ērmīgs. Tās agresīvās, straujās kustības. Lai man piedod, bet tā meitene mani drusku biedē
MarieAntoinette @ 21.04.2025 10:20Ieguglējiet "fetal alcohol syndrome", daudz kas paliks skaidrāks.
Adele4 @ 21.04.2025 10:44Neaizmirstam, ka Mia jau 4 gadus sūc piena maisījumu.... tas arī atstāj sekas
Siredzho @ 21.04.2025 09:57
Esmu redzējusi, kā Mia uzvedas, kad teftelis trinkšķina ģitāru, Mia ar Kņopieni sēž un gaida tajā pašā kafenē. Mia neklausa Kņopieni, niķaina un pilnīgi pie pakaļas, ko tā tur viņai saka. Miai autoritāte ir tikai teftelis. Mia aiziet mierīgi aiz tefteļa pie klavierēm, sāk tās aiztikt utt. Viļājas, skraida kā mežonis. Zinu, ka pat bērniem vai nu tikai labu vai neko, bet mežezera plūdi grūtniecības laikā nepaliek bez sekām kopā ar jebkādu bērna audzināšanu vai elementāru bērna aprūpi.
Siredzho @ 21.04.2025 09:57
Esmu redzējusi, kā Mia uzvedas, kad teftelis trinkšķina ģitāru, Mia ar Kņopieni sēž un gaida tajā pašā kafenē. Mia neklausa Kņopieni, niķaina un pilnīgi pie pakaļas, ko tā tur viņai saka. Miai autoritāte ir tikai teftelis. Mia aiziet mierīgi aiz tefteļa pie klavierēm, sāk tās aiztikt utt. Viļājas, skraida kā mežonis. Zinu, ka pat bērniem vai nu tikai labu vai neko, bet mežezera plūdi grūtniecības laikā nepaliek bez sekām kopā ar jebkādu bērna audzināšanu vai elementāru bērna aprūpi.
LabaDabaDa @ 21.04.2025 10:57
Tas tikai apliecina, ka bērnam tur vispār nevajadzēja atrasties... Ja man būtu gadiem ilgi jāsēž kaut kādā utainā bārā, klausoties Vaļa gaudošanā un Plekstes ķiķināšanā, es arī sajuktu prātā un sāktu sist galvu pret klavierēm! ?
Tieši tāpēc to bērnu neviens vairs neuzņemās pieskatīt. Mia ir problemātisks bērns, antisociāla uzvedība, dīvainas reakcijas uz lietām. Ceru, ka kaķis necieš un ir iemācījies aizstāvēties.Incognito @ 21.04.2025 01:24Es nevaru pati sev nodefinēt kas tieši, bet kaut kas tajā video, kur Mia sit to Lienes olu, ir tāds kā ērmīgs. Tās agresīvās, straujās kustības. Lai man piedod, bet tā meitene mani drusku biedē
Hermiine89 @ 21.04.2025 12:30Tieši tāpēc to bērnu neviens vairs neuzņemās pieskatīt. Mia ir problemātisks bērns, antisociāla uzvedība, dīvainas reakcijas uz lietām. Ceru, ka kaķis necieš un ir iemācījies aizstāvēties.
upeskrasti @ 21.04.2025 00:35Tad tāpēc Ļenka vakar tās olas gan jau ka steigā krāsoja, jo bija kaut kur uzaicināti. Sēdētu mājās, izliktos par beigtu un Lieldienas vispār nesvinētu aizbildinoties ar 100 un 1 iemeslu.
akul12 @ 21.04.2025 12:41
Nevajag pārspīlēt, tagad daudzi bērni uzvedas, kā Mia. Tikai mammītes jau dabūjušas saviem bērniem diagnozes, kuras vilksies viņiem līdzi visu mūžu...
bet tur visi piedalās audzināšanā, arī vecvecāki bieži kopā redzami!
akul12 @ 21.04.2025 16:14
Uff nogrūšana vecvecākiem nav audzināšana, kuru būtu jāizceļ ?
Bet protams, gan jau vairākums visus brīvlaikus bija aizsūtīti pie vecvecākiem, lai nemaisās pa kājām, tad liekas dikti ģimeniski ?
akul12 @ 21.04.2025 16:14
Uff nogrūšana vecvecākiem nav audzināšana, kuru būtu jāizceļ ?
Bet protams, gan jau vairākums visus brīvlaikus bija aizsūtīti pie vecvecākiem, lai nemaisās pa kājām, tad liekas dikti ģimeniski ?
Adele4 @ 20.04.2025 23:41Kiviciem jauni draugi- Rāviņu ģimene?