C00L Dzipsy @ 21.01.2022 18:08Nu čau, čau! Hihihihi.. ?
Es tikai gribēju ienākt un novēlēt jums visiem KOLOSĀLU un FORŠU dieniņu! Lai jums viss izdodas! Hihihi.. ?
Meitenes, es šobrīd veidoju KOMANDU! Šobrīd aicinu pie sevis KOMANDĀ superatraktīvas meitenes! Veidosim biznesu kopā! Es jums visu iemācīšu, visu pastāstīšu! Galvenais NEBAIDIETIES!
Šīs jaunās KAPSULAS ir vienkārši ģeniālas! Tikai divas kapsulas dienā! Tās jums nodrišinās visus nepieciešamos dārzenīšus, tik daudz vitamīnu iekšā.
Droši rakstiet man privāti, piereģistrēšu jūs, veidosim KOMANDU kopā! Reģistrēšanās ir bezmaksas, nekādu papildus ieguldījumu!
Uz visām 200 vēstulēm, kuras jau esmu saņēmusi, es šodien noteikti atbildēšu!
#vegetasteam #magicmushrooms #busineswoman #fitlife #inspiration #fitmom #womenstrenght #power #dreams #goals #work #health
🤣🤣 cik iepakojumi jāpasūta viena vegetas kursa iziešanai?C00L Dzipsy @ 21.01.2022 18:08Nu čau, čau! Hihihihi.. ?
Es tikai gribēju ienākt un novēlēt jums visiem KOLOSĀLU un FORŠU dieniņu! Lai jums viss izdodas! Hihihi.. ?
Meitenes, es šobrīd veidoju KOMANDU! Šobrīd aicinu pie sevis KOMANDĀ superatraktīvas meitenes! Veidosim biznesu kopā! Es jums visu iemācīšu, visu pastāstīšu! Galvenais NEBAIDIETIES!
Šīs jaunās KAPSULAS ir vienkārši ģeniālas! Tikai divas kapsulas dienā! Tās jums nodrišinās visus nepieciešamos dārzenīšus, tik daudz vitamīnu iekšā.
Droši rakstiet man privāti, piereģistrēšu jūs, veidosim KOMANDU kopā! Reģistrēšanās ir bezmaksas, nekādu papildus ieguldījumu!
Uz visām 200 vēstulēm, kuras jau esmu saņēmusi, es šodien noteikti atbildēšu!
#vegetasteam #magicmushrooms #busineswoman #fitlife #inspiration #fitmom #womenstrenght #power #dreams #goals #work #health
LaikamGarlaicigi @ 21.01.2022 19:10Vai kivičmājās ēd no papīra šķīvjiem vai vienkārši neveiksmīgs šķīvju dizains?
Recepte arī bezmaz: "ai nu tak redzat, kas bildē. Tobiš sametat uz šķīvja un gatavs. "
TeaPot @ 21.01.2022 18:53?? cik iepakojumi jāpasūta viena vegetas kursa iziešanai?
LaikamGarlaicigi @ 21.01.2022 19:40Izskatīju storijus. Nezinu, vai kāda Ļenkai sūta ļaunas vēstules, vai Ļenka atkal lasa forumu, bet īsumā - ļaunums un intrigas atsitas sejā (vai Ļenkai laikam īpaši dekoltē zonā) un nekādi vitamīni vai krēmi nepalīdzēs vairs.
Bet, kas par akrila lāpstām Ļenkai! ?
LaikamGarlaicigi @ 21.01.2022 19:10Vai kivičmājās ēd no papīra šķīvjiem vai vienkārši neveiksmīgs šķīvju dizains?
Recepte arī bezmaz: "ai nu tak redzat, kas bildē. Tobiš sametat uz šķīvja un gatavs. "
Shameon @ 21.01.2022 21:14pajāt, cepti spināti ar svaigiem spinātiem ???
vivii @ 21.01.2022 21:20
Nav, nav cepti, raksta tak, ka tikai uzsildīti :D
Tātad ņēma vērā manu (un arī citus) viedokli, ka spinātus var cept max.40 sek., lai tie nezaudētu krāsu un garšu.
Minelūše @ 21.01.2022 21:52Tad viņa liek siltus spinātus uz aukstiem spinātiem??