KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 2576
Reģ: 11.04.2023
Rietumusawle @ 15.04.2025 15:23
Es atbalstītu jebkuru sievieti, kurai jāsadzīvo gadiem ar Lienes un Kivja bullingu. Bet plus Madarai arī, ka neļāvās spēlēt pēc vinu stabules. Un Madara audzina savas meitas un dzīvo savu dzīvi. Lienuks ēd sēnes ar tunci un “eleganti” sagrieztiem redīsiem.

Domā, ka ļieņuks kivja pirmais šļuciens pa kreisi, vienkārši pārāk publiski iznāca 😁
Sievietēm patīk muzikanti, pietiek mācēt patrinkšķināt uz ģitāras un jau sieviešu grupiņa salasījusies. Bet kivim citi apgriezieni zscars, pats ar dzied, sievietes kūst, nebrīnīšos, ka afterpārtijos ne vienu vien paņēmis.
15.04.2025 15:29 |

Reitings 4743
Reģ: 05.12.2021
Rozāforums @ 15.04.2025 14:50
https://www.youtube.com/watch?v=NwUm4yr1jOI
ja nu kāda nav redzējusi vai aizmirsies, bet brīdinu labāk neskatīties it īpaši 31:50 un 41:11
bet klau, tur vismaz Lienei vēl ir balss un viedoklis kaut kāds. Tagad tikai tupa smaida blakus saimniekam.
15.04.2025 15:33 |

Reitings 605
Reģ: 13.10.2023
Hermiine89 @ 15.04.2025 15:26
Tas komplekts brokastu šķīvī izskatās pēc paģiru uzkodām. Vismaz man ko tādu prasās pēc jestras ballītes nākamajā dienā. Neko helsī tiešām nesaskatu. Ja būtu rīvēti burkāni un bietes ar sēkliņām, tad varētu saukties -helsī

Salasījusies GR, tagad ēdis pareizi, veselīgi,sabalansēti😀
15.04.2025 16:19 |

Reitings 135
Reģ: 07.04.2025
akul12 @ 15.04.2025 15:14

Beidzot kāda nenoraustījās pateikt Madaras fanu klubiņam forumā, kā ir ?
18 gados noteikti zināja kur lien... un ja kivis nebūtu sabojājis ar atklātu šļūkšanu pa kreisi, tad iespējams vēl šodien būtu kopā.
Bet te jau ierasta prakse dažām personībām vemt virsū, bet par citām tikai labu...

Tu tik naivs, ka iespējams tev arī kivis mācētu sabraukāt pa ausīm, ka pat tu padotos un samīlētos.
Vienvārdsakot, beidz murgot.
15.04.2025 16:37 |

Reitings 2761
Reģ: 07.03.2022
Lipsofshit profesionāla meistare. 🤣🤣🤣🤣 Liene, tu vispār esi redzējusi sevi spogulī bez filtriem?
15.04.2025 17:14 |

Patīk
Reitings 23214
Reģ: 09.12.2015
Ja Madarai tas kviecis būtu bijis vajadzīgs, paņemtu atpakaļ, kad viņš līda pie ģimenes ar pārliecību, ka nu tik viss būs piedots. Bet Madara bija laimīga, ka tikusi vaļā. Kaut arī bija grūti sākumā vienai ar visu tikt galā, viņa vienalga vairs to dzērāju un muldētāju atpakaļ negribēja.
15.04.2025 17:25 |

Reitings 2576
loija @ 15.04.2025 16:37

Tu tik naivs, ka iespējams tev arī kivis mācētu sabraukāt pa ausīm, ka pat tu padotos un samīlētos.
Vienvārdsakot, beidz murgot.

Ko braukāt pa ausīm, viņš ir mūziķis- slavenība vienmēr būs kāda, kura būs samīlējusies. Kaut vai klausoties viņa dziesmas...
Vienīgi jūs te murgojat un tikpat apšaubāmas morāles sievietes, kā ļieņuks ceļat uz pjedestāla, kā paraugus... 😁
15.04.2025 17:26 |

Patīk
Reitings 23214
Reģ: 09.12.2015
MeltedCheese @ 15.04.2025 17:14
Lipsofshit profesionāla meistare. ???? Liene, tu vispār esi redzējusi sevi spogulī bez filtriem?

Es kaut kur lasīju, ka pāršpricētājām beibēm notiek līdzīgs fenomens, kā tām, kuras nocepas solārijā kā žāvētas vistas, bet vienalga jūtas pārāk bālas. Sašpricētās nespēj apstāties, visu laiku grib vēl un vēl kaut ko piešpricēt, uzlabot, nogludināt. Tur izveidojas kaut kāda pilnīgi izkropļota skaistuma uztvere.
15.04.2025 17:35 |

Reitings 6253
Reģ: 01.04.2023
Annie @ 15.04.2025 12:45
Varbūt arī būtu, bet to jau nekā nevar zināt, jo pagātne nav maināma.
Es nesekoju nevienai no šīm influencerēm, tāpēc nekādus jaunumus nezinu. Reizēm, kad gribas izvēdināt galvu, palasu te sarakstīto.
Man nav ne jausmas, kāda šīm populārajām ir izglītība vai profesija, bet nu karjera Instagram, man nešķiet dzīves sasniegums.
Tas noteikti ir apgrūtinoši veidot šo saturu, uzturēt sekotāju interesi, droši vien, ka jāiegulda ļoti daudz darba un jātērē daudz laika, bet neuzskatu, ka tas ir profesionāls sasniegums.
Protams, katram savs. Es tomēr nekad neesmu sapratusi un nesapratīšu savas personīgās dzīves atrādīšanu Instagram, Facebook utml.

Nelasi, nezini, bet viedoklis, ka Madara slavena tikai pareicoties Kivim, ir. Tad varbūt noskaidro vispirms. Domāju, ka viņa pietiekoši sevi ir pierādījusi kā stipru, patstāvīgu sievieti.
Kāpēc te reizi pa reizei atrodas kāds, kas izmet, ka te esot “Madaras fanu klubs”? Nu, ne gluži tieši Madaras, bet arī jebkuras citas sievietes, kas būtu Madaras vietā. Šī diskusija ir tiešais piemērs, ko īsti nozīmē salikums “sieviete sievietei”.
15.04.2025 18:02 |

Reitings 40691
Reģ: 11.02.2015
Teikšu, kā ir, par Madaru mēs nerunājam Ietekmeļu diskusijā, jo tāda viņa gluži nav. Un arī nekad nav radījusi iespaidu, ka par tādu censtos iztaisīties.
Bet mēs par viņu runājam kiviču diskusijā, un uz tā pārīša fona viņa ir vienkārši karaliene 🎀 tad nu varbūt arī nolasās kā fanošana.
Plus, daudzas un es tai skaitā ir atzinušas, ka nebūtu iznesušas to šitstormu tik eleganti, kā Madara. Un tas arī pelna apbrīnu.
Viņas starta kapitāls principā bija antislava, bet viņa to ir pārvērtusi pievilcīgā, ģimeniskā profilā. Un izmantojusi situāciju arī nedaudz savā labā, izmantojot sniegtās sadarbības. Pat ja visa tā uzmanība bija "pateicoties kivičam", to varēja izmantot gan uz augšu, gan leju.
What's not to like - es īsti nezinu.
15.04.2025 18:50 |

Reitings 2576
Noteikti patstāvīga, stipra sieviete 😁
Atliek palasīt preses rakstus no 19. gada... 😁
Kivis tāpat, kā ar lieņuku manipulēja un dzīvoja kopā, ntās reizes krāpis... līdz parādījās lieņuks, kurš kivi aizvilka pie sevis.
15.04.2025 19:04 |

Reitings 25792
Reģ: 07.06.2022
Es ieraudzīju to HELSĪ un nevareju saprast, kas tas helsis tāds, kura ēdamvieta. Līdz pieleca, ka domājis HEALTHY. Jezu 🙈🙄 Jūrapeza houm, Andra gaumē 😖
15.04.2025 19:34 |

Reitings 135
Reģ: 07.04.2025
Euclid @ 15.04.2025 18:50
Teikšu, kā ir, par Madaru mēs nerunājam Ietekmeļu diskusijā, jo tāda viņa gluži nav. Un arī nekad nav radījusi iespaidu, ka par tādu censtos iztaisīties.
Bet mēs par viņu runājam kiviču diskusijā, un uz tā pārīša fona viņa ir vienkārši karaliene ? tad nu varbūt arī nolasās kā fanošana.
Plus, daudzas un es tai skaitā ir atzinušas, ka nebūtu iznesušas to šitstormu tik eleganti, kā Madara. Un tas arī pelna apbrīnu.
Viņas starta kapitāls principā bija antislava, bet viņa to ir pārvērtusi pievilcīgā, ģimeniskā profilā. Un izmantojusi situāciju arī nedaudz savā labā, izmantojot sniegtās sadarbības. Pat ja visa tā uzmanība bija "pateicoties kivičam", to varēja izmantot gan uz augšu, gan leju.
What's not to like - es īsti nezinu.

Nedaudz vēl piebildīšu, ka nevis izmantoja savā labā, bet savu bērnu labā. Jo šis pārītis ar putām uz lūpām mēģināja viņu mentāli iznīcināt un dara to joprojām. Ir jābūt patiešām ļoti stiprai saglabāt pašcieņu un noturēties maksimāli normālībā, parādot meitām piemēru, nevis publiski zākāties.
Madarai visu cieņu.
Starp citu, kolīdz Madara uzzināja, ka viņu krāpj, tā tur viss mainījās. Kivič pats viņu turēja, nelaida vaļā, solīja laboties utt. Līdz Liene aizvilināja pavisam.
15.04.2025 19:43 |

Reitings 423
Reģ: 13.02.2024
akul12 @ 15.04.2025 19:04
Noteikti patstāvīga, stipra sieviete ?
Atliek palasīt preses rakstus no 19. gada... ?
Kivis tāpat, kā ar lieņuku manipulēja un dzīvoja kopā, ntās reizes krāpis... līdz parādījās lieņuks, kurš kivi aizvilka pie sevis.

Tu no sava puspamestā lauku ciema varētu pārcelties uz pilsētu, atradīsies nodarbes un draugi. Tagad tikai sēdi sieviešu klaču forumā un bezjēdzīgi gvelz. Plus Tev agresīvi tēviņi, uzburbušas 40gadnieces liekas normāla vide, un tv šovos/dzeltenās preses komentāros sagrābstīta dezinformācija - svēta patiesība. Jaunam vīrietim tik vien interešu un tik maza nojēga par visu. Tiešām negribas brīvo laiku aizpildīt jēdzīgāk?
15.04.2025 22:14 |

Reitings 320
Reģ: 04.07.2024
smieklīgi, ka ik pa brīdim atjaunojas uzbrukumi Madarai. Kādam tomēr nedod mieru tas, ka sieviete pēc šķiršanās var dzīvot labi. Īpaši smieklīgi ir apcerējumi, ka par savu veiksmīgo darbu (un, cik saprotams, labām sadarbībām) instagramā viņai jāpateicas Kivičam. Ja tiešām Kiviča vārds ko dotu, tad jau Liene instagramā būtu superzvaigzne un visi kautos par sadarbību ar viņu.
15.04.2025 22:18 |

Reitings 44058
Reģ: 10.11.2022
Mia joprojām ziemas zābakos. Ielikta melnbaltā bilde, lai nav tik uzkrītoši. Ui, kā to mātīti vajadzētu kaut.
15.04.2025 22:36 |

10 gadi
Reitings 13632
Reģ: 29.01.2009
Droši vien, ka nav vērts mēģināt te neko skaidrot, jo katrs taču uztver citādi. Bet var jau pamēģināt.
Nē, es neuzbrūku Madarai un noteikti neapskaužu viņas dzīvi. Viņa noteikti ir malacis, jo ir izaudzinājusi jaukas un gudras meitenes, dzīvo tādu dzīvi, kādu vēlas.
Bet nu diezgan droši ir tas, ka sekotāju skaitu ir ietekmējusi arī visa šī Kivičdrāma.
Par to, kāpēc Liene nav superzvaigzne: jūs pašas te rakstāt, ka viņa ir slima. Ja tā ir taisnība, tad nav īsti ētiski cilvēku knābāt un par viņu smieties. Ļoti žēl, ka viņa savas izlaidīgās dabas (vai slimības ietekmē?) ir izdarījusi dzīvē tādas izvēles, kas viņu ir novedušas līdz zemākajam dzīves punktam.
Par laimi pirmajā laulībā dzimušajām meitām paveicās ar tēvu un pārējiem radiem. Bet mazajai meitenei ir drūma dzīve ar tik nemīlošiem vecākiem. Kāpēc neiejaucas bāriņtiesa un neatņem viņiem aprūpes tiesības, gan nav skaidrs. Domāju, ka iemeslu tam būtu pietiekami.
15.04.2025 23:10 |

Reitings 6253
Castorella @ 15.04.2025 22:18
smieklīgi, ka ik pa brīdim atjaunojas uzbrukumi Madarai. Kādam tomēr nedod mieru tas, ka sieviete pēc šķiršanās var dzīvot labi. Īpaši smieklīgi ir apcerējumi, ka par savu veiksmīgo darbu (un, cik saprotams, labām sadarbībām) instagramā viņai jāpateicas Kivičam. Ja tiešām Kiviča vārds ko dotu, tad jau Liene instagramā būtu superzvaigzne un visi kautos par sadarbību ar viņu.

Kiviča vārds dod tikai negatīvu asociāciju saprātīgajai tautas daļai. Twiterī kādu laiku atpakaļ pat klejoja izteiciens “kas tu galīgi jau kivičs esi?”. Bezmaz lamuvārds.
Ja nemaldos, abas meitas arī atteicās no tā uzvārda, vai arī vienai tas izdevās? Es zinu, ka tiesā tas galīgi nav vienkārši, principā ir vajadzīgs tēva paraksts (ko viņs nekad nedotu). Tātad argumenti bijuši tiešām spēcīgi, lai Kimu no tā abrīvotu (īsti nezinu par Keitiju).
15.04.2025 23:15 |

Reitings 6253
GlorijaGrevcova @ 15.04.2025 22:14

Tu no sava puspamestā lauku ciema varētu pārcelties uz pilsētu, atradīsies nodarbes un draugi. Tagad tikai sēdi sieviešu klaču forumā un bezjēdzīgi gvelz. Plus Tev agresīvi tēviņi, uzburbušas 40gadnieces liekas normāla vide, un tv šovos/dzeltenās preses komentāros sagrābstīta dezinformācija - svēta patiesība. Jaunam vīrietim tik vien interešu un tik maza nojēga par visu. Tiešām negribas brīvo laiku aizpildīt jēdzīgāk?

Es šito personu esmu sen jau bloķējusi, nedaudz kaitina tikai, ka nākas redzēt viņa bezsakarus jūsu “citātos”. 😒
15.04.2025 23:20 |

10 gadi
Reitings 12857
Reģ: 21.03.2014
DabaTevivēro @ 15.04.2025 22:36
Mia joprojām ziemas zābakos. Ielikta melnbaltā bilde, lai nav tik uzkrītoši. Ui, kā to mātīti vajadzētu kaut.
tie nav zàbaki, bet kerkiras puikas botas. Zàbaki bija arènas bildès.
15.04.2025 23:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits