MeltedCheese @ 14.04.2025 02:50Šausmas! Tā notiek, kad staigā pa kaktu kantoriem.
Kāds dirst. Tas ir defilē. 🤣🤣🤣Tonya @ 14.04.2025 08:58
Izskatās, ka botas spiež un (d)irst vajag. Atvainojos par rupju leksiku, bet kā var tik tizli iet un pati vēl tādu video ielikt :D un kaut kā nemaz tik tievi viņai tie gurni neizskatās, kā bildēs, kur izliekusies 17 līkumos.
Nu tā meitene kviecim ir nesasniedzama virsotne.Ne viņai ne viņas draudenei to vepri nevajag.Varat apskatīties šīs meitenes līmeni---liene_whiteKkalnina @ 14.04.2025 11:16Sveikas, rozās!
Pirmais, ko gribēju pateikt- Vai tik tā blondā dāma, kas bija resnajam storijā, nav tā pati, kas ar savu otru blondo draudzeni sēdēja kafē, kurā pirms aptuveni gada (?) resnais kvieca?
Varbūt ir vēl kāda, kura atceras, kā Liene filmēja šīs divas sievietes? Šeit forumā jau viņas tika apspriestas. Atmiņā palicis baltais apģērbs, kuru pēc neilga brīža arī Liene sāka vilkt, tieši pēc šī pasākuma un šīm sakoptajām dāmām. Bet protams, varu kļūdīties.
Otrais, nezinu, vai šeit jau apsprieda to tiktok tiešraidi no Alūksnes Klondaikas. Bet teksts, no resnā- “vai kā gribētos iedzert aliņu… bet nu… nu es esmu koncertā” un uz brīdi zālē ir klusums bet jau nākamajā, kāds labestīgs cilvēks nāk ar alus glāzi. Resnajam divi piegājieni un glāze tukša. Izskatās, ka šis jau ir atstrādāts gandrīz katrā pasākumā tāpēc nav brīnums, ka katru reizi viņam pie kājām ir kas dzerams.
Trešais, man ir tik žēl skatīties tās pēdējās bildes, ko ielikusi šizofrēniķe, kur pirmajā bildē Mia pasmaida bet jau nākamajā viņa izskatās tā, it kā viņai spiestu turēt to muti ciet un nesmaidīt ar zobiem.
kuranavliene @ 14.04.2025 11:48Nu tā meitene kviecim ir nesasniedzama virsotne.Ne viņai ne viņas draudenei to vepri nevajag.Varat apskatīties šīs meitenes līmeni---liene_white
Nu, bļe, tak viņai kāja tūlīt tāpat atkal izaugs, negrūdīs tak naudu pa tukšo! Bet nu vispār drausmas, Andelemandelē ir smuki, mazlietoti apaviņi, ja jaunus nevar atļauties. Idioti.LilyLady @ 14.04.2025 10:02Bet nu es nevaru beigt šokēties par to vienaldzību pret savu bērnu. Kā var būt tā, ka aprīļa vidū meitai nav nevienu citu apavu kā vien ziemas zābaki ar vilnas iekšu? Māte bezdarbniece ar čupu brīvā laika, caurām dienām skatās Netflix, bet nekad nevar savlaicīgi sagatavot bērnu jaunam gadalaikam.
Un, jā, zobi arī Miai ļoti bēdīgā stāvoklī. Tīkmēr vecāki tik spīdina savas mākslīgās redeles.
Pretekļi.?
Pilgrim @ 14.04.2025 11:58Nu, bļe, tak viņai kāja tūlīt tāpat atkal izaugs, negrūdīs tak naudu pa tukšo! Bet nu vispār drausmas, Andelemandelē ir smuki, mazlietoti apaviņi, ja jaunus nevar atļauties. Idioti.
Kkalnina teksts @ 14.04.2025 11:16
Pirmais, ko gribēju pateikt- Vai tik tā blondā dāma, kas bija resnajam storijā, nav tā pati, kas ar savu otru blondo draudzeni sēdēja kafē, kurā pirms aptuveni gada (?) resnais kvieca?
Neiil @ 14.04.2025 13:44Nu lienei smaganas izskatās pelēkas, grūti saprast, bet tā šķiet! Tad domājams tas ir tikai laika jautājums, kad ar to viņas redeli viss būs pavisam slikti! Mia iemācīs kā smaidīt ar sakniebtām lūpām! Vai izņemamajai protēzei peso varbūt kautkur sakasīs...
Jā, šis ir fenomenāli- piedēvēt sev veselīgu dzīvesveidu ar to filleru sabojāto seju, krāteriem pašā sejas centrā. Viņai tā kā šķiet, ka mēs esam tik pat vājredzīgi kā Kviecis?! Ļenkuce- tavs vizuālais tēls un retorika neatstāj veselīga cilvēka iespaidu. Tu raksti murgaini un dzīvo izdomātā realitātē.RozīneE @ 14.04.2025 13:26Man patīk viņas pēdējai storijs, ka cilvēki izvēlas pills or surgery, ne healty lifestyle!
Kas viņasprāt ir viņas manipulācijas ar lūpu palielināšanu un vēl visiem preparātiem ko viņai sejā laiž- veselīgs dzīvesveids?
Tādu cilvēku kā viņa es savā dzīves pieredzē vēl neesmu satikusi, kura katru dienu var iespļaut akā no kuras pati regulāri dzer ?♀️
kviecim pie sāniem būs svaigāka būtne, tiesa dumja, jo gudru sievieti viņam nedabūt!
BugsPony @ 14.04.2025 15:21Kur liene liek visus savus ķēpājumus? Savā mini dzīvoklī krauj čupā?
Apskaus 😁 un raudās, saprotams!Rozāforums @ 14.04.2025 15:28
un gaida kad tos izstādīs mākslas muzejā, cilvēki stāvēs rindā, visi skries klāt apskaus un gribēs foto kopā ar lielo mākslu..............
akul12 @ 14.04.2025 15:09
Kāpēc dumja? Vai madara arī dumja? Visas te viņu slavē... Bet arī bija kopā ar kivi ?
Jeb tā skaudība, ka kivis savā opja vecumā mierīgi paņems 20 gadīgu beibi?
akul12 @ 14.04.2025 15:09
Kāpēc dumja? Vai madara arī dumja? Visas te viņu slavē... Bet arī bija kopā ar kivi ?
Jeb tā skaudība, ka kivis savā opja vecumā mierīgi paņems 20 gadīgu beibi?