KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 135
Reģ: 07.04.2025
MeltedCheese @ 14.04.2025 02:50
Šausmas! Tā notiek, kad staigā pa kaktu kantoriem.

Un patērē alkoholu nenormālos apjomos kopā ar savu mīļoto vīru, kurš viņu uzsēdināja uz tā, nedzer ūdeni, jo tas ir tikai mārketings un nekopj sevi. Pēc dažiem gadiem Lieni vairs pazīt nevarēs, ja turpinās laist fillerus zem ādas. Tur būs katastrofa.
14.04.2025 10:51 |

10 gadi
Reitings 8283
Reģ: 17.09.2009
Tonya @ 14.04.2025 08:58

Izskatās, ka botas spiež un (d)irst vajag. Atvainojos par rupju leksiku, bet kā var tik tizli iet un pati vēl tādu video ielikt :D un kaut kā nemaz tik tievi viņai tie gurni neizskatās, kā bildēs, kur izliekusies 17 līkumos.
Kāds dirst. Tas ir defilē. 🤣🤣🤣
14.04.2025 11:01 |

Reitings 157
Reģ: 14.04.2025
Sveikas, rozās!
Pirmais, ko gribēju pateikt- Vai tik tā blondā dāma, kas bija resnajam storijā, nav tā pati, kas ar savu otru blondo draudzeni sēdēja kafē, kurā pirms aptuveni gada (?) resnais kvieca?
Varbūt ir vēl kāda, kura atceras, kā Liene filmēja šīs divas sievietes? Šeit forumā jau viņas tika apspriestas. Atmiņā palicis baltais apģērbs, kuru pēc neilga brīža arī Liene sāka vilkt, tieši pēc šī pasākuma un šīm sakoptajām dāmām. Bet protams, varu kļūdīties.
Otrais, nezinu, vai šeit jau apsprieda to tiktok tiešraidi no Alūksnes Klondaikas. Bet teksts, no resnā- “vai kā gribētos iedzert aliņu… bet nu… nu es esmu koncertā” un uz brīdi zālē ir klusums bet jau nākamajā, kāds labestīgs cilvēks nāk ar alus glāzi. Resnajam divi piegājieni un glāze tukša. Izskatās, ka šis jau ir atstrādāts gandrīz katrā pasākumā tāpēc nav brīnums, ka katru reizi viņam pie kājām ir kas dzerams.
Trešais, man ir tik žēl skatīties tās pēdējās bildes, ko ielikusi šizofrēniķe, kur pirmajā bildē Mia pasmaida bet jau nākamajā viņa izskatās tā, it kā viņai spiestu turēt to muti ciet un nesmaidīt ar zobiem.
14.04.2025 11:16 |

Reitings 3113
Reģ: 29.05.2022
Kkalnina @ 14.04.2025 11:16
Sveikas, rozās!
Pirmais, ko gribēju pateikt- Vai tik tā blondā dāma, kas bija resnajam storijā, nav tā pati, kas ar savu otru blondo draudzeni sēdēja kafē, kurā pirms aptuveni gada (?) resnais kvieca?
Varbūt ir vēl kāda, kura atceras, kā Liene filmēja šīs divas sievietes? Šeit forumā jau viņas tika apspriestas. Atmiņā palicis baltais apģērbs, kuru pēc neilga brīža arī Liene sāka vilkt, tieši pēc šī pasākuma un šīm sakoptajām dāmām. Bet protams, varu kļūdīties.
Otrais, nezinu, vai šeit jau apsprieda to tiktok tiešraidi no Alūksnes Klondaikas. Bet teksts, no resnā- “vai kā gribētos iedzert aliņu… bet nu… nu es esmu koncertā” un uz brīdi zālē ir klusums bet jau nākamajā, kāds labestīgs cilvēks nāk ar alus glāzi. Resnajam divi piegājieni un glāze tukša. Izskatās, ka šis jau ir atstrādāts gandrīz katrā pasākumā tāpēc nav brīnums, ka katru reizi viņam pie kājām ir kas dzerams.
Trešais, man ir tik žēl skatīties tās pēdējās bildes, ko ielikusi šizofrēniķe, kur pirmajā bildē Mia pasmaida bet jau nākamajā viņa izskatās tā, it kā viņai spiestu turēt to muti ciet un nesmaidīt ar zobiem.
Nu tā meitene kviecim ir nesasniedzama virsotne.Ne viņai ne viņas draudenei to vepri nevajag.Varat apskatīties šīs meitenes līmeni---liene_white
14.04.2025 11:48 |

Reitings 157
kuranavliene @ 14.04.2025 11:48
Nu tā meitene kviecim ir nesasniedzama virsotne.Ne viņai ne viņas draudenei to vepri nevajag.Varat apskatīties šīs meitenes līmeni---liene_white

Tik tiešām. Tad nebūs gan īstā.
14.04.2025 11:52 |

Reitings 1656
Reģ: 31.01.2023
LilyLady @ 14.04.2025 10:02
Bet nu es nevaru beigt šokēties par to vienaldzību pret savu bērnu. Kā var būt tā, ka aprīļa vidū meitai nav nevienu citu apavu kā vien ziemas zābaki ar vilnas iekšu? Māte bezdarbniece ar čupu brīvā laika, caurām dienām skatās Netflix, bet nekad nevar savlaicīgi sagatavot bērnu jaunam gadalaikam.
Un, jā, zobi arī Miai ļoti bēdīgā stāvoklī. Tīkmēr vecāki tik spīdina savas mākslīgās redeles.
Pretekļi.?
Nu, bļe, tak viņai kāja tūlīt tāpat atkal izaugs, negrūdīs tak naudu pa tukšo! Bet nu vispār drausmas, Andelemandelē ir smuki, mazlietoti apaviņi, ja jaunus nevar atļauties. Idioti.
14.04.2025 11:58 |

Reitings 157
Pilgrim @ 14.04.2025 11:58
Nu, bļe, tak viņai kāja tūlīt tāpat atkal izaugs, negrūdīs tak naudu pa tukšo! Bet nu vispār drausmas, Andelemandelē ir smuki, mazlietoti apaviņi, ja jaunus nevar atļauties. Idioti.

Bet ir taču arī tik daudzas grupas Facebookā kur ATDOD gan apavus, gan drēbes, gan rotaļlietas un ko tik vēl ne. Kaut anonīmi ierakstīt- varbūt kāds atdod un simboliski kaut šokolādi nopirktu. Bet Mia nav prioritāte. Mežezers, vot tā ir nopietna prioritāte. Fuj
14.04.2025 12:03 |

10 gadi
Reitings 517
Reģ: 31.01.2009
Kkalnina teksts @ 14.04.2025 11:16

Man šķiet, ka nē. Sejas vaibsti, mati, lūpas pavisam citādākas.
14.04.2025 12:29 |

Reitings 4170
Reģ: 25.09.2023
Man patīk viņas pēdējai storijs, ka cilvēki izvēlas pills or surgery, ne healty lifestyle!
Kas viņasprāt ir viņas manipulācijas ar lūpu palielināšanu un vēl visiem preparātiem ko viņai sejā laiž- veselīgs dzīvesveids?
Tādu cilvēku kā viņa es savā dzīves pieredzē vēl neesmu satikusi, kura katru dienu var iespļaut akā no kuras pati regulāri dzer 🤦‍♀️
14.04.2025 13:26 |

Reitings 534
Reģ: 01.02.2024
Nu lienei smaganas izskatās pelēkas, grūti saprast, bet tā šķiet! Tad domājams tas ir tikai laika jautājums, kad ar to viņas redeli viss būs pavisam slikti! Mia iemācīs kā smaidīt ar sakniebtām lūpām! Vai izņemamajai protēzei peso varbūt kautkur sakasīs...
14.04.2025 13:44 |

Reitings 1260
Reģ: 14.01.2022
Neiil @ 14.04.2025 13:44
Nu lienei smaganas izskatās pelēkas, grūti saprast, bet tā šķiet! Tad domājams tas ir tikai laika jautājums, kad ar to viņas redeli viss būs pavisam slikti! Mia iemācīs kā smaidīt ar sakniebtām lūpām! Vai izņemamajai protēzei peso varbūt kautkur sakasīs...

Iedomājoties, ka mazajai meitenei jau bērnudārza vecumā ir jāzaudē pašvērtējums piedomājot kā un kur jāsmaida, ir pilnīgākais vājprāts.
14.04.2025 13:55 |

Reitings 9272
Reģ: 01.07.2024
" pirmajā bildē Mia pasmaida bet jau nākamajā viņa izskatās tā, it kā viņai spiestu turēt to muti ciet un nesmaidīt ar zobiem."
Bieži domāju par Mias zobiņiem... jo apskatot savas bērnības bildes, reizēm ļoti līdzinos viņai + vēl lielas, atļukušas ausis (bet par spīti visam, izaugu par diezgan glītu meiteni😀).Man gan nebija mācīts, ka vajadzētu smaidīt ar sakniebtām lūpām, visos foto bezzobu mute līdz ausīm vaļā...
Meitēnam ir bijis tipisks pudeļu kariess, un tāds bija arī man, jo gulēt gāju ar saldu dzērienu pudelē un arī pa dienu dzēru no pudeles vecvecmammas gādīgi vārītus upeņu ķīselīšus. Līdz 4 gadu vecumam noteikti, jo atceros kā paps rājās: dod tik bērnam dzert tos melnos ķīseļus, un zobi paliek melni! Bet nevaru vainot pag. gadsimta 60. gadu lauku cilvēkus, ka viņi nezināja par bērnu zobu kopšanu. Ja pat zobārste, pie kuras mani aizveda, tikai noteica: tie jau nodrupuši piena zobiņi, paši izkritīs... Nu jāatzīst gan, ka citādi, atšķirībā no Mias vecākiem, par mani rūpējās - matiņi tika kārtīgi sapīti katru rītu un kleitiņas sašūtas pēc modes žurnāliem. Apavi un virsdrēbes atbilstoši sezonai, ko nu vispār tolaik varēja nopirkt. Mamma mācīja lasīt, pulksteni pazīt... tikai tie zobi😕
14.04.2025 13:56 |

Reitings 14850
Reģ: 21.09.2023
RozīneE @ 14.04.2025 13:26
Man patīk viņas pēdējai storijs, ka cilvēki izvēlas pills or surgery, ne healty lifestyle!
Kas viņasprāt ir viņas manipulācijas ar lūpu palielināšanu un vēl visiem preparātiem ko viņai sejā laiž- veselīgs dzīvesveids?
Tādu cilvēku kā viņa es savā dzīves pieredzē vēl neesmu satikusi, kura katru dienu var iespļaut akā no kuras pati regulāri dzer ?‍♀️
Jā, šis ir fenomenāli- piedēvēt sev veselīgu dzīvesveidu ar to filleru sabojāto seju, krāteriem pašā sejas centrā. Viņai tā kā šķiet, ka mēs esam tik pat vājredzīgi kā Kviecis?! Ļenkuce- tavs vizuālais tēls un retorika neatstāj veselīga cilvēka iespaidu. Tu raksti murgaini un dzīvo izdomātā realitātē.
14.04.2025 13:59 |

Reitings 534
Reģ: 01.02.2024
Un redzot Lienes straujās vizuālās pārmaiņas, dodu max gadu, kad kviecim pie sāniem būs svaigāka būtne, tiesa dumja, jo gudru sievieti viņam nedabūt! Bet neticu, ka kāda varētu būt dumjāka par lieņuku🤭 ar visiem mega filtriem viņa izskatās briesmīgi! Pat botās un džinsos izskatās vecmodīga, man šķita, ka tādu combo ir grūti sačakarēt! Bet liene var🤣
14.04.2025 14:25 |

Reitings 2576
Reģ: 11.04.2023
kviecim pie sāniem būs svaigāka būtne, tiesa dumja, jo gudru sievieti viņam nedabūt!

Kāpēc dumja? Vai madara arī dumja? Visas te viņu slavē... Bet arī bija kopā ar kivi 😁
Jeb tā skaudība, ka kivis savā opja vecumā mierīgi paņems 20 gadīgu beibi?
14.04.2025 15:09 |

Reitings 633
Reģ: 06.08.2024
Kur liene liek visus savus ķēpājumus? Savā mini dzīvoklī krauj čupā?
14.04.2025 15:21 |

Reitings 36312
Reģ: 14.05.2023
BugsPony @ 14.04.2025 15:21
Kur liene liek visus savus ķēpājumus? Savā mini dzīvoklī krauj čupā?

un gaida kad tos izstādīs mākslas muzejā, cilvēki stāvēs rindā, visi skries klāt apskaus un gribēs foto kopā ar lielo mākslu..............
14.04.2025 15:28 |

Reitings 1656
Reģ: 31.01.2023
Rozāforums @ 14.04.2025 15:28

un gaida kad tos izstādīs mākslas muzejā, cilvēki stāvēs rindā, visi skries klāt apskaus un gribēs foto kopā ar lielo mākslu..............
Apskaus 😁 un raudās, saprotams!
14.04.2025 15:33 |

Reitings 135
Reģ: 07.04.2025
akul12 @ 14.04.2025 15:09

Kāpēc dumja? Vai madara arī dumja? Visas te viņu slavē... Bet arī bija kopā ar kivi ?

Kad bija jauna, tad bija gan naiva, gan dumja. Kā jau mēs visas tajā vecumā, lielākoties. Izveidojās par sievieti, izauga, atvērās acis, saprata dzīvi, kas un kā. Un pietika prāta neņemt Kiviču atpakaļ, kad šis mēģināja šļūkt, kad Liene bija ielikta ārstēties no radu puses. Lielais bēbis tikai nevar to pārdzīvot, ka tika atšūts.
14.04.2025 15:37 |

Reitings 157
akul12 @ 14.04.2025 15:09

Kāpēc dumja? Vai madara arī dumja? Visas te viņu slavē... Bet arī bija kopā ar kivi ?

Salīdzināji nu gan 😂 cik Madarai bija gadu, kad viņi sapazinās? Pirmkārt. Otrkārt, varbūt nedaudz arī pačeko līdzi, kāds Kivis tajā laikā bija? Sakopies, TIEVS, nedzēra un nevandijās pa krogiem tā, kā viņš to dara tagad. Plus, viņam tajā laikā auga divas meitas, kuras NEATRADĀS STARP PIEDZĒRUŠIEM CILVĒKIEM, klubos, bāros un vēl privātajos pasākumos! Vai nekad, šīs divas meitenes neatradās auto krēsliņos NAKTĪ stāvlaukumos pie klubiem! Arī drēbes bērniem bija atbilstošas un nemaz nerunājot par pavisam normālām higiēnas lietām. Akula, man citreiz šķiet, ka Tu esi Lienes otrās pakāpes brālēns, jo Tev ar domāšanu tieši tāpat, kā viņai.
14.04.2025 15:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits