Tak Liene dirš. Nekad neticēšu, ka Mia atcerās Kimu, kad Miai tajā laikā bija knapi gads.Tonya @ 09.04.2025 09:46Ja man bērns katru dienu jautātu par pusmāsu 1 un pusmāsu 2 vairākus gadus pēc kārtas, man būtu satraukums par savu bērnu, bērna nodarbinātību un viņa mentālo veselību.
Hermiine89 @ 09.04.2025 08:52OMG, ja viņai kāds uzņemsies taisīt plakstiņu operāciju, domāšu par šo kantori visu to sliktāko. Šitai antisanitārajai būtnei, kas zākājās savās dzeršanas psihozēs IG. Fuj!
Tonya @ 09.04.2025 09:46Ja man bērns katru dienu jautātu par pusmāsu 1 un pusmāsu 2 vairākus gadus pēc kārtas, man būtu satraukums par savu bērnu, bērna nodarbinātību un viņa mentālo veselību.
Tonya @ 09.04.2025 09:46Ja man bērns katru dienu jautātu par pusmāsu 1 un pusmāsu 2 vairākus gadus pēc kārtas, man būtu satraukums par savu bērnu, bērna nodarbinātību un viņa mentālo veselību.
Vot imenna. Ko par pusbrāli Kristoferu nejautā? 😂😂😂😂😂RoyalBlue @ 09.04.2025 10:22
Bet visinteresantākais, ka Mia tikai par 2of5 pusmāsām interesējas. Kā tad ar tām 3, kas no mātes puses, ko Leņķi?
Minelūše @ 09.04.2025 09:19
A kas notiek, ja nenomaina? Nokrīt? Tas tik būtu skats?
MeltedCheese @ 09.04.2025 09:50Tak Liene dirš. Nekad neticēšu, ka Mia atcerās Kimu, kad Miai tajā laikā bija knapi gads.
MeltedCheese @ 09.04.2025 09:50Tak Liene dirš. Nekad neticēšu, ka Mia atcerās Kimu, kad Miai tajā laikā bija knapi gads.
RoyalBlue @ 09.04.2025 10:22
Bet visinteresantākais, ka Mia tikai par 2of5 pusmāsām interesējas. Kā tad ar tām 3, kas no mātes puses, ko Leņķi?
Nu ne tak, māsas ir, ja abi vecāki kopīgi, bet, ja viens, neatkarīgi, māte vai tēvs, tad pusmāsas. Miai ir tikai pusmāsas un pusbrālis. Ir ģimenes, kur šādi bērni dzīvo kā īstie brāļi un māsas. Tā ir mana vīra ģimenē, bet kiviču gadījums tas nebūs, jo tur divi sociopāti nav spējīgi veidot cieņpilnas un tuvas attiecības.Gaby Moreno @ 09.04.2025 12:01
Ja māte ir kopīga, tad tās jau māsas skaitās. Pus- ir tad, kad kopīgs ir tēvs (palabojiet ja kļūdos).
Gaby Moreno @ 09.04.2025 12:01
Ja māte ir kopīga, tad tās jau māsas skaitās. Pus- ir tad, kad kopīgs ir tēvs (palabojiet ja kļūdos).
Toties Ļenkuce ir sagūstījusi Kvieča IG kontu, izmantojot, kad šis atrodas bezpalīdzīgā stāvoklī. Kā saka, kamēr runcis nav mājās, peles pa galdu danco.salvija @ 09.04.2025 11:21Arī onko stroriji aizgājuši, viss notiek tā, kā te prognozējām. Un tā vēstule izskatās pašas sev rakstīta- neviens normāls svešs cilvēks neko tādu otram nerakstīs. Tur ietverts viss ar ko pati Ļenka ikdienā lepojas.
Un, izskatās, ka Vepris joprojām nav ierindā - tikai atmiņas un citāti, kas nav viņam raksturīgs saturs. Neviena "mīļie draugi" vai kaut kur pa priekšu skrienošā zaķīša video?
LabaDabaDa @ 09.04.2025 11:47Plekstes jaunākais domu grauds man nedaudz nonesa jumtu. "Īsti draugi neapvainojas, ja jūs viņus aizskarat. Viņi pasmaida un nosauc Jūs vēl sliktākā vārdā".
Kas tie par draugiem, kas lamājās neapvainojoties? Ko tas nozīmē? Viņa pati saprata, ko vispār pārpostēja? :D :D
Laikam nepārtraukti kratot galvu, smadzenes pilnīgā putrā sakultas.
Minelūše @ 09.04.2025 09:19
A kas notiek, ja nenomaina? Nokrīt? Tas tik būtu skats?