Nevaru iedomāties, ka Sliene varētu būt tik drosmīga, lai rīkotu skandālus. Viņa taču tikai iztapīgi hihināt spēj. Domāju, ka tiek ņemta līdzi, lai par velti dabūtu paēst. Šis taču ir primātu pārītis, ne kauna, ne goda.LilyLady @ 06.04.2025 10:44
Jā, normāla māte pati saprastu, ka bērnam nav jādanco pa skatuvi pieaugušo ballītē, ka nav jāvandās ar sīko pa bāriem un tusiņiem. Bet ir dzirdētas runas, ka Sliene esot ļoti greizsirdīga, ka vepris tiek no mājas laukā un taisa skandālus, ja viņu neņem līdzi. Tā ka Kivičs tiešām baidās to histēriķi atstāt vienu pašu mājās ar bērnu.
selestine @ 06.04.2025 10:34nu par dzivosanu viena istaba..,domaju nav mazums gimenes,kur cilvekiem ir tik vienistabas dzivoklis..man bijusi kolege ar viru un bernu dzivoja vienistabas dzivokli lidz puikas 16 gadiem,kad vins izvacas uz kojam profene.Un normals puika izauga,nav traumets no vecaku seksosanas blakus gulta..vienii vini drizak neseksoja tik atklati ka kivici
selestine @ 06.04.2025 13:02kurs to autoratlidzibu sanem nesaprotu...Madara?
LilyLady @ 06.04.2025 10:44
Jā, normāla māte pati saprastu, ka bērnam nav jādanco pa skatuvi pieaugušo ballītē, ka nav jāvandās ar sīko pa bāriem un tusiņiem. Bet ir dzirdētas runas, ka Sliene esot ļoti greizsirdīga, ka vepris tiek no mājas laukā un taisa skandālus, ja viņu neņem līdzi. Tā ka Kivičs tiešām baidās to histēriķi atstāt vienu pašu mājās ar bērnu.
Karma un kosmoss ir izdarījis savu. Tā kā kivis un liene dara pāri saviem un viens otra bērniem, sods ir viņus sasniedzis un karma un kosmoss ir saveduši viņus kopā. Vai var būt vēl lielāks sods kā tāds vīrs kā kivis un sieva kā liene?Helga Andersson @ 06.04.2025 17:16Vai man vienai šķiet, ka resnajam memļakam nevajadzētu muti virināt par karmām un bargiem sodiem? ?
Helga Andersson @ 06.04.2025 17:16Vai man vienai šķiet, ka resnajam memļakam nevajadzētu muti virināt par karmām un bargiem sodiem? ?