LilyLady @ 04.04.2025 23:49
Ziepniekkalns ir turpat blakus Zoļikam, kur viņi dzīvo, vepris īzī ar kājām varēja aizšpagot. Šis skaidri parāda, ka Liene ir Kiviča sargsuns un baidās šo vienu laist pat uz blakusrajona ieskrietuvi.
Tā ir karma, atņemot veci citai sievai - kad pati esi sieva, labi atceries, kā viņš prot krāpt un mānīties, un tāpēc neuzticies un dzīvo bailēs.
krmmm @ 06.04.2025 00:27
Varbūt velkas līdz ne lai sargātu, bet vienkārši tāpēc, ka viņai tupa nav ko darīt un tie lieveņi ir vienīgais notikums dzīvē? Plus vēl var izmangot bezmaksas ēdienu un dzērienu. Jo pēc storijiem rodas iespaids, ka viņa katru dienu noskatās vismaz divas filmas - iedomājieties, cik viņai daudz brīvā laika? Nestrādā, par bērnu nerūpējas (iegrūž rokā planšeti), ēst negatavo, atliek tikai plenderēt apkārt kā Dieva nepieņemtai un pie iespējas vilkties jebkur.
tik nožēlojami. Vepris mani vairs nepārsteidz ne ar ko. Kas mani pārsteidz, ir stulbenīši, kas šo sauc “uzstāties” un ir ok ar bērna ballīšu iegriešanu.yay @ 05.04.2025 22:31
Helga Andersson @ 06.04.2025 02:45tik nožēlojami. Vepris mani vairs nepārsteidz ne ar ko. Kas mani pārsteidz, ir stulbenīši, kas šo sauc “uzstāties” un ir ok ar bērna ballīšu iegriešanu.
Rietumusawle @ 06.04.2025 04:27
Tas skats, kā bezbērnu pasākuma Mia dejo uz skatuves ir cringe! Es nespēju iedomāties samaksāt mūziķim un nepateikt, ka tas nav OK. Pašai Lienei arī pat neienāk prātā, ka neviens vinas bērnu par klaunu izklaidētāju negrib.
Rietumusawle @ 06.04.2025 04:27
Tas skats, kā bezbērnu pasākuma Mia dejo uz skatuves ir cringe! Es nespēju iedomāties samaksāt mūziķim un nepateikt, ka tas nav OK. Pašai Lienei arī pat neienāk prātā, ka neviens vinas bērnu par klaunu izklaidētāju negrib.
Tuana @ 05.04.2025 21:57
Jā, es šo arī kaut kad senāk esmu iedomājusies. Īpaši, kad Ļenka vienmēr fočēja savas “receptes” nevis gatavas, bet sākuma stadijā (jēla vista, kotlešu mīkla, jēlas zivs gabals, jēli šašliks sasprausts uz iesmiem,
nevis smuki zeltaini apcepts utml).
Es piekrītu Pilgrim komentāram par dzīvošanu 30 gadu senā pagātnē, bet man ir arī viena cita doma.
Grūti noformulēt, bet man viņa šķiet tik primitīva savās smadzenēs (nekādas ētikas, morāles, skaistuma un pienākuma izjūtas, nav arī mātes jūtu, nu viss tas, kas cilvēku atšķir no dzīvnieka. Principā uz viņu iedarbojas vara un pārošanās (pat ne mīlēšanās) un savu spalvu pucēšana un dižošanās, lai pierādītu, ka viņa ir pārāka “mātīte” par citām). Man šķiet tā vilkme iekampt zobus jēlā gaļā/zivī ir kaut kāda sava veida bauda viņai. Neesmu manījusi, ka viņa tā kaifotu par kāda cita veida ēdienu.
Es saprotu, ka iespējams izklausos galīgi dīvaina šādās pārdomās, nezinu varbūt kādam vēl tīri intuitīvi tā šķiet…
Tuana @ 05.04.2025 21:57Man šķiet tā vilkme iekampt zobus jēlā gaļā/zivī ir kaut kāda sava veida bauda viņai.
Gaby Moreno @ 06.04.2025 06:52
Arī rodas līdzīgas pārdomas ikreiz kad tiek pieminēta viņu kopošanās aiz aizkariņa bērnu priekšā. Es, piemēram, nespēju iedomāties cik ļoti man vajadzētu sadzerties/apdolbīties ar vielām lai seksotu šādos apstākļos. Kā divi šuneļi uz ielas saostās un lec viens otram virsū! Un vēl tā mūžīgā blandīšanās apkārt un bērns lien visur.. Viņa tiešām brīžiem demonstrē antisociālu uzvedību, un rodas jautājums vai tā ir bijis vienmēr vai tikai pēdējos gados smadzenes sākušas regresēt līdz tam dzīvnieciski pirmatnējam stāvoklim.
LilyLady @ 05.04.2025 20:34Kivičs kādu varot izrubīt ar savu bicepsu??????
Izrubītājs atradies.? Memmīti piekāva divi pusaudži un kāds spiczodis sadeva pa ķobi tā, ka bija čura biksēs un uz policiju jāskrien. Mīzals Kivis tikai vārgas vecenes prot atskaldīt. Gadītos pretī kāda stiprāka dāma, tā sadotu pretī viņam, ka maz neliekas.
Minelūše @ 06.04.2025 00:35Ko? Mia tagad jau pa skatuvi vandās??
Minelūše @ 06.04.2025 00:35Ko? Mia tagad jau pa skatuvi vandās??
It kā forumietes neēstu jēlas zivis, piemērām lasi, foreli uz maizītēm vai sušī.
Laša tartars ir klasika.
Vai jūs tikai ceptus kartupeļus un kotletes savā mūžā redzējušas?
Pilgrim @ 06.04.2025 09:36
Tur jau tà lieta, ka izskatās, ka Liene tik ceptas reņģes bērnībā ēdusi, ja ģībst no lašmaizēm tā, ka katru reizi savas sapļekātàs maizes liek IG. Ok, es arī tagad apēdu lašmaizīti, bet nenāk ne prātā likt FB. Jo tas nav nekāds woooow, tāpat kā tartars. Draugi padomātu, ka es nojūgusies, ja sāktu likt brokastu maizes storijos.
Tuana @ 06.04.2025 00:46
Man drīz sāks likties, ka Kivis to slimiķi baidās atstāt vienu mājās ar bērnu. Kā savādāk izskaidrot, ka viņš piekrīt, ka viņa visur velkas līdzi? Pat turpat Rīgā, kur, kā jau teicāt, viņš varētu taksi paņemt vai ar ģitāru padusē kājām aizstaigāt.
Tuana @ 06.04.2025 00:46
Man drīz sāks likties, ka Kivis to slimiķi baidās atstāt vienu mājās ar bērnu. Kā savādāk izskaidrot, ka viņš piekrīt, ka viņa visur velkas līdzi? Pat turpat Rīgā, kur, kā jau teicāt, viņš varētu taksi paņemt vai ar ģitāru padusē kājām aizstaigāt.