Kas ir Agnese? Šādu personāžu esmu palaidusi garām.Japānas princese @ 28.03.2025 07:02Ja jau meitenēm pie Ārena sievas būtu tik slikti, tad loğiski viņas kontaktētos ar Lieni un abas pilngadīgās meitenes būtu atjaunojušas attiecības ar māti. Bet nekā. Vieglāk lienei tēlot upuri, nekā padomāt un saprast, ka neviens bērnus neiespaido, liene pati savas meitas padirsa. Piedodiet, bet tā ir.
Un cik zīmīgi. Visas ļaunās sievietes, ļaunā Sigulda, ļaunā Agnese un Lilita, tikai lienīte mums kristālskaidru sirdi un domām.
Hermiine89 @ 28.03.2025 15:57Kas ir Agnese? Šādu personāžu esmu palaidusi garām.
krixis3 @ 28.03.2025 15:23Vai Kivis ar tēvu tagad komunicē? Atstāja dzives gudra cilvēka iespaidu, kas reāli redz, kas patiesībā notiek. Tad mamma ir bijusi tā, kad uz audzina memmes dēliņu? Vai kas par lietu? Man pilnīgi liekas ka viņš tajā video kā sazombets runā. Bet nu jā. Ilgi bija kā normāls cilvēks. Un tad uzradās Ļenka, pavēra kājas un atļāva dzert un dzekam jumts aizbrauca.
LabaDabaDa @ 28.03.2025 16:20Kivis neklausīsies tēvā. Jo viņam uz tēvu ir baigā cemme. Viņš joprojām tic, ka tēvs savulaik ir ielaidies ar viņa māti tikai tāpēc, lai tiktu uz Rīgu. Tāpēc viņam joprojām ir tik nenormāls naids pret visiem lauciniekiem.
Tas, starp citu, ir visai ironiski. Jo pats viņš cepjas par ļaunajam sievietēm, kas noskaņo bērnus pret tēviem, bet to, ka viņa māte reāli ir savulaik noskaņojusi viņu pret viņa paša tēvu, to šis memmes dēliņš nekad neatzīs.
Minelūše @ 28.03.2025 17:55Kas tam durakam ir ar to tikšanu uz Rīgu? Kurā gadsimtā viņš dzīvo, ka uzskata, ka tikt uz Rīgu iespējams tikai saejoties ar rīdzinieku?Madara arī bez Andirša nu nekādi nebūtu līdz Rīgai tikusi, jo tāda lieta kā transports jau neeksistē.
Minelūše @ 28.03.2025 17:55Kas tam durakam ir ar to tikšanu uz Rīgu? Kurā gadsimtā viņš dzīvo, ka uzskata, ka tikt uz Rīgu iespējams tikai saejoties ar rīdzinieku?Madara arī bez Andirša nu nekādi nebūtu līdz Rīgai tikusi, jo tāda lieta kā transports jau neeksistē.
RozīneE @ 28.03.2025 11:23Woow- “…vecāki, kas vēl ir dzīvi. Dabīgā ģimene.” Kur bija “dabīgā” māte, kad pavēra savu kājstarpi, lai Kivičs beidzot tajā midzenī to klitoru atrod? Kur tu biji pēdējos gadus, dabīgā māte?
Ko tas cilvēciņš pīpē? Vai tomēr drosmes dziru dzer?
Man to nesaprast- vai nu viņiem ir ļoti īsa atmiņa, vai nu tiešām abiem nav pilns būrītis.
Labāk būtu atkārtojumā noskatījusies savu privātās dzīves šovu, kur skaidri pasaka savu nostāju, ka Lienes meitas traucēja, nevis Netflix kino kritiķi tēlojusi.
Es tiešām gribēšu redzēt, kur viņi to jauno filmu izrādīs? Kinoteātros vai TV3 piektdienas vakarā, kā visgaidītāko gada dokumentālo filmu, kas pretendē uz Oskara nomināciju?
Zeme atveries! ??♀️
Neiil @ 28.03.2025 22:25Kādi mūsu grabulienei "skaisti un gaumīgi" auskariņi???
Viņa tak pieradusi uz grīdas gulēt. Un ar cepuri un kombinezonu arī mašīnā var, saies.Ambulance @ 29.03.2025 07:17Kuce : ,, ļoti mīlīgi šeit ,,❤ ( foto redzama šaurā gulta / mini numuriņā priekš surogātvecākiem )
- kur guldīta tika ūber bundziniece Mija ? uz grīdas kājgalī jeb aukstā mašīnā uz pakaļējā beņķa ?!!
jenna @ 29.03.2025 01:56Tik sen neesmu nākusi forumā. Un šī diskusija, diemžēl, vēl eksistē. Un nē, tas nav uzbrauciens “rozā” meitenēm, bet pajolu pārim, kas to vien dara kā izpildās. ? abi mani nobloķējuši instagram, laikam neuzdevu īstos jautājumus. ? apgaismojiet mani, ir kaut kas ieverības cienīgs arī noticis pēdējā pusgada laikā, vai tā pati krišana renstelē bez izmaiņām?
Liene reiz ņaudēja,ka arī lielās māsas neatdzīst Miu un nevēlas viņu redzēt.Un Mia katru dienu raudot,jo neesaprot kādēļ māsām vienalga.lipsinluka @ 28.03.2025 20:45
Vai dabīgās mātes trīs meitas pazīst jaunāko māsiņu? Cik noprotams, nē. Kā tas iespējams, pie dzīvas mātes?