akul12 @ 10.03.2025 16:31
Gadsimta loms gan, neesmu brīvs vīrietis ?
Bet ja būtu brīvs skatītos uz 20-30 gadīgām, nevis vecām tantēm.
Atkal nesanāca iedzelt, vēlu veiksmi nākošreiz ?
Kurā vietā ir teikts ka māte necieš Miu? No Lienes dzirdēts? Un tam var ticēt? Īsti pat nav zināms,kas tur ir patiesībā bijis? Varbūt mamma pieņemtu Lieni un Miu atplestām rokām,bet bez Kiviča.Mēs taču visi zinām,ka mātes piedot visu. Un visdrīzāk tur nebūt nav tā,kā to pasniedz plancka.qwe @ 10.03.2025 06:58Kādi varianti parazītenei ir eksistet un liet sūdus par savu saimnieku, ja šis pametīs? Viena viņa nevar dzīvot un sevi nodrošināt. Tur tikai atliek ģinterene vai ģimene. Ģinterenē nebūs viņai telefons un ja tomēr māte pieņems parazīteni atpakaļ, tur viss būs pēc viņas noteikumiem un telefons arī tiks noņemts. Bet pirmais variants par ģintereni ticamāks, jo māte Miu necieš ne acu galā. Tā kā kivi resni, uz priekšu ,tev visas durvis vaļā ?
Lesia @ 10.03.2025 19:56
Tā nu gan ir liela māksla, ko prast ?
Pat vieglāka poza kā misionārs, nav pat andirsim virsū jāskatās procesa laikā ?
lipsinluka @ 10.03.2025 20:04
Redz, Sliene jau met acis tikai uz slavenībām. Ja tāds neesi, tad nemaz nespīd?
Skaistsceļš @ 10.03.2025 20:04Kurā vietā ir teikts ka māte necieš Miu? No Lienes dzirdēts? Un tam var ticēt? Īsti pat nav zināms,kas tur ir patiesībā bijis? Varbūt mamma pieņemtu Lieni un Miu atplestām rokām,bet bez Kiviča.Mēs taču visi zinām,ka mātes piedot visu. Un visdrīzāk tur nebūt nav tā,kā to pasniedz plancka.
akul12 @ 10.03.2025 16:31
Gadsimta loms gan, neesmu brīvs vīrietis ?
Bet ja būtu brīvs skatītos uz 20-30 gadīgām, nevis vecām tantēm.
Atkal nesanāca iedzelt, vēlu veiksmi nākošreiz ?
LabaDabaDa @ 10.03.2025 22:33
Izņēmuma kārtā es tev pat atbildēši. Izņēmuma kārtā - jo runāt ar tevi ir tukšs numurs. Es tev nedzeļu, es vienkārši par tevi smejos. Un es nesmejos ļauni vai indīgi, man pilnīgi vienalga, vai tu uzmet lūpu vai nē. Vienkārši tava nekritiskā, senīlā siekalošanās gar tik noplukušām personām kā ? pāris ir ārkārtīgi komiska. Vēlu tev veiksmi kādreiz to saprast.
Un vispār veiksmi - daudz. Jo tev to vajadzēs, tas nu ir skaidrs, Mr. Gadsimta Loms.
akul12 @ 10.03.2025 22:51
Izņēmuma kārta nr.10 ? un ticu, ka nākotnē būs nr.11, 12... ?
Man pārāk bieza āda, lai uzmestu lūpu, bet puse foruma gan uzmetusi lūpu ?
Nebūt nefanoju par ? un ja saprastu jociņus un sarkasmu, tad zinātu. Šajā tēmā arī esmu izteicies kritiski par viņiem.
Tomēr, lai kā jums sāpētu ne kivis, ne lienīte nav nekādi sabiedrības padibeņi un savos 40 gados izskatās pietiekami kopti pat ar savām paģirainajām sejām.
Štuceris lienītei atradīsies un kivis jaunu grūpiju atradīs, pieņemat.
Vēlreiz man nekādu veiksmi nevajag! Ar sievietēm problēmu nav, ja sekotu līdzi ko rakstu citās diskusijās zinātu.
lipsinluka @ 10.03.2025 23:12
Vai esi abus dzīvē saticis un bez mega filtriem uz sejas redzējis Slienīti? Tur ir diezgan traki ar viņas seju.
Minelūše @ 10.03.2025 23:46Nu nu. Satiekot viņus dzīvē, viens otrs krietni aplauztos. Lienes IG seja un reālā seja ir divas pilnīgi dažādas lietas. Katrs, kurš viņu redzējis, to zina.
nu tak patiešām. Cik var atbildēt uz tām muļķībām?MarieAntoinette @ 11.03.2025 09:35Beidziet tak barot to trolli!
qwe @ 11.03.2025 10:34nu tak patiešām. Cik var atbildēt uz tām muļķībām?
MarieAntoinette @ 11.03.2025 09:35Beidziet tak barot to trolli!
jā, es tā arī izdarīju, apnika lasīt ko tas maziņais sieviešu uzmanību alkstošais te iztaisās 😀Hermiine89 @ 11.03.2025 11:45Varbūt visas draudzīgi varētu to akul12 nobloķēt un miers. Kaut kā pārāk uz sevi fokusē foruma uzmanību.
qwe @ 11.03.2025 12:33jā, es tā arī izdarīju, apnika lasīt ko tas maziņais sieviešu uzmanību alkstošais te iztaisās ?
Hermiine89 @ 11.03.2025 11:45Varbūt visas draudzīgi varētu to akul12 nobloķēt un miers. Kaut kā pārāk uz sevi fokusē foruma uzmanību.
Hermiine89 @ 11.03.2025 11:45Varbūt visas draudzīgi varētu to akul12 nobloķēt un miers. Kaut kā pārāk uz sevi fokusē foruma uzmanību.