Ka uzvārds tai Inetai? Es tos IG ierakstus redzu tikai tajā Anonīmajā portālā un tur neredz sūtītājas vārdu. Iznāk, ka Ļenka nostučīja savu informatori. Diez ko neinformēja, ka Ārens bija dzīvs, ja tik ļoti rūp bērni? Divas meitas tak jau pieaugušas. Ja tik ļoti gribētu mīļo māmiņu, tad būtu sameklējušas. Jāpaprasa, lai ļenka ielik bankas izrakstus, kur omīte sūta naudu atpakaļ. Stulbā sieviete, tev graša nav pie dvēseles. Kādu naudu tu sūtīji? Resnais pilnīgi noteikti ne centa tev nedeva. Pat priekš saviem bērniem skopulim žēl.RoyalBlue @ 04.03.2025 15:12
Žēl, ka gādīgā kaimiņiene Ineta no 26.09.2024. vairs nav valsts amatpersona, citādi toč nepažēlotu laiku un nosūtītu materiālu attiecīgajai iekšlietu struktūrai izvērtēšanai!
Perrina @ 04.03.2025 16:15leņķis pavisam nojūdzies.
Tad vèl jo vairàk mīlošajai màmulei vajadzèja sargàt savas meitas no alkoholiķa tèva, nevis aizdzīt pie atkarīgà. Man vispar galvà neliekas, kà MÀTE var izvèlèties sardeli nevis savus, SAVUS miesīgus bèrnus, 3 meitenes..KÀ?EmilijaArm @ 04.03.2025 16:23No Lienes storijiem es lielāku traģēdiju saredzu, lūk, kur. Viņa raksta, ka Ārens bija alkoholiķis un spēlmanis, tikai viņa par to nekad nav runājusi. Ziniet, es šoreiz ticu. Alkoholisms lielā mērā izskaidro Ārena korpulenci. Bet kur ir traģēdija - izrādās, meitām dzīve ir sabeigta ne tikai mātes dzeguzes dēļ, bet arī bija jāredz atkarīgs tēvs ar visu no tā izrietošo. Tā nav nekāda medusmaize, patiesībā šausmas šausmīgās, kāds liktenis ir šīm meitenēm... Nav jābrīnās, ka divas vecākās izvēlējās nepalikt pie Lilitas (līdzatkarīgs cilvēks?), bet Esterei jau īsti nav, kur dēties. Protams, ja jāizvēlas - pamāte vai tāda māte, labāk pie pamātes.
Katrā ziņā visa šī ģimene ir traģisks likteņstāsts.
DabaTevivēro @ 04.03.2025 16:04Ka uzvārds tai Inetai? Es tos IG ierakstus redzu tikai tajā Anonīmajā portālā un tur neredz sūtītājas vārdu. Iznāk, ka Ļenka nostučīja savu informatori. Diez ko neinformēja, ka Ārens bija dzīvs, ja tik ļoti rūp bērni? Divas meitas tak jau pieaugušas. Ja tik ļoti gribētu mīļo māmiņu, tad būtu sameklējušas. Jāpaprasa, lai ļenka ielik bankas izrakstus, kur omīte sūta naudu atpakaļ. Stulbā sieviete, tev graša nav pie dvēseles. Kādu naudu tu sūtīji? Resnais pilnīgi noteikti ne centa tev nedeva. Pat priekš saviem bērniem skopulim žēl.
EmilijaArm @ 04.03.2025 16:23No Lienes storijiem es lielāku traģēdiju saredzu, lūk, kur. Viņa raksta, ka Ārens bija alkoholiķis un spēlmanis, tikai viņa par to nekad nav runājusi. Ziniet, es šoreiz ticu. Alkoholisms lielā mērā izskaidro Ārena korpulenci. Bet kur ir traģēdija - izrādās, meitām dzīve ir sabeigta ne tikai mātes dzeguzes dēļ, bet arī bija jāredz atkarīgs tēvs ar visu no tā izrietošo. Tā nav nekāda medusmaize, patiesībā šausmas šausmīgās, kāds liktenis ir šīm meitenēm... Nav jābrīnās, ka divas vecākās izvēlējās nepalikt pie Lilitas (līdzatkarīgs cilvēks?), bet Esterei jau īsti nav, kur dēties. Protams, ja jāizvēlas - pamāte vai tāda māte, labāk pie pamātes.
EmilijaArm @ 04.03.2025 16:23No Lienes storijiem es lielāku traģēdiju saredzu, lūk, kur. Viņa raksta, ka Ārens bija alkoholiķis un spēlmanis, tikai viņa par to nekad nav runājusi. Ziniet, es šoreiz ticu. Alkoholisms lielā mērā izskaidro Ārena korpulenci. Bet kur ir traģēdija - izrādās, meitām dzīve ir sabeigta ne tikai mātes dzeguzes dēļ, bet arī bija jāredz atkarīgs tēvs ar visu no tā izrietošo. Tā nav nekāda medusmaize, patiesībā šausmas šausmīgās, kāds liktenis ir šīm meitenēm... Nav jābrīnās, ka divas vecākās izvēlējās nepalikt pie Lilitas (līdzatkarīgs cilvēks?), bet Esterei jau īsti nav, kur dēties. Protams, ja jāizvēlas - pamāte vai tāda māte, labāk pie pamātes.
Mākoņu Dejotāja @ 04.03.2025 16:30Liene tā mīl un cīnās par savām meitām.
Viss kā vienmēr, viņa tāda labiņa un visi ir slikti un dara pāri.
Šeit pat zirgam ir jāsmejas.
Minhauzene ar pavasara sākumu, sākt jukt prāta.
Anette5 @ 04.03.2025 16:35
Tad visus korpulentos vīriešus ierakstam alko atkarīgajos, un visas korpulentas sievietes tajā pašā kategorijā?